bimer e dilekçe
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
75 79 05 nolu daha önce ikikez yazmış oldugumuz dilekçemizin cevabı sonucunda yazışmalar oluşmuş bende sonucu ögrenmek için yol şube müdürünü aradım sayın müdür kayserinin 272 köyü var hangi birine ulaşacagız diye cevap veriyor sayın yetkililer bu yol 2. derece yol dogru bu yolu köyümüz ve komşu köyümüz taşhanada kullanıyor eger bu yol bir ihtiyaç degilde ilk yazımda orada bir köy var uzakta o köy bizim köyümüz gitmesekte gelmesekte o köy bizim köyümüz sayın yetkililer köyünüze dönün diyorsunuz köyümüze döndük köyümüzün en büyük sorunu kanalizasyon yok okulu kapanmış yeterli çocuk yok diye daha büyük bir sorun köyde imam yok camimiz kapalı ezan sesi duyamıyoruz artk müslümanlımızdan şüpe eder olduk sayın yetkililer develi yolumuzun kanalizasyonumuzun yapılması camimize imamamın gelmesi bizimde çocucugumuzu okutacagımız ögeretmenin ve gönül rahatlıyla çolumuzu çocumuzu tossuz ve çamursuz bir yoldan götürme dilegiyla vizyon kent kayseriye bu yakışır
saygılarımızla ....
asgari ücretle çalışmaktayım evim kira 300 Tl kira ödüyorum sigortam olduğu için hiçbir yerden yarım alamıyorum.
Gereğinin yapılmasını arz ederim.
2011-2012 öğretim yılında benim çocuğum Adnan Menderes ilk öğretim sisteminden geçilmesi nedeniyle: Çocuğumun sınıfı ile beraber 2012-2013 öğretim yılına Tahsin Yentur ilk öğretim okulu 3-F sınıfına nakil olmuşlardır.Çocuklarımızın sınıfında kullanmaları amacı ile sınıf velileri ile aramızda ortak para toplayarak 1.adet laptop bilgisayar ve projeksiyon aleti perdesi olarak sınıf öğretmenimizin ve çocuklarımızın kullanımına verdik.Söz konusu cihazlarımızın eski okuldan alınarak çocuklarımızın yeni okuluna ve sınıfına verilmesini rica ediyorum bu konuda eski okul müdürüne cihazların iade edilmesi konusunda yazı geldiğini bildirir gereğinin yapılmasını arz ederim.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Ben Şahinbey Gaziantep Adnan Menderes Orta Okulu 7/H sınıfı öğrencisi Berkay Enes Saygılı okulumuzun beden eğitimi öğretmeni Mehmet İskender Şentürk bize karşı argo ve küfürlü konuşmaktadır ben ve sınıf arkadaşlarım bu durumdan rahatsız oluyoruz gereğinin yapılmasını arz ederim.
gözlerim yüzde doksan görme özürlü artık tek başıma
ihtiyaçlarımı gideremiyorum memlekete gitmek ve aile kurmak itiyorum çok çok madurum yardımlarınızı talep
ve rica ediyorum. adana pozantı belediyesinden memleketim olan ISPARTA iline gitmek istiyorum.daha önceki bas vurduğumda maduruyetim
giderilmedi sebebi işci olarak çalişdığım için
bana yardım etmenizi rica ediyorum
okulumuzun şiddeti
Bilgilerinize Arz ederim
Ben şekerpınar tokide 3 çocuğumla birlikte oturuyorum eşim öldü beş yıl oldu en büyük olğlum 17 yasında gebze anadolu öğretmen lisesi son sınıfa gidiyor 470 puanla yerleşti bu liseye üç sebese sınavında puanı 450 fazla puan aldı ama bir türlü burs alamadı oğlmun sınıfında olan herkes burs alıyor benim oğluna neden burs verilmedi ben bunu yeni fark ettim ben Çocuğumun hakanı istiyorum devlet terimine böylemi sahip çıkıyor ben okutmakta çok zorlanıyorum servisle bile gönderemiyorum soğukta yağmurda çamurda minübüsle gidip gelmeye çalışıyor ilgilenilmesini arz ederim05389677529
sınavvv
8.sınıflar için hazırlanan bu sorular üstün körü hazırlanmış. Zaten çoğu soru iptal bu sıvadı da iptal etsinler
| This discussion has been closed. |