bimer e dilekçe
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
nejla balica evli erkekle para karşilinda beraber oldu şikayet yaptık işlem yapmadilar halk saglık metin tosun
bakura şikayet
KOCASIYLA EVLİ YAŞADIĞI HALDE 25 YILDIR DEVLETTEN BABASININ MAAŞINI ALIYOR
prim
Saygılarımla;
Ben 1969 doğumlu ve adım ADEM ERGİN.18 yaşındayken Konyaya çalışmaya gittim.Çalışmış olduğum şirket sigorta numaramı verdi ama prim yok.
Sizden prim iadelerini istiyorum.Maddi durumdan iyi olmadığımız için sizden Avukat talebinde bulunuyorum.Şirketi mahkemeye vererek hakkımı almak istiyorum.Lütfen yardımcı olun.Gereğinin yapılmasını arz ederim
GEREGININ YAPILMSINI ARZ EDERIM...
BENIM İZNIM OLAMADAN
Benım hersene karavelı koyunde bakımını yaptıgım kımsenın bı yardımı olmadan kendı cabamla hayratımı kenıdı malı gıbı benden habersız çesmeyı kurutarak suyu başka yere yönlendırmıstır.
YOZGAT SORGUN KARAVELI KÖYÜ MUHTARINDAN ŞİKAYETCIYIM
BU SEKILDE Bİ SİSTEM KURMUSLAR

Re: fipumehys
Ben de karapurcek ortaokulana okuyorumm . siniflarin az kisi olmasina temin ederi mm
Merhabalar...Ben 1936 doğumlu kendi halinde kimseye zararı olmayan hayat mücadelesi veren bir bayanım.Bizim bir aile şirketimiz vardı[oğlumun kurduğu]Taşkent ipek san.o ara ciddi bir rekabet ortamı vardı.dükkanın önünde Antepliler tarafından oğlımu 4 kurşunla sırtından vurup öldürdüler.Ondan birtane torunum vardı bu ölüm hepimiz fazlası ile üzdü.torunumu daha çok üzmüş olacak ki bu anlamsız ölümü kabullenemedi.Çünkü izahı yoktu.Bu durumu hazmedemeyen torunum kafasına sıktığı kurşunla intahar etti ve öldü henüz 20 yaşında idi.Oğlum kurduğu şirketten eski türk parasını koruma konumundan kambiyo açığından 9000tl para cezası kesmişler haberim yok.Yıllar içinde bu ceza faiz ile 150000tl olmuş bunun 50000 tl sini vergi dairesi benden tahsil etti.Bu borcu af dan yararlanıp ödemek istedim fakat af kapsamında değilmiş yazık ki.Şu ana kadar gitmediğim yer çalmadığım kapı kalmadı.Sonuç olarak ben boşu boşuna 2 CAN kaybettim ve üzerine ödeyemiyeceğim bir para cezası.Oğlumu vuranlar ise Rahşan affından yararlanarak hapisden çıktı.Bir katili bile koruyan devletin mağsum olan beni 78yaşında çok acılı bir ANNE nin sesini duymanızı ve çözüm bulmanızı rica ederim.
SAYGILARIMLA
Yüksel Ünal
yüksel ünal 0530 783 62 66
Re:
ya ablacım evlensin kurtulsun ya ne başarısı ya aklınızdan zorunuzmu var.bu kadar cık kısa dünya hayatı için kendinizi bu kadar yıpratmanın ne anlamı var.mddi imkansızlıklar demişsin. bide boş ver
bimer
150 Başbakanlık iletişim merkezini arıyorum telefon çalıyor ama telefonu açan yok
| This discussion has been closed. |