Genel Kurmay Başkanlığına
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
birliğimin deiştirilmesini istiyorum
VİRANŞEHİR ASKERLİ ŞUBESİ NÖBETÇİ AMİR İMZASINI KABUL ETMEMESİ
Adres= Fevzi Çakmak Mahallesi Yakut Sokak no 12 daire 11
cep numaram= 0538 311 85 82
Lütfen bana ulaşın yada yardımcı olun Teşekkür Ederim.
ben ikizimle şuan aynı yerde askerlk yapıyorum ben şöförüm egitim için bilecek sögüte gidiyorum dogu ihtimali var kardeşimden ayrılamıyorum ve dogudan kardeşim korkyo 91/3 komutanlrımz dikatine zonguldak devrek
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
komutanım ben hayrettın balcı batıya çekılmek ıstıyorum abım sıırt eruhta yatı 89 4 yatı bende hakkarı cukurcada kavsaktayım 24 seıt 18 yaralı olan yerdeyım abım nurettın balcı
askere gelmek için başvurdum ama netice alamadım gönüllü olarak başvurdum ilgilenen olmadı
Saygılarımla...
VE YAKLAŞIK 8 AYDIR EŞLERİMİZDEN AYRIYIZ.SEBEBİNİ SİZE KISACA AÇIKLAYAYIM;BİZ ŞEMDİN LİDE EMNİYET LOJMANLARINDA OTURURKEN 2011 AĞUSTOS AYINDA TERÖRİSTLER TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDAN DOLAYI BU LOJMANDAN ÇIKARTILMAK ZORUNDA KALDIK.VE TOKİ NİN TABURA YAPMIŞ OLDUĞU MİSAFİRHANELERİN BİZE VERİLECEĞİ SÖYLENMİŞTİ.FAKAT 8 AY GEÇMİŞ OLMASINA RAĞMEN ÇEŞİTLİ BAHANELERLE BU MİSAFİRHANELER BİZLERE HALA TESLİM EDİLMEDİ.BİZ EŞLER VE ÇOCUKLAR ÇOK MAĞDURUZ.BU SORUNDAN DOLAYI BİR ARKADAŞIMIZ DA İŞİ BIRAKMAK ZORUNDA KALDI. KALACAK YERİMİZ YOK EŞLERİMİZDEN AYRIYIZ VE AİLE BÜTÜNLÜĞÜMÜZ BOZULDU.SİZDEN ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM İSTİYORUZ LÜTFEN SESİMİZİ DUYUN.
| This discussion has been closed. |
cezamdan dolayı teslim olmak istiyorum ama