SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
Re:
Mücadelemiz sonuç vermeyecek gibi bir hisse kapıldığım için uzun zamandır yazmıyorum. Biraz desteğe biraz ümide ihtiyacım var sanırım.
Ümitsiliğe kapılmayalım. Biraz sabır lütfen. Ben ümidimi yitirmiyorum. Mahkemeden Danıştaydan olumlu bir haber cıkacağını tahmin ediyorum.Hayırlı neticeler cıkar inşallah.
mektup
Re: mektup
siyasilere email atmak yetmiyor arkadaşlar,derdimizi anlatan bir mektup yazmamız gerekiyor,ben yazıp gönderdim cumhurbaşkanına-oktay vural'a-devlet bahçeliye-başbakana-maliye bakanına vs..emailleri ve twitleri pek okuduklarını sanmıyorum.bence bu sıkıntıda olan herkesin kargo yoluyla yetkililere mektup şeklinde birer yazı göndermeleri gerekiyor.
Re:
facebook SMMM YETERLİLİK SINAVI KALDIRILSIN DİYENLER sayfasını beğenin ve hangi çılgın bize zincir vuracakmış şaşalım beraberce !!!!!!!!!!!
ben bu gün 550 millet vekilin tamamına yine ulaşmaya çalışacağım sizlerde aynı şekilde mailinizi atın mail bir çok olursa okumak zorunda kalıyorlar.yoksa okumuyorlar.onlarada binlerce mail geliyor
hadi arkadaşlar son şansımız olsada yaptıklarımızı yeniden yapalım
Re:
kesinlikle size katılıyorum,tekrardan hücuma geçmeliyiz kargo ya da posta yoluyla bakanlara,başbakana,milletvekillerine ve cumhurbaşkanına mutlaka mektup yazmalıyız.bu mektubun içeriğine mağduriyetimizin giderilmesi hususu belirtilmelidir.internet yoluyla gönderdiğimiz yazılar etkili oldu ama mektuplar birer belge niteliğinde oldukları için onları yırtıp atamazlarda mutlaka arşivlerinde saklamak zorundalar.hadi az bir gayret daha mektup bombardımanına geçelim..
Konu
Re:
dilekçe ve imza listesini almak isteyenler [email protected] adresinden bana ulaşabilirler.
Re:
Geçen hafta 15.000 mahkum affedildi,vatan hainlerine bile af var,hırsızlara,gaspçılara,yüzkızartıcı tüm suçlara af var,aslında herkese af var ama smmm adaylarına af yok nedeni smm adayları ve smm ruhsatını almış kimselerin sesi çıkmıyor,aslında ses çıkmasa bile bir gramlık vicdanı olanların bu af sınavını açmaları gerekiyor ama nerde o vicdan sahibi insanlar.
Dilekçeye verilen cevap
Re: Dilekçeye verilen cevap
#818: BİLGEHAN TAMYÜREK - Dilekçeye verilen cevap
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ediyorum.
Re: Dilekçeye verilen cevap
İlgin ve verdiğin bilgi için bende çok teşekkür ederim.
Konu
ARKADAŞLAR
| This discussion has been closed. |