bimer e dilekçe
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
Ankara seyranbaglari
Sayin Başbakanim ankara seyranbağları 100 yıl Mahallesi Billur sokak aralarina mobese takilmasini geceleri yarış yapılıyor hiç bir şekilde önlem alınmıyor akşam 7ile gece 12 arasında uyuşturucu Esrar içen tiner çeken ve icneler yüzünden sokakta caddede rahat dışarı çıkamıyoruz kızımızi dışarı cikaramiyoruz GEREĞİNİN YAPİLMASİNI ARZ EDERİM SAYGİLARİMLA YAKUP YILDIZ 0538 394 09 84
Sayin basbakanim biz adana kozan ilcesinden seher sahin bnm annem ile babam ayri annem bel fitigindan bel kaymasindan amaliyatli calisamiyor sadece adana il valiliginden yardim aliyoruz evimiz kira Kirayi odemekte zorlaniyoruz herhangibi baska gelirimiz yok bize yardim edermisiniz sayin basbakanim valilikten aldigimiz aylik bu ay kesilio biz aylik kesildiginden dolayi ortada kalioruz sayin basbakanm bize mumkunse bi ev yardimi yapin bizim kimsemiz yok sizden baska annem ikinci amaliyatini gecirecek yardimlarinizi beklioruz 539 709 1304 lutfen bize bi yardim eli uzatin tesekkurler sayin basbakanim
benim 170 engelliyim aylığımı kestiler aylığımın yeniden başlamasını istiyorum teşekkürler numaram 05425158568
Sayin baskanim evimiz kira ev sahibi kirayı az bulduğu için evden çıkarmak istiyor yardım istiyoruz kiracılık çok zor en kisa zamanda bize dönmenizi istiyorum doğru düzgün okuyamiyorum bende 05378500166
Pütürge orman işletme şefliği ne işkur üzerinden başwurdum
listede olduğum halde imza attığım halde işe giremedim.
Belirli kişiler alındı listede olunan kişiler alındı buranın ak parti ilçe teşkilatı ve belediye başkanı bütün kendi elamanları işe alındığı halde gelekçe gösterilmeden işe almadılar imza atığım halde sizin ve teşkilatınızı siyasi ve idareci mülkü amir de dahil olmak üzere gerekli mercilere başvurduğum halde işe alınmadım .Bu işe ihtiyacım olduğu halde işkur başvurularına bulunduğum halde ilkokul mezunu olarak beni kaydettiler.Halbukü diyarbakır ziya gökalp mezunu oldum halde ilkokul kayıtı altında kayıtlara geçmiştir.Gerekçe gösterilmeden işe almadılarbu ilçe teşkilatı ve belediye başkanı kendi adamlarını işe almış bulunmaktadır.Benim refaransım olduğu halde nedendir bilmem benii işe almıyolar gerekenin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.
Kenan Orhan
Tel:05312130332
This comment has been removed by the person who wrote it.
Şanlıurfa ceylanpınar 2 hudut bölüğü Yıldıran hudut k.r.k'lu suriye sınırında da askerlik yapmaktayım 5 gündür aynı yemeği yiyiyoruz kokmuş et çıkıyor aşçı yemek yapmayı bilmiyor ekmekler taş gibi sabah kahvaltı'da ,soğuk çay, kuru kayısı ,zeytin reçel, başkada birşey çıkmıyor (kiler'de) herşey mevcut ama çıkartmıyorlar bildiğiniz gibi aç yatıp aç nöbete gidiyoruz artık dayanacak gücümüz kalmadı GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERIM.
Asia alacağı işletilen faizin yüksek olduğunu ve ödeme gücumuzun olmadığını hayvanların hastalıklı olduğundan ötürü zarara uğradığimizi belirttiğimiz halde beyanımızi kabul etmeyerek yasal işlemleri durdurmamislar ve bu konuda bize yardımcı olmamislardir. Yeni bir ödeme kolaylığı sağlandığı taktirde borclarimizi ödemeye çalışacağız uygulanan faiz oranları neredeyse asıl alacak miktarı kadar olduğundan tarafımızca belirlenen faiz oranlarının silinmesini silindiği taktirde veya yapılandırma yapıldığı taktirde borclarimizi odeyebilecegimizi bu konu hakkında bizlere yardımcı olmanızı ve net bir görüş bildirerek ben bizleri mudur etmeyeceğini bildiğimden ötürü muracatim hasıl olmuştur. Konu hakkinda sikayetimin değerlendirmeye alınarak tarafıma bilgi verilmesini saygılarımla arz ve talep ederim.Hayvanlar bize sözleşmede söylendiği gibi temiz gelmedi hayvanların geldiği sene gelen hayvanlardan birisine broselo hastalığı çıktı bu sebeple işletmem karantinaya alındı ve 6 ay süre ile ne süt satabildim nede hayvan satabildim bu yüzden yem borclarımı odeyemedim çok zarar ettim gelen hayvanların buzağı atimi döl tutmamasi ve ilerleyen senelerde verem hastalığının da çıkması ve bu süre zarfında isletmeminde tekrar karantinaya girmesi ve 2 hissesinin bir arda olup hayvanların hepsinin karantinaya alınması ve bu sebepten çok zarar etmemiz göz önünde bulundurularak icra takibinin durdurularak borcunun faizlerinin düşürulerek ödeme bilecek bir şekilde yapilandirilmasini saygılarımla arz ve talep ederim
| This discussion has been closed. |