bimer e dilekçe
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
This comment has been removed by the person who wrote it.
Ben Ahmet İdacının velisi Ruşen Zeki sayın yetkililer ben Kayseriden size sesleniyorum benim şikayetim: benim mahallemde Anadolu Lisesi olmasına rağmen benim çocuğumun benim tercih etmediğim uzaktaki okula sistem üzerinden kayıt olduğu için ben naklinin mahallemdeki Hisarcık Anadolu Lisesine kayıt olmasını sizden rica ediyorum eğer sesim duyulmaz ricam kabul olmazsa bütün basınlara haber vereceğim ben okutamam okuldan alacağım ve sorumlusu olarak sizi suçlu göstereceğim ve bütün basına duyuracağım.
NOT:Ben eşimden boşandım nafaka ile geçiniyorum kirada oturmaktayım çocuğumu okutacak durumum yok gideceği yol çok uzak ben çocuğumun mahallemdeki Hisarcık Anadolu Lisesinde okumasını arz ederim.
NOT:Eğer çocuğum okumazsa kendisine bir zarar vermesinden dolayı tamamen sizi suçlu göstereceğim ve sonuna kadar sözümün arkasında duracağım bunlara gerek kalmaması için lütfen yetki sahipleri biz velileriin sesine kulak verin.
oglumun lisesinin degişmesini arzederim
oglumun gidecegi lise uzakoldugu için ticaret borsa ve ya temelcingöz lisesine kaydının alınmasını arzedelim.
Sayin Başbakanım ve Cumhurbaşkanım kredi kartı borcum var aldığım maaşla odeyemiyorum toplu para olması lazım kredi başvurusu yaptım ama hiç bir banka vermedi bu borcu ancak krediyle odeyebilirim lütfen yardımcı olun
Sayin Başbakanım ve Cumhurbaşkanım sizden yardım istiyorum Lütfen kredi kartı borclarim var aldığım maaşla odeyemiyorum toplu para olması lazım bunun için bir çok bankaya kredi başvurusu yaptım ama red cevabı aldım lütfen yardımcı olundaha öncede yazmıştım kaymakamliktan aradılar gittim ama kimse ilgilenmedi
Sayin Başbakanım lütfen ilgilenin bu yorumla kredi almak istiyorum 3 binlira bankalar vermedi kredi kartlarimi odeyemiyorum başka türlü
| This discussion has been closed. |
Ben bu sene sorumluluk sınavına kalmıştım bir dersten üniversiteyide kazandım ama sorumluluk sınavı eylülün sonunda olcakmış yani ben üniversiteye gidemiyecem sınavın bu agustosta olmasını ve diplomayı alıp üniversiteye gitmek istiyorum hem okuyup hem calışmam lazım oldugu icin iş buldum işe girdim diploma olmadıgı icin iştende cıkardılar bugün tek bir dersten 49 da kaldım lütfen sınav ağustosta olsun :(