TTNET Adil Kullanım Kotası Saçmalığı
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
Re: Re: TTnet Bacına Atlarım
#334: Ttnet ananın amına demlik koyayım - Re: TTnet Bacına Atlarım
aynen öyle kardeşim benide çağır kahveye beraber sikelim
türk telekom
İğrenç ötesi çok kötüler sadece vatandaşı sömürüyorlar bence artık geç kalınmış ama türk telekomu kullanmayın.aboneliklerin tümünü iptal edin
Re: Re: orospu çocuğu ttnet
Re: orospu çocuğu ttnet
#277: Amına Koydumun Kotası - orospu çocuğu ttnet
ttnetin anasını sikeyim evde kal diyorlar amk evde kalmamamız için ellerinden geleni yapıyor orospu çocukları anasını bacısını avradını çoluğunu çocuğunu siktiklerim verdiğim ne kadar param varsa haram olsun bi internet 1 saniye içinde nasıl 3 kat yavaşlar o kadar para alıyonuz lan bizlerden inşallah şirketin batarda borç batağında sürünürsün bu ne cimriliktir ya
TTNETİN OROSPU ÇOCUKLUĞU
SENİN ANANI AVRADINI SENİ FİRMA OLARAK KABUL EDEN ATANI SİKEYİM OROSPU ÇOCUKLARI BİŞEYİ DE DÜZGÜN YAPIN PÜ ANANIZI SİKEYİM SİZİN BEN KALK KAPAT FİRMANI İFLAS ET OROSPU EVLADI GEBERİN TÜM TTNET ÇALIŞANLARI ÖLSÜN OK OLSUN PROSPU EVLATŞARI
Re: Re: orospu çocuğu ttnet
#369: YCH-8 - Re: orospu çocuğu ttnet
Istemiyorum arkadaslik sitelerini istemiyorum.sahtekar pislikler.
Her sey soymak ve para
Re: TTNET ANANI AVRADINI SİKEYİM SOYSUZ OROSPU ÇOCUKLARI
TNNET AMINI DİNİNİ KİTABINI SIKEYIM OROSPU COCUGU
YAPCAGINIZ İNTERNETİDE OROSPUNUN FIRLATTIKLARI HAYATINIZI SIKEYIM HEPİNİZİN
Re: TTNET ANANI AVRADINI SİKEYİM SOYSUZ OROSPU ÇOCUKLARI
#260: ttnetgötünegireyim - TTNET ANANI AVRADINI SİKEYİM SOYSUZ OROSPU ÇOCUKLARI
AMINA KODUMUN OROSPU COCUKLARI SIZI LOLDE 200 PING GIRIYOR DURDUK YERE AMICKNI MINCKLADIMN KAŞŞARIN DOĞURDUKLARI SİZİN ANANIIZII AVARDINIZZI SİKERM LAN OROSSSSSSSSSPU CUCUKLARI
TTNET TURK TELEKOMUM PATRONLARİNİ ÖLMÜŞLERİNİ SİKEYİM
#326: ARVAT SIKICI GÖTTEN GİREN ADAM -
ORRROPSU EVLATLARİ HAYATİMDAN BEZDİM KURUSANA KADAR HARAM OLSUN PARAMKZ
| This discussion has been closed. |
Biride beni siksin
amma çok sikici var burda saatlerdir amımı klitorşsimi parmaklıyorum. Göğüslerimi sıkıyorum. Amımı sikecek kimse yok. Şöyle biri gelsede bacaklarımı ikiye açsam oda beni amımdan zevk sularımı akıta akıta, içimde gezdire gezdire çat çat bi sikse. Offf çok azdım sikicim yok amımı ayırdım inleye inleye sikildiğimi hayal ediyorum.