bimer e dilekçe
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
SAYGILARIMLA ARZ EDERİM
ESKİ İMARA GÖRE:(KALE ARDI) NİZAMETTİN TOPRAK
PARSEL NO: 16
PAFTA NO : 126
ADA NO : 822
İskele Yalı Mahallesi, Haydar Vaner Sok.No:44 ADRESİNDE BULUNAN
ESKİ İMARA GÖRE:(KALE ARDI)
PARSEL NO: 16
PAFTA NO : 126
ADA NO : 822
YUKARIDA BİLGİLERİNİ VERİĞİM 1000 METRE KARE İMARLI ARSAM İLE ÜZERİNDE BİRİ 3 KAT DİĞRERİ TEK KATLI OLMAK ÜZERE 2 ADET RUHSATSIZ EV BULUNAN ,HER TÜRLÜ ABONESİ VE ALT YAPISI BULUNAN EMLAĞIMIN AKİBETİNİ ŞİDETTLE MERAK EDİYORUM . YENİ İMARA GÖRE ŞEHİT KORAY AKOGUZ LİSESİNE KADAR YEŞİL ALAN İLAN EDİLMİŞ . ANCAK MAHKEME DEVAM ETTİĞİNEN SATMA DA SATAMIYORUZ .DEVLET ALACAKSA NİÇİN KARAR VERMİYOR . ÖNÜMÖÜZÜ GÖREMİYORUZ . BİR AN ÖNCE DEVLET ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI ,BELEDİYE İMARI NETLEŞTİRMELİ VE BİZLER MADUR OLDUK PERİŞAN DUYGULAR TAŞIYORUZ . SAYGILARIMLA
ben 112 ambulanslardan şikayetimi bildirmek istiyorum 8 Şubat 2015
tarihinde aracıma çarpıp hızla kaçtı bu araçların içerisindeki şoförler can kurtarmaya mı gidiyorlar yoksa başkalarının canını yakmayamı hasarımı kendim ödemek zorunda kaldım yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla
This comment has been removed by the person who wrote it.
bursun krediye dönmesi
Dumlupınar Üniversitesi İktisat Bölümünde okumaktayım. Başbakanlıktan almış olduğum bursun 6 ay önce krediye döndüğünü yeni öğreniyorum ve kredinin kabulü için herhangi bir onayda bulunmadım. Üstelik bursumun neden krediye döndüğü hakkında bir bilgi de verilmedi. Bu konuda sizden bir bilgilendirme arz ediyorum.
Sayn bimer yoneticileri girmis oldugum uzman jandarma sinavini kazandim sadece doktor heyet raporunu cenazem dolayisoyla hazirlayamadim ve raporu gonderme zamanim gecti bu konu hakkinda sizden ek bi zaman talebim olcak simdiden tesekkurler..
engelliler için bir iş
adım murat mersinin tarsus ilcesinde tozkoparan zahit mh oturuyorum ayagımdan engelliyim sizden engelliler için bir iş istiyorum iş verirseniz size minnetar kalırım
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |
Re:
#15: gizem ümit -