bimer e dilekçe
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
Merhaba ben % 45 engelliyim Karabük belediye halk otobüsünden benden 1 lira ücreti alıyorlar. BEN ne zaman ücretsiz bineceğim lütfen bana bir cevap verin. Bunun yapanların 65 yaş ları bozdular. Bizi yazıklar olsun.
This comment has been removed by the person who wrote it.
merhabalar bn ALEMDAĞ 15, FÜZE ÜS KOMUTANLIĞINDA askerlik yapmaktayım şenlikköy hava lojmanlarında görev yapmakta olan sedat astsubay ve gökhan astsubay komutanlar 615099 kantin başkanlığı aracıyla sayım yapmaya giderken görev yrine gitmeden başka bi yere gidip süt yumurta gibi malzemeler alıyor bir çiftlikten ve ayrıca kendi şahsi için araca bebek mobilyaları araca konup kndi evine götürüyorlar ayrıca şahsi için sedat komutan gökhan komutan ve özgür komutan araçla geziyorlar ayrıca şöfürede kiseye söylememesi için teminde bulunuyorlar
Ben orduda vatandaşın bir çocuğum var ve işsiz im sadece sizlerden yardım eli uzatmanızı istiyorum borclarim cuvaldi ha para istemiyorum dilenmiyorum da iş istiyorum sadece yasimiz 30 asti is zor bulunuyor su gençliğinden utanir oldum cepte saten para yok is istiyorum
ev bulmam lazım
BEN OKANIŞIK İSTANBUL DOĞUMLUYUM SOKAKTA KALIYORUM EŞİMLEN BERABER
ASTIM HASTASIYIM VEDE NEEVBULABİLİYORUM NEDE İŞ BİZE YARDIMCI OLUN
HIRSIZLIK YAPSAK SUÇ ONUNİÇİN CEZAEVİNDE YATCAM NEGEREK SİZDEYERLİ BAŞBAKANIM VEDE
DEYERLİ CUMHURBAŞKANIM SİZDEN BİR EV BİRDE YARDIM İSTİYORUM ALLAH RIZASI
3 tane çocuğum var en büyüğü 7.4 .3.sınafa gıdıyorlar.asgarı ücretle çalışan bırıyım evım kıra.çocuklarım cumhurıyet ilköğretım okuluna gıdıyor ve bunlardan test parası istıyorlar . ben ne yapayım vermedınmıde çocuklarımı rencıde edecek şekılde öğretmenler konuşuyor.ben ne yapayım saygılar.hayırlı kandıller.
MALATYA DARENDE İLCESİNDE YAPILAN GKK BAŞVURUMUZU YAPTIK MÜLAKATLARA KATILDIK FAKAT YAPILAN MÜLAKATLARDAN ÜSÜLSÜZLÜK OLDUĞUNU GÖRDÜK SPOR MÜLAKATLARINDA HİÇ HAK ETMEMİŞ KİŞİLERİN TORPİL LE GECİP SÖZLÜ MÜLAKATA ALINDILAR.BİR KİŞİNİN BABASI GEÇİÇİ KÖY KORUYUCUSU DİGER KİŞİNİN ABİLERİNİN ASKERİYEDE RÜTBELİ OLDUKLARI İÇİN BU KİŞİLERE ÖZELLİKLE TORPİL KULLANILDIGI GÖRÜNÜYOR CAMERE KAYITLARININ İNCELLENMESİYLE HAKKIMIZIN YENDİĞİ ACIKCA ORTADADIR.GEREKLİ MAKAMLARIN BUNUN ÜZERİNDE ARAŞTIRMA YAPILMASINA DİGER 5 ARKADAŞLARIMIZLA İNCELENMESİNİ ÖNEMLE RİCA EDERİZ...
Re: OYAK istifa dilekçesi
| This discussion has been closed. |