bimer e dilekçe
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
merhaba ben şanlıurfadan mustafa demir üniversite mezunuyum 10 yıl ücretli öğretmenlik olarak çalıştım yanlız hiç bir öğrenciden para talep etmedim şuan bir fabrikada asgari ücretle çalışan bir işçiyim çoçuğumu şanlıurfa/ahmet yesevi mallaesinde bulunan ibn-i sina ilkokulunda anasınıfına kayd etmek için bende 200 tl para talepte bulunup çoçuğumu kayd etmediler .gereğinin yapılmasına arz ederim.tel 543 526 60 49
askeri tecil
bitlis/TATVAN da kalıyorum askerliğimi tecil etmek için askeri şubeye gittim orta okul mezunu olduğum için askerliğimi tecil etmediler bende şube müdürlüğüne çıktım durumu iza ettim oda başından saldı son çareyi sizde buldum ne olur yardım edin annem ve babam boşandılar abimde psikolojik durumdan dolayı eve gelmiyor 4 tane okuyan küçük kardeşlerim var onlara ben bakıyorum (bu vatan bu borç hepimizin borcudur) ellbette yapacağım ama bu sorunlarla ben askerlik yapamam bu knu hakkında sizlerin yardımcı olmanızı ARZ.EDERİM
ben 36 yasında esımden ayrılmıs cocugumun velayetı kendımde olan asgari ücretle çalısan bı bayanım evım kira çocuguma nafaka alıyorum fakat geçim sıkıntısı yasıyorum lütfen yardımcı olursanız sevınırım. sosyal yardım hakkı istıyorum saygılarımla
Önemli
slm basbakanım ben vodafone hat kullanıyorum 5 aydr tarifem 35 tl ama bana hc 35 tl gelmedi br yere uye oldugumu söledler kapatmalarını ıstedm kapattık dediler ama diger ay yine aynı seyle karsılastım yanı bes aydr hc 35 tl ödemedm bn kontorluye gecmek istedgmde ise basdan savma konusmalarla geciştirilmelerle karilaştım ödedm miktarlar ise 165.90 83.40 83.40 95.40 gergein yapılmasını arz ederm
| This discussion has been closed. |