bimer e dilekçe
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
OYAK istifa dilekçesi
Sayın başbakanım kamuda çalışan devlet memur uyum 18 yıldan beri görev yapmaktayım.15yıldır OYAK (Ordu yardımlaşma kurumu) üyesiyim.Oyak ta bulunan birikimlerimizi emekli malülük ölüm dışında hiç bi şekilde alamıyoruz.Şu anda içinde bulunduğum borçluluk ve geçim sıkıntısı çekmekteyim.OYAK taki üyeliğim istifa etmek istediğimde görevde iken bu işin olmayacağını emeklilik ,malülük ve ölüm ve memuriyetten istifa dışında hiç bir şekilde OYAK tan ayrılamayacağımı belirttiler.İçin de bulunduğum sıkıntılardan dolayı OYAK üyeliğinden istifa etmek istiyorum.Birikimlerimi geri almak istiyorum.Saygılarımla Arz Ederim.
KIRIKKALE/MERKEZDE ikamet eden bir bayanım. Eşim kaportacıolup 3 çocuk annesiyim.2 çocugum okula gitmekte.
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ MALİYE BÖLÜMÜ 4 SINIFTA okumaktayım3 yıl önce maddi zorluklar nedeni ile çocuk gelisim kurs sertifikasiyla SEVGİ ANNESİ olunacagını ögrendim.halk egitim onaylı 360 saatlik ve bu yetersiz dediler. bunun üzerine 6 aylık 1080 saatlik oçocuk gelişim sertifikası aldım ayrıca bilgisayar işletmenligi ve bilgisayarlı muhasebe sertifikam var. SAYIN BAŞBAKANIM belediye hastahane ve sosyal hizmetlere kadro gelecegini ögrendim sosyal hizmetlere iş için gidip gelirken gördümki işe girenler MÜDÜRÜN akrabası arkadası MÜDÜR YARDIMCISININ eşinin arkadasları sevgi annesi ola bilmekte bn ise iş için VALİLİK VE SOSYAL HİZMETLERE gittigimde ise size erzak yardımı yapalım deniyor bn bu kadar okuyup kendimi gelistirdim faydalı olayım diye kalifiye bir eleman egitimine sahibim.Ben iş istiyorum kimseden torpil dil emegimin karsılıgını alıp çocuklarıma helal para kazanmak istiyorum yardım istemiyorum. Ben bir iş sahibi olabilmek için müdür esi arkadası veya akrabasımı olmalıyım? bilgilerinize ARZ EDERİM:
HANDAN BAŞIBOZUK
okulun sorunu
sevgili bimer okulumuzun çok fazla şeylere ihtiyacı var mesela tuvaletlerde sabun ve tuvalet kağıdı yok masalar çizik kapılar kırık onun için sizin birşeyler yapmanızı istiyorun ve size arz ederim
DOSYA No 23 783
SAYIN BAŞBAKANIMMM...
NEDEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ VE DENETİMİ BÖLÜMÜNE KADRO AÇILMIYOR.
BİZLER BOŞUNAMI OKUDUK O BÖLÜMÜ,
KADRO AÇILMASINI İSTİYORUZ...
SAYGILARIMI ARZ EDERİM.
stajjjj
ben batmanda bir sağlık lisesinde okumaktayım ve 11.sınıf öğrencisiyim staj gördüğüm kadın doğum ve çocuk hastanesinden 2 aydır staj ücretleri yatmamaktadır gereğinin yapılmasıı arz ederim
lutfen cayirbagi otobuslerini bizim koye cikarin okula gec kaliyoruz cayirbagi cikarsa gec kalmayiz okula yetisiriz geregini arz ederim
umittali.0531.6781877
| This discussion has been closed. |