bimer e dilekçe
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
- Sayın başbakanım Bitlis il miliegitim müdü
- rü m. Emin korkmaz istemiyoruz ihalelerde rüşvet aliyor
Sayın Bakanım lütfen bize yardım eli uzat 2 yıldır elektiriksiz kalıyoruz bir oglum piskolozisi bozuk işsizim lütfen bir yardım Edin Evim kira ne napıcagımı şaşırdım Sen Ş.urfanın babasısın bizimde Babamız OL en kısa zamada sizden cevap bekliyorum bizi magdur bırakmasın Bunu ailece biliyoruz ♥05418009063♥
Re:
♥♥Sayın Cumur Başkanım bize bir yardım eli uzatırsan çok memnun olacakaz 2yıldır elektiriksiz oturuyoruz oglum 1senedir piskolozisi pozuk ben çalışmıyorum 7 kişiyiz ne yapıcagımızı şaşırdık Evimiz kira bunalalımdayım bir yardım eli uzatın ♥♥ numaram ♥05418009063♥
yardım
Sayın Cumur Başkanım 7 sınıfa gidiyorum 2 senedir elektirikmiz yok ders çalışamıyorum kendime ait bir oda istiyorum babam çalışmıyor abim hasta evimiz kira Sende benim Babam Ol Cumur başkanım lütfen bir yardım edin çok magduruz
Ben kulaktan ameliyat olcam ama 6ay sonra diyolar durumum hiç iyi değil başka hastaneye gittim doktor durumun hiç iyi değil hemen ameliyata almaları lazım dedi 6aya kadar ameliyat olmasan kulagindaki hastalık başka bir hastalığa yol açar bu sefer hiç kurtamazlar dedi ne olur yardimci olun dayanamıyorum çok canım yanıyor yemek yiyemiyom midem bulaniyo başım dönüyo elim ayağım tutmuyor saygılar.
k.maraş anadolu imam hatip lisesine dağtılan e tab5 tabletimin ekranı kırıldı garantiye gönderdim 310 tl para isteti madurum yardım istiyorum.
ben aysel bakar 2 oglum var babalari 14 yil once vefat etti buyuk oglum 2013 yilinda agir trafik kazasi gecirdi ve suan bir ayagi ampute %40 roporu var kucuk oglum suan burdurda 20 gunluk asker ve gorev yeri cizreye cikmis sizden istegim bir anne olarak bir oglum trafik kazasinda hayati vahvoldu asker oglumunda birsey olacak endisesiyle kahroluyorum ve sizlerden oglumun bati kisminda gorevini yapmasi icin yardim etmenizi bir anne olarak istiyorum bu bir şikayet dilekçesi değil yardim dilekçesidir saygilarimla Aysel Bakar oglumun adi Gurkan kahvecioğlu burdur da piyade Aysel Bakar 05453912966
ben erol kaya 1982 bayburt doğumluyum
devlet fakirlere ev yaptı .ama ben kağıt imzaladığım taktirde ve işim olmadığı halde bana ev çıkmadı .bunun üzerinde durulmasını
arz ederim
no:05313827936
| This discussion has been closed. |
sayın sikayet okurum efendim batman fatih orta okulunda okul aile birliğine bağli çalışiyorum kımse ilgılenmıyor okul gecen sene yapıldı pencereler alcakta yapılıp ters montalanmış cocuklar tehlike icinde eğitim guruyor bıde en ufak yağmur yağdığında okul kanalazisyon suyu altında kalıyor nedeni okulu yapan taşeron okulu belediyenın kanalazısyonundan daha derin yapınca okulun atık suyu belediyeninkine aktarmıyor aksi taktirde belediyenınki okula geliyor lutfen ilgili makamlar gereğini yapmalarını rica ediyorum saygılar