bimer e dilekçe
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
AKBANK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ...
VAN-ERCİŞ kYk YURDUNUN BEŞ NUMARALI ODA DA KALMAKTAYIM.ADIM HALİL İBRAHİM OĞUZ ERCİŞ YÜKSEK OKULU BANKACILIK VE SIGORTACILIK BÖLÜMÜNÜ OKUYORUM.YEMEKLERİN YETERSİZLİ VE SAĞLIKLI OLMADIĞINI SİZE ARZ EDERİM EN YAKIN ZAMANDA GELİP SİZİN GÖZLEM YAPMANIZI İSTİYORUM
İSMİM ERHAN YAŞAR VAN-ERCİŞ KYK YURDUNUN 15 NUMARALI ODASINDA KALMAKTAYIM YİYECEKLERİN YETERSİZ VE TATSIZ OLDUĞUNU BELİRTMEK İSTERİM HİÇ BİR ŞEKİLDE DEFALARCA İDARECİLERE BİLDİRMEMİZE RAĞMEN SORUNUMUZ ÇÖZÜLMEMİŞTİR BİLGİNİZE ARZ EDERİM
Re: OYAK istifa dilekçesi
#477: Ahmet - OYAK istifa dilekçesi
Mrb dilekçenizin sonucu ne oldu acaba bilglilendire bilirsin tşklr
This comment has been removed by the person who wrote it.
Merhaba ben van caldiranda yazıyorum çaldıran devlet hastanesinde yeterli doktor ve cihazlar yok çaldıran nüfus 66600 nüfuslu bir ilçe 95 köyü var sadece geçici dahiliye doktoru birde acil doktoru var bu gün hastaneye gittim acil de tek doktor bulunuyor oda olması gereken yerde değil yemekte olduğunu öğrendim o doktorun yerine doktor yok biz cok zorluk cekiyoruz devlet buyuklerinden ricamiz bu ise bir el atsınlar arz ederim
Ben manisanın alaşehire bağlı evrenli mahallesinde oturuyorum. Köy yolunda devamlı olarak içki fuhuş gibi şeyler yapılıyor.Ve yoldan gelen geçen insanlara laf atıyorlar billakis pazar günleri olmak üzere devamlı olarak bunu yapıyorlar insanları belediye hiç birşey yapmıyor içtikleri alkol şişelerini yolda kırıyorlar ailemizle gelip geçmeye korkar olduk bunların yüzünden umudumuz sizlersiniz yetkili mercilerden ricam bu duruma lütfen bir göz atsınlar gereğini yapsınlar Burdan başta sayın cumhurbaşkanımız Recep tayyip erdoğana ve sayın başbakanımız Ahmet davutoğluna bu konu hakkında yardımlarını bekliyorum ve herbirerini saygıyla selamlıyorum.
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |