T.C Basbakanı Recep Tayyip ERDOĞANA/Ankara
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
Re: çocuklarım
Re:
Selam,
simdi birsey diyecem ayip kacacak ama hak ediyon alkohol icene kadar esegin ...... ic geriiiii
Saygilarimla
Durdu
Asiye Tipirdamaz
Asiye Tipirdamaz
devlet
yardım cı olmanızı dilerim başbakanım evliyim eşim turkmenistanlı 1 bucuk sene ceza verdiler turkmen konsolosu bizim dev letimizin bana yardım cı olmasını diliyom eşimin yanımda olmasını istiyom eşimin butun vergisini devletimize verdim niye yardımcı olmuyorsunuz öl deyin ölurum devletim icin bana yardım cı olmanızı diliyom 05343549434 cevabınızı bekliyorum başbakanım saygılar
turkmenistan
bana yardım cı olun eşim turkmenistan da rehin kaldı bunasıl devlet mavyamısınız bana niye yardımcı olmuyorsunuz ben devletim için ölurum
bana yardımcı olunRe: turkmenistan
başbakanıma rica ediyom eşim turkmenistan da rehin kaldı yardımcı olmanızı diliyom resmi olarak evliyim eşimin yanım da olmasını istıyom
ljydfğtyırtuj
üt
ruşlkipjmptofurytruğbjöm yuğtumjbüğ
ihrjt-0gh
e-o
tablet
Lütfen artık biran once izmir karabağlar eserkent ibrahim kavura tablet dağıtılsın 5.sınıflara haksızlık asıl bize dağitılmali sırtımiiz kopuyor
9 ocak cuma günü bursa da okullarìn tatil edilmesini arz ederim çünkü ayaklarımız üşüyor okul uzak zaten lütfen yapın çünkü donuyoz ve ustlerimiz ıslanıo annemiz babamız kızıyor lütfen yalvarırım tatil yapın
yardım eli
nolur devletizden 1 care bekliyoruz sayın başbakanız recep tayıp erdogan
recep tayipbiletin ekmeyile onarsaöbürdüyada neyapasak
| This discussion has been closed. |
Re:
#92: -
Selam,
abicim sen haftada sadece bir gün mü calisiyorsun? Tabi keserler dua et seni kesmemisler :)) 1 gün is olmaz tabi en az haftada 5 gün calisaceksin! Hafta sonu da dinlenirsin artik.
Saygilarimla
Durdu