Genel Kurmay Başkanlığına
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
doğuda olmak
askerlığimi doguda icra etmekl
Oğuzhan Yağız Tank Tabur Görev Kuvveti 1.ciTank Bölüğü Kars\Sarıkamış
Tek Kol Askerlik Yapamıyorum ...
Ben 01.11.1992 Doğumlu Adana \ Ceyhanda Yaşıyorum . Askerlik Çağım Geldiği İçin Askere Geldim.Şu An Kars \ Sarıkamışta Vatani Görevimi Devam Ettiriyorum Ama Tek Sorunum İlgisizlik Tabip Doktorların İlgisizliği Sakat Kolla Askerlik Yapıyorum Burada Hava - 35 ila 40 Arası Kaldıramıyorum Eğer Kendi Canıma Bi Zarar Geldiğinde Mahemeye Başvurucam Ve Burdaki Askeri Hastendeki Ortapedi Doktoru TabipYüzbaşı Halis Atıl Atilla Denen Sahsı Mahkemeye Vermeye Kararlıyım . Gereğinin Yapılmasını Arz Ederim .
Oğuzhan Yağız
Tank Çavuş
Tank Tabur Görev Kuvveti Komutanlığı 1.ci Tank Bölüğü
made bagımlısı hic bir hastane ilgilenmiyor
hic bir askeri hastene ilgilenmiyor ben made bagımlısıyım kurtulmak istiyorum yardımcı olmuyorlar 5 kere izmir askeri hastaneye gitim hep ilac yazıp gönderiyor yardımcı olun öldürcem kendimi yoksa 1 kere yaptım intihar ettim ama basaramadım bu mudur ilgilendiniz numaram bu .05436973875
son zamanlarda be nedenli sorunlarla birçok mehmedimiz intaar ediyor abeyim ve onun gibi bir çok askerde bu vatanı korurken böyle sorunlarla karşılaşmaları sizce doğrumudur
gerekenin yapılmasını arz ederim
mustafa ozan polat
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Tek Kol Askerlik Yapamıyorum ...
atıl yüzbaşının hakkını yemeyin iyiliklerini inkar etmeyin boş yerede iftira atmayın
her askere evladı gibi davranır işini mesleğini çaktırmadan sorar şartar elverdiği sürece özellikle fakir askerleri hemen yardımcı 0lur tabiki zengin fakir gibi bir ayrım yapmaz ama sizde bilirsinizki zengin çocukları özel hastane gibi yerleri seçer genelde atıl yüzbaşıyı genelde askerler belim ağrıyo deyip apor hava değişimi almak için meşkul eden askerlerle kapısı dolup taşıyor dürüst askerlere elinden geleni yapar ortapedi konusunda çok bilgili bir doktordur kendisin allah azı olsun
Re:
#51: - bn kars sarıkamışta askerlık yapmakta olan alı yılmaz karım cok kötu durumda lütfen bna yardım edın evden ne param nede karım karım ortatada kaldı kafayı yıyecem kendımı öldurmek ıstıyorum alllay rızası ıcın yardım edın dgılse bn kenmı öldurcem tel 05076951577
Re: Re:
#67: ali - Re: bna alllay rızası ıcın yardım edın bn cok kötu durumdayım bnım piskolojım cok bozuldu ne annnem var ne babam karım var oda orttada kaldı askerlık bnı bıtırdı bn hayatttan umudum kalmadı alllay rızası ıcın yardım edın karım cocuk dusurdu bn fırar etttım karımı hasta hasta yatakta burakıp geldım bnım durumum cok kötu dıgılse kendımı öldur cem bn 1992/3 tertıbım kars sarıkamışta askerlık yapmaktayım dayanamıyorum alllay rızası ıcın yardım edın bna kafayı yıyecem adım alı yılmaz tel/05076951577
alllay rızası ı9cın yardım edın bnım dunyam karardı alllay rızası ıcın yardım edın ?
sayın komutanım ben gazia antepte yaşanan c.4 patlamasında ayaralandım hala onun etkisi var üzerimde öz annem babamın en yakın arkadaşıyla evlendi öz amcam bizi dolandırdı evimizin parasını yedi babam felçli kalp hastası diyaliz hastası babama bakan kimse yok sakarya adapazarı taşkısı kışlasında hava savunmadayım ben mersin silifke askerlik şubesine istiyorum askerliğimi babama daha yakın olurum çok acil bişi olduğunda yanında olurum durumu çok kötü %82 özürlü ben tek çocuğum aplam abim kardeşim yok herşeyisine ben bakıyorum babamın sizde uygun görürsesiniz silifkede yapmak istiyorum asgerliğimi yoksa kendime yazık edip çürük alcam takdiri önce ALLAHA sonra size bırakıyorum SAYIN komutanım? numaram 0545 623 00 04
ismim ümit soy ismim uygun
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |