bimer e dilekçe
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
antalya kumluca ana okulunda ögretmenlik yapan tuğçe ögretmen ana okulunda ögretmen 5 yaş coçukların yanında aşkım canım telefonda konuşma yapıyor çocuklar dilinde bunlarla geziyorlar ben bu şikayetimle gittimde müdür hanımın tepkisi devletin kadrolu ögretmenine bişey diyemediklerini bişey yapılamıcanı duruma razı olmamızı söylendi çocuk okula istekliyken çocuk gitmekten korkar oldu gereğinn yapılamasını arz ederim
This comment has been removed by the person who wrote it.
okuma sıkıntısı
sayın büyüklerim ben tam 1 bıçık yıldan beri askerden geldim geldiğim günden beri bavuru yaptım iş imkanı için sayın beledıye başkanına ve sayın kaymakama gittim bana hep bakarız söylediler ben 2 aydır evliyim yeni evledim binlerce kez gittim kaymakama ve aynı zaman içinde sayın beledıye başkanımıza bana iş vermedıler tamam bakarız diyip gectiler benım asıl mesliğim su tesısatcısı ve aynı zaman içinde süryeliler tarafından iş imkanımız kalmadı hep bütün işleri ucuza yapmaya başladılar bizlere iş kalmadı cok büyük sıkıntılar yaşıyoruz sizin tarafınızdan degerlendırmenızı arz ederız lütfen lütfen sayın başbakanımız sizlere seslenıyom iş istiyom şanlı urfa akcakalede yaşıyorum kiracıyım işim yok perişanım mehmet karaca yaşım 23 süleymanşah konaklama kentınde cok çalışmak istedım perişanım lüften lütfen 0544 950 01 48 bu benımk irtibat numaram ne olur lütfen bizlere bakın sayın başbakanım
imkan sıkıntısı
hizmette kalıyorduk ayrıldık arkadaşlarımızla kalacak yer olmadıgı için otele yerleştik ve imkanımızı zorluyor bu konuda bize bir yardım telep edilmesini ve gereğinin yapılmasını arz ederim...5071534127
fakat salık sorunlarımdan dolayıda cok sık ankaraya geldımden dolayı vaktım yolarda gecmekte olub oglumun hıc bı sorunuyla ılgılenemıyorum benım sızlerdenden ısdedıgim çankırıdakı tokının bana verdıgı evın burda verilmesi gibi bi ihtimal olabılırmı ve bu olabılırse hem salık sorunum da rahat hastanelerde devaam edırecegım hemdeogluma sahıb cıkabılecegım bu konuda yardımlarınızı beklıyorum saygılarımla serpil ilter 05446403358
antalya manavgat sağrin köyü ırmağında balık katliamı yapılıyor buna birinin dur demesini bekliyorum dereye yumurta bırakmaya çıkan balıkları katlediyorlar ve balık nesli günden güne tükeniyor lütfen geregini yapın yada yaptırın
GEREGİNİ ARZ EDERİM
This comment has been removed by the person who wrote it.
SYN BAŞBAKANIM VANDA YAKLAŞIK 21 YILDIR ECZANE TEKNİSYENLİĞİ YAPIYORUM HEP AYNI ECZANEDE ÇALIŞTIM BİZİM BURDA SOSYAL HAYATIMIZA HİÇ ÖNEM VERİLMİYOR ÇOK ÇALIŞIYORUZ DEFALARCA SAĞLIK MÜD.,VALİLİK, ECZ.ODASINA BAŞVURUDA BULUNDUK AMA BİR ŞEY ELDE EDEMEDİK ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ ÇALAŞMA SAATLERİ KIŞIN 08 AÇILIŞ 17,30 KAPANIŞ C. TESİ AÇIK YAZIN 8.30 AÇILIŞ 19:00 KAPANIŞ BİZİM İSTEĞİMİZ İSE YAZ KIŞ SABAH 8:30 DA AÇILIŞ AKŞAM 18:00 KAPANIŞ C.TESİ ÖĞLEDEN SONRA SAAT 13:00 DE KAPANIŞ. İSTİYORUZ İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM ALLAH SİZİ BAŞIMIZDA EKSİK ETMESİN AKP Lİ MUSTİ
| This discussion has been closed. |