bimer e dilekçe
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
This comment has been removed by the person who wrote it.
adaletsizlik
ben tekirdag saray 3. zırlıhlı fehmi türeselkışlasında hizmet takımında askerlik yapmaktayım takım komutanımız oktay erturan mutfakta bulaşıkhaneye krom kazaları yıkamak için iki kişi verilmesi gerekirken sadece bir kişi veriyor ve bunu söyleyincede emre itaatsizlikten bizleri mahkemeye veriyor siz büyüklerimden gerekenin yapılmasını arz ederim
bimer'e;
ben elazığ dipsizgöl'de oturuyorum. hicret mah. yasemin sok. da hazıret fabrikası var ve bu fabrika yüzünden çocuklarım hasta oluyor. lütfen allah rızası için gelip birşey yapın biz onlara neden böyle yapıyorsunuz diyorum ve hepsi beni vurmaya kalkıştı. gereğini yapılmasını arz ederim
zehirlenme
bimer'e;
ben elazığ dipsizgöl'de oturuyorum. hicret mah. yasemin sok. da hazıret fabrikası var ve bu fabrika yüzünden çocuklarım hasta oluyor. lütfen allah rızası için gelip birşey yapın biz onlara neden böyle yapıyorsunuz diyorum ve hepsi beni vurmaya kalkıştı. gereğini yapılmasını arz ederim...
HAZIR ET FABRİKASININ KOKUSUNDAN RAHATSIZ OLUYORUZ !
BEN AKSARAY MAHALLESI DİPSİZGÖL SOKAK NO ;32 DE İKAMET ETMEKTEYİM . EVİMİZİN KARŞIŞINDA BULUNAN HAZIR ET FABRİKASININ DERİ YÜKLEMESİ SONUCUNDA OLUŞAN KOKUDAN MAHALLE SAKİNLERİ OLARAK BU KOKUDAN RAHATZILIK DUYUYORUZ BU KONUN İLHİLİ MAKAMLARA DUYURULMASINI ARZ EDERİM
Mahallemiz çok kirli çöp bidonlarının yanına çuvalar bırakılıyor mahalledekiler bundan şikayetçi.
Gereğini yapılmasını arz ederim.
Re:
Bilgileriniz İsim, doğum tarihi ve T.C. numarası vs hepsi ekranda dışarıdan herkese açık olarak görünüyor. Bu şekilde buraya yazmak doğru değil. Bu tür bilgiler gizlidir. Art niyetli kişilerin eline geçebilir. Burası kamuya açık bir alan.
özgün lise
TC Kimlik No :10439660010
URL :https://www.turkiye.gov.tr/
TELEFON: 5325959404
E-POSTA: [email protected]
bu not: Yaşayan Diller ve Lehçelerinin Kürt Dili ve Kültürü alanında yüksek lisans programını tamamlayanlar da başvurabilir. Fakat başvuru alınmadı. madem alınmayacaksa neden o not eklenmiştir? Bu bölüm mezunlarını kandırmak için mi yazılmış? Madem eklenmiş talep olduğu halde başvurular üniversite tarafından alınamamıştır. Lisansınız farklı olduğu için denilmiştir. Ancak o nota göre o bölümde yüksek lisans yapanların da başvurma hakları bulunmakta iken neden sağlanan hak uygulanmamıştır? Yeterince İİBF mezunları olarak mağdur edilmiş durumdayız, bir avantaj yakaladık derken o da adil bir şekilde işlenmiyor. Üniversiteler kendilerine verilen talimatlar doğrultusunda hareket ettiklerini söylemekteler, ki bu talimatlar neden mağduriyet yaratıyor? Bu konularda gerekenlerin adil ve yazılanın olduğu gibi yapılması gerektiğini sizler bizlerden daha iyi biliyorsunuz.
Bu konunun adil ve demokratik bir şekilde çözülmesini talep ediyoruz.
Gereği bilgilerinize...
| This discussion has been closed. |