bimer e dilekçe
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
This comment has been removed by the person who wrote it.
14 yaşındaki üvey kızana tecavüz eden baba serbest
teyzem 10 yıl önce eşinden ayrıldı bi adamla birlikte yaşamaya başladı bu adam teyzemn 14 yaşındaki kızına tecevüz etmiş devletin korumaya aldıgı kızı geri almaya çalışıyolar ortak çocukları olan durdane 8 ve havva 4 yaşındaki çocukların da kimliyi dahi yok durdane okula bile gitmiyor teyzem dedemin helal maaşını bu adama içki parası yaptırıyo yardmcı olun
şu anda ankara şerefli koçhisarda halen aynı evde yaşayan teyzem olan hacer yiğit ve nikahsız yaşadıği seyit yöndem hakkında gereyinin yapılmasını arz ederim
BEN FATİH TATAR KAHRAMAN MARAS GOKSUN ERİCEK MAH AGCALAR SOK NO 102 NUMARADA İKAMET ETMEKTEYİM 03 01 2009 TARİHİNDE GÜMÜŞHANE ARZULAR CİMENTO FABRİKASINDAN 5 Cİ KATTAN DUSTUM BU KAZADAN DOLAYI KAHRAMAN MARAS SUTCU İMAM UNİVERSİTESİNDEN 100/72 RAPORLUYUM HAL BOYLEYKEN BENİM HİÇ BİR MADDİ MANEVİ DESTEGİM YOK HİC BİR YERDE CALISAMIYORUM BEN NE KADAR RESMİ KURUM VE KURULUSA BAS VURDUYSAM BİR NETİCEYE VARADIM BEN SUAN MAĞDURUM YIKILMAYA YUZ TUTMUS BİR EVDE YASIYORUM BEN SSK DAN 176 LİRA PARA ALIYORUM BAKMAYA MUKELLEF OLDUGUM BİR KIZIM ANNE BABAM VAR BENİM PARA DISINDA BASKA GELİRİM YOK GEREGİNİN DUSUNULÜP İNCELENMESİNE TARAFIMDAN TARAFINIZA ARZEDERİM SAYGILAR FATİH TATAR TEL 0544 341 03 40
malatya, pütürge örmeli köyü cami hocası 4 yıldır
burda görevli olmasına rağmen kadrolu olmasına
rağmen sadece cumadan cumaya camiye gelip cumadan sonra tekrar hiç kimseye bilgi vermeden nereye gittiğini bilmemektedir konuyu ilçe müftülüğüne defalarca sşikayet etmemize rağmen konuyla hiç alakadar olmadı.GEREYİNİ YAPMANIZI ARZ EDERİM. CEBRAİL KARA ÖRMELİ KÖYÜ.TEL NO:05393486666
This comment has been removed by the person who wrote it.
alttan 2 tane dersim var sınav açılmassa diploma almıyorum mezun olamıyorum ve devamsızlıktan kalmadım
mehaba benim hidayet mehmet adında bir oğlum görme engeli busene birin ci sınıfa başladı başladığında rehper öğretmei yapayacağını ve bizim hastane raporu almamızı istedi bende adana kozan devlet hastanesine baş vurdum rapor için adana numune hastanesine sevk ettiler adana numunu eyitim ve araştırma hastanesine baş vuduğumda ekim ayı idi raporun elime gecmesi aylarımı aldı ninda aldım raporu bu arada ben oğlum için mücadele ettim neden yapamasın azda olsa ğörüyor dedim benim mücadelem oğlumun başarı oldu bün okuyabiliyor harfleri eksik yazsada ben bu süreçte cok fazla yıprandım o çok yavaş öğreniyordu ve ben yapamayacak diya çok korkuyor ve odalarda allaha yavlarıyordum çok az gördüğü için sınıfta hiç birşey öğrenemiyor raporun sonucu ğörme engelli okulunu gidebilir diye biz kozanda olduğumuz için benim oğlumu adanaya göndermek hiç istemiyorum ondan ayrılırsam ben ne yaparım o ne yapar nolur yardım edin bana ben kozana ğörme engelli okulu acılsın istiyorum yavlarıyorum bunu okuyun va cevabınızı en kısa zamanda beklıyorum saygılar .
Kredi yurtlar kurumunun yaptığı haksızlık
HAK İHLALİ
sorumluluk sınavının yapılması
İLKOKUL
Çocuğum 2008 Haziran doğumlu.2014 yılı Eylül ayında 75 aylıkken ilkokula başlayacak.Ama 2007'li büyük çocuklarla aynı zamanda okula gitmek zorunda kalacak.Biz birçok veli bu durumun çocuklarımızda eğitimde olumsuzluklar yaratacağını biliyoruz.Yani 2007'liler sınıfta algılamada ileride olup küçük olanların geri planda kalacağı dolayısıyla özgüvenlerinin gelişmeyeceğini bilinçli veliler olarak kesin biliyoruz .Her veli kendi çocuğunun gelişimini elbette ki başkasından daha iyi bilir.Motor ve kas gelişiminin 2015 yılında daha iyi olacağını düşündüğüm için 2015 yılnda göndermek istiyorum.Bu konu ile ilgili yeni bir düzenleme düşünülüyor mu?Göndermesem ne olur?Gelecek nesillerimizin kendilerine özgüvenlerinin gelişmesi için eski yıllardaki gibi herkes çocuğunu istediği zamanda gönderse daha iyi olur kanısındayız.ilgililerin bu konuda duyarlılık gösterip en kısa zamanda eğitime başlama yaşının ileriye çekilmesi biz velileri memnun eder.Duyarlı velilerin de bu konudaki düşüncelerini ilgili yerlere bir an önce bildirmeleri çocuklarımızın yararına olur.Her yıl Eylülde okula gidecek çocuklar kendilerinden ayca büyüklerle gideceklerinden bu kısır döngü böyle devam etmemeli.Yetkililere arz olunur.
| This discussion has been closed. |