bimer e dilekçe
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
KONYADA KEY ÖDEMESİ MADURU
Ben 1983 yılında M.Eğitim Müdürlüğüne memur olarak atandım 11.11.1989 yılına kadar bu müdürlükte çalıştım sözkonusu tarihte'de bu kurumdan ayrılarak SSK.Konya Doğumevi Hastanesine atandım.1991 tarihine kadar adıma yatırılan Konut edindirme yardımı nı Konya Selçuklu ilçesi Malazgirt mahellesinde ki. Merva Sitesine koop. yaptırılan direye saydırdsım.Bu tarihten sonraki kon.Edind. Yardımını bir türlü ne ödeme listede gördüm nede üçretini aldım.2 kerede dilekçe yazdım bir türlü cevap alamadım ; benim Maduriyetimin giderilmesi için Gerekli işlemin yapılmasını Saygılarımla arz ederim. TC. 68119211830 SSK. kURUM SİCİLİM DE 076077
GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM.
GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM .
yeni terör yasasından faydalanmak istiyorum
31.07.1995 tarihinde bir mayın kazası geçirdim kol sakatlıgı meydana geldi ailece terörden zarar gördük. bu konu hakkında çıkan yasadan bilgi edinmek istiyorum.bu konu hakkında bana bilgi verilmesi istirham ediyorum saygılarımla gülbahar anılır.tc. başbakanlıgına
suriye
This comment has been removed by the person who wrote it.
magdurıyet
aöf sınavları
ben aydın sultanhisar ilçesinden oğuzhan apaydın bu yaz tatilinde üniversiteyi kazandığım için babamın bana bir hediyesi olan yivsiz av tüfeği yani yeni hobi duyduğum atıcılık ve avcılık sporuna özendiğim için bu zor şartlarda çok istiyorum diye beni kıramadı ve kendi üzerime ruhsatlı tüfeği aldı.03.10.2012 tarihinde tüfeği almış olduğum av bayisi beni arayıp benim aldığım tüfeğin fabrikasından mekanizmasının arızalı olarak geldiğini söyledi ve bana değişik gramajlarda ve markalarda fişek verdi bende avcılıktan anlayan bir abimle meskun mahal dışına çıktım yeni aldığım tüfeğimi denemeye çıktım o esnada milli parklar görevlileri geldi ve beni hırpalayarak argolu kelimelerle bağırdılar ve tutanak tuttular kendi üzerime ruhsatlı tüfeğimi aldılar ve dedilerki sen tüfeğini 10 gün içerisinde kaymakamlıktan hiç bir ceza ödemeden alırsın diyerek beni kandırdılar ve tuttukları tutanağın bir nüshasını bana vermediler şimdide tüfeğim kamuya geçirilecekmiş. sizden bana yardımcı olmanızı dilerim. daha gencim toyluğuma verin ,durduk yere mağdur oldum bir daha böyle hatalar yapmayacağım. gereğini arz ederim.
Reason for the removal: tarih yanl??
bilgi edinmek
Benim babam 1937 doğumlu T.C no:13409182086 ve 25.08.2011 tarihinde trafik kazası geçirdi ve kaldırılmış olduğu Şehit Kamil Hastanesinde tedavi görmeye başladı 01.09.2011 tarihinde de aynı hastanede vefat etti doktorların bilgisine göre ölümle kaza arasında herhangi bir bağ bulunmadığı ve şüpheli ölüm nedeniyle Adana adli tıpa yollandı otopsi için arayıp sorduğumuz halde bize bilgi verilmiyor şu tarih oldu daha bir bilgimiz yok gereğinin yapılmasını arz ederim Hasan Çolak...Açık Adres:Yeni Mahalle stadyum caddesi şerbetçi oğlu apartmanı 8/16 Mezitli Mersin saygılar...
yozgat bahcesehir sehit mehmet armağan alper ilköğretim okulunda okuyorum 8.sınıf öğrencisiyim okulumla ilgili:
yetkililer görevlerını yapmıyor sınıflar temizlenmiyor ve kaloriferler yanmıyor sınıfta montlarımızla ders işliyoruz soğuktan dolayı ders noktasında durma noktasına geldik sikayetımın lütfen dikkate alınmasını istıyorum
öğretmenlerin şubatta eş durumu ataması
Ben Elif Yıldırım .Okumam yazmam yok. Torunuma yazdırıyorum.64 yaşında yüksek tansiyonu olan şeker hastalığı olan gözleri tam görmeyen bir bayanım.75 yaşında kocam vardı . Bir buçuk sene önce vefat etti.Eşim 2 evliydi . 9 çocuğu vardı. Tarla takımı paylaştılar.Bana da kocamdan kalan biraz maaşım bir de kayın babamdan kalan köyde uçuk bir ev kaldı.Ev sağlam olmadığı için evde kalamıyorum. Yaptırsam da sağlığım ve maddi gücüm yok.Çocuklarım asgari ücretle çalışıyorlar.Kendilerini zor geçindiriyorlar.
Bu yüzden bana yardım edemiyorlar.Oğlanlarda kalsam gelinlerin gönlü olmuyor.MECBUREN kızlarımda kalıyorum. Bir kaç ay arayla kızlarımda kalıyorum.Bu da beni çok rahatsız ediyor.El oğlunun gönlü olmaz kızlarımda evini huzursuz etmek istemiyorum.Evimi tamir etmeme maddi olarak yardımcı olursanız Evimde oturup orada ölmek istiyorum.Siz bana yardım ederseniz Allah da size yardım etsin.Allah muradınızı versin.Siz de beni ananız yerine koyunuz ve bana kucak açınız.Şu an izmir de kızımın yanında kalıyorum.Telefon numaram = 05512205930
Osmaniye ili Sumbas ilçesi Akçataş Köyünde hiçbir 2B çalışması yapılmamıştır.Çalışmalar hakkında bilgi edinmek istiyorum.
Saygılarımla
| This discussion has been closed. |