bimer e dilekçe
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
dersane
insan yetiştirmenin çok zor olduğu günümüzde bunu başarabilen kurumlar yani DERSANELER kapatılmamalı çünkü türkiyenin geleceği olan gençlerimizin dersane eğitimine ihtiyacı var lütfen verilen bu karar tekrar gözden geçirilmesi dileklerimle BİLGİLERİNİZE ARZ EDERİM.
david
Konu
Re: Re:
sayın başbakanım , ben 9. sınıf sağlık meslek lisesi öğrencisiyim bizler meslek dersleri görüyoruz fakat bizlere kültür dersleri soruyorlar ben bunu anlamıyorum lütfen sizden rica ediyorum bizlere işlediğimiz konulardan sorulsun geregini arz ederim develi att öğrencisi nolur efendim sorunlarımızla ilgileninn
SAYIN BAŞBAKANIM VE BAKANLARIM
2008 YILINDA MERKEZ E BAĞLI ÇÖŞNÜK MAH. ALMIŞ OLDUĞUM DAİREYİ 2011 YILINDA SATTIM ANCAK 22/12/2013 TARİHİNDE BANA MALİYE TARAFINDAN ANA PARASI 723 TL. MASRAFLARI 180 TL. AYRICA %120 FAİZİ İLE BİR BORÇ TEBLİĞ EDİLMİŞTİR, BU BORCUN TAPU İŞLEMLERİ ESNASINDA MÜTAHİTİN DAİRE MALİYETİNİ DÜŞÜK GÖSTERMESİ SONUCU OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ BULUNMAKTAYIM, MALİYE İLE 24/12/2013 TARİHİNDE GÖRÜŞMEK İÇİN GİTTİĞİMDE BANA BU BORCUN FAİZİ İLE BİRLİKTE 30 GÜN İÇERİSİNDE ÖDENECEĞİ AKSİ HALDE MAAŞIMA HACİZ GELECEĞİ ŞEKLİNDE SÖYLENDİ ANCAK BEN BANA TEBLİĞ EDİLEN TARİHTEN 2 GÜN İÇİNDE GELDİĞİMİ BELİRTTİM CEZANIN ASLINDA MUHATABININ MÜTAHİT FİRMA OLDUĞUNU AYRICA BEN OLSAM DAHİ %120 İNSAFSIZCA FAİZİN KABUL EDİLEMEYECEĞİNİ,
BU KONU İLE ALAKALI DAHA VİCDANLI OLMALARI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
GEREĞİNİ BİLGİLERİNİZE RİCA EDERİM.
ÇİLESİZ MAH. MIHLIDUD SOK. NO:20/10
ALMİRA LİFE SİTESİ MERKEZ/MALATYA
babamın afyon ceza evinden akşehire gelmesını ıstıyoruz
sıze sıkayetimiz var
metin kırlı .
mehmet ali bag-
hayati kırlı
yasar akyol
salıh bag
hayrettin bag
yıldıztan
mehmet kırlı
murat kırlı
ve lutfı akyol tarafın dan sıze sıkayetımızde bulun maktayız sıkayetımızın sebebı köye gelen kılıtlı taş ıcındır ve bu taslardan bıze muhtar vermemekte kararlı sanırım muhtarın mermemekte olan sebebı secımlerde bana oy vermedınız dıye kızdıgının ver mekte ıstmedıgını anladım bunu acık olaraktanda bıze muhtar soylemettedır boyle bırsey olurmu bızım evrın yolları comur ıcınde kalırken muhtarın kendı tarafın ca verdıklerı kısılerın evının onune kadar tas dosendı bızım yollarımız da sanıkı kasıtlı varmısgıbı yanı var secıldı kaldı bız hemızın yanı-8-9- hanenın yolları aynıyerden kesişiyor bunun yuzunden kavga ya tesvık ve şuur bozuklulugu yapıyor lutfen muhtara bızı bırakmadan sızlerden yardım ıstıyoruz ılgılerıneze arzederım
| This discussion has been closed. |
bursa da canlı hayvan satış yerlerinden resmen haraç ksmektedir veteriner hekimlei bu paraları ödemek te zorlanacagız ne kazanıyoz sayın ilgililer veteriner odasının bu yaptırımından şikayetciyim siz sayın ilgililer lütfen duyarlı kalın saygılarımla