SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
Ankaraya Gidelim
3 kişi olduk şimdiden,bende gelirim ve gelmeyen kendi adıma şerefsizdir.
GÜNEŞ
İŞTE BU KADAR...
YÜCEL AKDEMİR BEYİN FIRTINALAR KOPUYOR ÇOK İYİ İŞLER YAPILIYOR DİYE ÖVDÜĞÜ DİLEKÇEONLİNE.COM BİRLİKTELİĞİ BU KADAR. İYİ NİYETLE BİRŞEYLER YAPILMAYA ÇALIŞILIYOR BAŞIM ÜSTÜNE AMA OLMUYOR OTURARAK OLMUYOR...
Kendimiz birşey yaparsak yaparız,bunu Maliye bakanlığına-Gelirler idaresi başkanlığına bırakmamak gerekiyor çünkü onlar hiç bir zaman haklının yanında olmadılar,daima zulmedenlerin yanında oldular.
Hükümet milletvekillerine o kadar mektup yazdık hiç bir cevap bile vermediler,bunların hepsi zalim,haktan hukuktan bahsedip hakka ve hukuk'a tecavüz edenlerdir bunlar.
HER CÜMLENİZİN ALTINA İMZAMI ATIYORUM.HÜKÜMEK NE ZAMAN HAKLININ YANINDA OLDU Kİ BU GÜN BİZİM GİBİ MAĞDURLARIN YANINDA OLSUN.MALİYE BAKANLIĞI-GELİRLER İDARESİ BAŞKANLIĞI FAKİRDEN ALIP ZENGİNE VERMİYOR MU?BÖYLE BİR KURUMDAN MERHAMET BEKLEMEK SAFLIKTIR.PARASI OLMAYANDAN PARA,MERHAMETİ OLMAYANDAN MERHAMET İSTENMEZ.ALLAHTAN KORKULARI OLSAYDI TEK DERSTEN KALANLARA AF SINAVI AÇARLARDI AMA BUNLARIN UĞRAŞTIKLARI KİŞİLER HAKLILARDIR,HAKSIZLARLA ORTAK OLMUŞ FİRAVUNLUĞU OYNAYANLAR BU HÜKÜMET VE BÜROKRATLARIDIR.SELAMLAR......
Re:
Allah yardımcın olsun arkadaş. Tek dersten dolayı 2 yıl bekletip ondan sonrada tüm derslerden tekrar sınava sokan kişiler utansın. Sınavlarına gir arkadaş inşallah belgeni alırsın. Ondan sonra da belgeyi suratlarına haykırırsın. Başarılar dilerim..
beddua
EK SINAV
Re: EK SINAV
Arkadaşın fikrine katılıyorum. Meclisde Torba kanun tasarısı var. Bu torba kanuna eklettirebiliriz belki. Son bi gayret millet vekillerine mail-posta gönderelim.
Beddua
Re:
bende o kadar mektup gönderdim. Bir kişi de geri dönmedi. Yazıp gönderiyoruz ama dikkate alan bile yok malesef.
AĞRILI MUSTAFA
bu ne haksızlık daha öncede 2 yıl olan staj süresini 3 yıla çıkardılar adam zaten ünüversiteyi bitirene kadar 24 yaşına geliyor. 6 ay askerlik oldu yaş 25 ondan sonra 3 yıl staj yaş 28 bu ne tıp mı bunun adı öss girişinde bu mesleğin adını tıp fakültesi yapsınlar insanlarda anlasınlar ne olduğunu.yanlışmıyım sayın aday kardeşlerim.
AĞRILI MUSTAFA
ben bir aday olarak sayın bakanımız mehmet şimşeğe sesleniyorum ve sizden ricamız bu staj süresini 2 yıla o diğer ek sınav haklarına bir daha göz atın. arkadaşlar staj süresi içinde imza toplayın 2 yıla insin
| This discussion has been closed. |
HADİ ARKADAŞLAR KALKALIM ŞU KLAVYELERİN BAŞINDAN.
NE KAYBEDERİZ...