pybs sonuçlarına itiraz
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
sınav kağıdımın tekrardan kontrol edilmesi
kazımpaşa orta öğretim 6. sınıf öğrencisiyim.sınav sonrası kitapçığı kontrol ettiğimizde sınavı kazanmış olduğumu iyibir puan almam gerektiğini gördüm.fakat sınavı kazanamadığım açıklanınca çok şaşırdım,bundan dolayı sınav cevap anahtarının tekrardan kontrol edilmesini arz ederim.
adım buse özer necati bolkan orta okuluna gidiyorum 5. sınıftayım bn bu sınavdan yüksek bir puan bekliyordum fakat olmadıı sınavımın tekrar okunmasını arz ederim şimdiden teşekürlerr ..... !!
cevap anahtarın da yanlış olduğunu görüyorum ve bazı sorular da hata olduğunu düşünüyorum
gereğinin yapılmasını arz ediyorum
497 puanim war kazanamadi diyo nasil bi is bu lutfen yardimci olun
2017 de yapılan PYBS sınavından 616 almışım fakat en yüksek puan 500 nasıl böyle bir sey oluyor anlamadık. kazanamadınız yazmakta. ve ayrıca kardeşim 6. sınıf öğrencisi taban puanı geçtiği halde kazanamadınız yazıyor. bu konuya açıklık getirir misisiniz...
pybs
HAYALLERİMLE OYNAMA
ben öğretmen çocuğuyum taban puan 163. Ben 428 aldım ancak kazanamadınız yazıyor. Bu nasıl iş kardeşim. dalgamı geçiyonuz. hayallerimle oynamaya ne hakkınız var. bir an önce düzeltilmesini istiyorum.
| This discussion has been closed. |