Genel Kurmay Başkanlığına
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
Konu
izmit kocaeli cengiz topel deniz ana hava üst komutalığı hakkında bilgi vericem burdaki herkez evcil izne çık mak istiyor burda yasak lanmış bundan haberiniz var başkanım dicektim size asker çok mağdur durumda lütfen bize yardım edin evcil izin konusun da lütfen çok mağduruz burda denetleme de yapın buraya lütfen
Lütfen Yardım Edin
Acil yardım lütfen!!!
tecilimi ağustos 2013 te bozdum ama hala askere gidemedim
18-10_1990 izmir/dikili doğumluyum ve askere gitmeye mecburum.
Ancak bir türlü sevk edilecek eğitim merkezim çıkmıyor.
Şubeden de kesin bir bilgi alamıyorum.
Gereğinin yapılmasını arz ederim. Saygılarımla..
Semih DİREK TC:50842231926
Re: cezamdan dolayı teslim olmak istiyorum ama
komutanım ben hakkariliyim ve şuan ıspartada usta birliğine gönderildim kayseride komando eğitimi aldım ve aldım eğitimin hakkını dağlarda vermek istiyorum bunun için ne yapmam lazım sizden doğuya gönderilmem için yardım istiyorum
devrecilik
94/3 tertipleriyiz ezilik hor görülmekten insan gibi davranışın olmadığı psikolojinin pozulmasından artık alt tertibin yıpranmasından sıkıldık nerde ne kadar pis iş var yapmaktayız başka askerlerin kendi işlerinide biz yapmaktayız komutana değil üst tertibe hizmet etmekteyiz kişisel hizmetlerini bu nasıl bir iştir anlayamadım kim komutan burda kim ilgileniyor herkez bu vatanın askeri değilmi sürekli ya nöbetler bize yazılıyor yada paraf atılıyor zaten yada gizli kaçalklı bizleri gönderiyorlar herkes yapmak zorunda kalıyor tabi yapılmasa daha çok eziyetler göreceğiz onuda biliyoruz hakaretler küfürler nasıl dayanılır bunlara bilemiyorum psikolojimiz hiç birinin yerinde değil öneme alınmasını bekliyoruz inşallah
BURADA SADECE BİZİM BÖLÜĞÜMÜZDE DEĞİL TÜM BÖLÜKLERDE BU SIKINTILAR MEVCUTTUR.
GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİZ
İZMİR/GAZİEMİR ULŞ. PER. OKL. HİZMET BÖLÜĞÜ
acil
Sayin komutanim istanbul hava harp okulunda askerlik yapiyorum 4 aylik askerim fakat ailevi ciddi sikintilarim var basimizda baba yok ve 2 kardesiz kardesim uyusturucu madde kullaniyor ben askerde oldum icin annemle tek kaliyor bunun yani sira annem calisiyor bana para gondermesi ev kirasi derken zoruklar yasiyoruz bunlar asiri sekilde beni etkiliyor komutanlarima bu konu hakkinda bilgi vermeme ragmen bi sonuç alamiyorum ve bi çozüm yolu ariyorum ve yaşadiklarim agir geliyor. Gereğinin yapilmasini arz ederim. Yunus emre Keçiçi
Re:
sen öle bi yerde askerlik yaptığna dua et g.zekalı..millet ed,rneye düşsün die dua edio
uzman er olmak istyorum
slm sayın komutanlarım ben 1987 /4 olar askerliğimi yaptım şuanda uzman er olmak istyorum ama ay farkı ile sınava giremiyorum gereğinin yapılmasını arz ederm
DIKKATINIZE...!
Sirnak ulederede askerim ilk olarak dagitimim acemiden hilal karakokuna cikti ordan beni malen tertip olarak tabura aldilar ben burda yapamiyorum butun arkadaslarim orda kaldi alismistik karakolumuza simdi taburda yapamiyom hergun biriyle sikinti yasiyorum kendi kendime zarar vermeye kalkiyom komutanimla konusuyom yollamiyo bagirip cagirip brni odasindan kovuya buna yapilacak hic bise yok mu
askerliik düşürülsün
askerim sürgun yedi ona ne olur surgun cok kötü biseymi nolur cevap veein
Selamın aleyküm Komutanım saygilarimi arz ederim ben mustafa Gültekin Konya'da oturuyorum inşallah mayis da askere gitcem ama benim istedim askerde baba yigit ve bu vatan görevini yapmak ve askerlik bittiginde askerlik yapmak ve her hangi bir gorev komondo timi tim Başbakan koruyucu timi..?askerlik nisan ortasinda veya sonunda belli olcak sabır likla bekliyorum inşallah dedigim olur alahin izniyle ben suan nisan bekliyorum inşallah Mayıs
Dayanıklı olmak daha cok guclu olmak istiyorum.
bilk haftasında giderim benim tek istedigim bu yazdiklarimi kabul edip imzaliyorom komutanim saygilarimla...
KONYA - KARATAY
MUSTAFA GÜLTEKİN
Mgultekin
0506 134 3778
10 Gün sonra yokum...
Bu kadar yazmışsınızda takmamış kimse Sizleri. Benim hayatım ise şurada 10gün kaldı gerisi tefağruat.
ankara da yapmayında nerde yaparsanız yapın
askerlıgımı doguda yapmak ıstıyorum
komutanım benşuan sarıyer kalender ordu evinde askerim ama askerliğimi hakkaride yapmak istiyorum geriğin yapılmasına arz ederim bu vatana canım feda vatanı korumak istıyorum saygılar komutanım ismim ferhat akdağ
doguda askerlik
iyi günler komutanım ben şuan lüleburgaz ordu evinde aslerlik yapmaktayım ama doguda askerlik yapmak istiyorum zamanında bazı kişiler dilekçe verip doguya gitmiş böle birşey mümkünmü acemi birligimi balıkesir bakım komando olarak yaptım
Re: askerlıgımı doguda yapmak ıstıyorum
#123: - askerlıgımı doguda yapmak ıstıyorum
valla kardeşim bende lüleburgaz ordu evindeyim bende doguda yapmak istiyorum dilekçe felan verilebiliyomu ş heralde biraaz araştıracam ben sende araştır
| This discussion has been closed. |
Re: askerlığimi doguda icra etmekl
#53: ferdi - askerlığimi doguda icra etmekl