bimer e dilekçe
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
protez
2013 13 haziran tarihinde istanbul sultanbeyli beldesinde sağnak yagış nedeniyle dere çalışmasından dolayı civarda tüm evlere su almasından dolayı tüm evlerde maddi anlamda zarar görmüştur sancaktepe belediyesinden yetkili kişiler hemen olay yerinde inceleme başlatıp tüm zararı karşılamıştır ancak sultanbeyli belediyesine bağlı tek bir binanın zararını kimse karşılamamıştır kaymakamlığa gitmemize rağmen kimse ilgilenmemiştir. zarar olduğundan oğlum kamil zararını karşılayamamıştır. ve şu anda kendi evimde eşi ve çoçuğu kalıyor bir an önce çözüme kavuşmasına arz ederim Ali Gürlük tel 05393232302
hastane
renk korlugu testi polislik
bunu cani gonulden yapacak insan lazım fakat bu yuzden elenmek doğru degil lütfe sesimizi duyun
Ben Kocatepe Üniversitesi Uluslararası Ticaret Finansman öğrencisiyim.Geçen yıl krediyi mecburiyetten aldım.Anne babam ayrı, babam asgari ücretle çalışıyor, iki kardeşim orta öğretim öğrencisidir, annemin düzenli bir geliri yoktur.Yukarıda belirttiğim maddi durumumdan dolayı şu an almakta olduğum kredinin bursa çevrilmesini arz ederim.
İlkay Bayırdar
Ben ikisi ortaöğretim , biri Üniversite öğrencisi olan üç çocuk babasıyım. Asgari ücretle çalışmaktayım. Üniversitede okuyan kızım İlkay Bayırdar'a geçen yıl bir hayırsever yardımıyla özel yurtta kalmıştı ve mecburiyetten krediyi kullanmak zorunda kaldık. Bu yıl yardım kesildiğinden dolayı devlet yurduna geçmiştir. Fakat şu an almakta olduğu kredinin bursa çevrilmesini önemle arz ederim.
mirzaçelebi mah.
dumlupınar sk.
nu34 adana\SEYHAN 01070
gülistan ALTEKİN
05345731998
.
anne ve babasini kucuk yasta kaybetmis surekli gurbette yatili okullarda okuyarak kendi ayaklari uzerinde durmaya calisan ulkesine bagli garip bir Türk vatandasiyim, bir cok zorluklar cekerek üniversite hayatimi tamamladim
Ayni zamanda askerligimi en iyi sekilde cavus olarak tamamlayip tezkeremi aldim. Iki yildir da polislik sinavina giriyorum ve tum mulakatlari en iyi sekilde gecip,hicbir olumsuz sart tasimamama ragmen polisligi kazanamiyorum
Bu yuzden hayatima yon veremiyorum. Yardimlariniza ihtiyacim bar. Lutfen gormezden gelmeyin ve Allah rizasi icin elinizden geleni yapin. telefon numaram : 05412657725
| This discussion has been closed. |
Re:
#65: -
bu yazıyı kaldırmanızı bekliyorum