SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
RANDEVU
EĞER DEDİĞİNİZ GİBİ BAŞBAKANDAN RANDEVU ALABİLİRSENİZ EMİNİM Kİ HERKES KATILIR.SİZ RANDEVU ALDIĞINIZDA BİZDE GEREKLİ EVRAKLARLA BAŞBAKAN'A DERDİMİZİ ANLATABİLİRİZ.SİZ RANDEVU ÇALIŞMALARINA BU GÜNDEN BAŞLAYIN,BİZLEREDE GELİŞMELER KONUSUNDA BİLGİ VERİN,BİZDE GEREKLİ DÖKÜMANLARLA ANKARAYA GELİP DERDİMİZİ ANLATALIM.HERKES GİBİ BENDE SİZDEN OLUMLU BİR HABER BEKLİYORUM.SEVGİ VE SAYGILARIMLA...
ÇÖZÜM ÖNERİLERİ BEKLİYORUZ
Konu
Konu
ELEŞTİRDİ MERAK ETMEYİN ARKADAŞLAR ZULUM BAKİ KALMAZ BİZ MÜCADELEYE DEVAM EDERSEK TABİ
ARKADAŞLAR
GELİŞMELER HAKKINDA BİLGİ VERMEK İSTİYORUM..BİLDİĞİNİZ GİBİ ANKARA VE ANTALYA GİRİŞİMLERİMİZ İLE KONU İLE İLGİLİ BİR GÜNDEM VAR OLDU.GELİR İDARESİNE VERİLEN DİLEKÇE İLE İLGİLİ OLARAK BİR İNCELEME YAPILMIŞ VE ANTALYA ÖRNEK İL OLARAK SEÇİLİP DİLEKÇEYİ İMZALAYANLARIN KAÇININ STAJER VE MESLEKLE İLGİLİ MAĞDUR DURUMDA OLDUĞUNUN LİSTEDEN TESPİTİ YAPILMIŞ VE ORTAYA ÇIKAN SONUÇ ANTALYA İÇİN SADECE 9 KİŞİ OLMUŞ YANİ DİLEKÇEYİ İMZALAYIP DA BU KONUDAN MAĞDUR OLMUŞ KİŞİ SAYISI ASLINDA MEVCUT SAYININ ÇOK ALTINDA..BU DURUMDA GERÇEK BİZİM GİBİ OLANLARIN SAYISINI ARTTIRMALIYIZ.PEKİ NE YAPABİLİRİZ?SAYININ VE GERÇEK İMZA SAHİPLERİNE ULAŞABİLMEK İÇİN BİR ÇALIŞMA BAŞLATTIK.YAKLAŞIK OLARAK İSTANBUL'DA BU KONU İLE ULAŞILMASI GEREKEN KİŞİLERLE İRTİBAT KURMAYA BAŞLANDI.SİZLERDEN RİCAM HER İLDEN BİRER TEMSİLCİMİZİN OLMASI.GEREKİRSE İSTANBUL, ANKARA, İZMİR GİBİ İLLERDEN BİRKAÇ KİŞİ TEMSİLCİ OLARAK OLUŞTURARAK BİZİM DURUMUMUZDA OLUP DA ULAŞAMADIĞIMIZ YA DA KONUDAN BİHABER OLAN DİĞER ARKADAŞLARA DA ULAŞIP DİLEKÇEMİZİ GÜÇLENDİRMEMİZ VE GERÇEK ANLAMDA MAĞDUR OLANLARIN ŞAHIS OLARAK SAYIMIZI ARTIRMAMIZ GEREKİYOR.ÇÜNKÜ DİLEKÇEDEKİ İSİMLER İRDELENİP KAÇININ BİZİM DURUMUMUZDA OLDUĞUNUN TESPİTİ YAPILIYOR.BU NEDENLE BÖYLE BİR ÇALIŞMA YAPMAMIZ DİLEKÇEMİZİN GÜÇLENMESİ VE BAHANE OLUŞTURULAMAMASI NOKTASINDA ÖNEMLİ.
Konu
Bunu engeleyen bir kaç bürokrat var gibi görünüyor. Bana göre hatırı sayılır bir siyasi bunu bir telefonla bile çözer.
dilekçeyi imzaya sunarken tek amaç; dosyası yanan adaylar degildi.Şu an stajı devam eden yada bitirme sınavlarına giren adayların da 2 yıl beklememesi ve geçilen derslerden tekrar sınava girmemesi idi.Hiç bir mesleğe girişte böyle saçma sınav sistemi yok.dilekçeye imza verenlerin bu sacma sınav yönetmeliğine itiraz ettiklerini niye gözardı ediyolar.neden sadece dosyası yanan adayların imzalarını araştıryorlar ki. aklı başında olan her vatandaş böyle bir sisteme itirazını dile getirebilir. zaten dilekçenin altına özellikle de destek veren herkes imzalayabilir diye belirttim bu yüzden.
ARKADAŞLAR
HAKLISINIZ YAZIMDA İLGİLİ DÜZELTMEYİ YAPTIM BU UYGUN MU SİZCE..
SAYGILAR
EVRİM Hanım, ben siz yazdıgınız yazıyı düzeltin diye dememiştim.sizin yazdıgınız hiçbirşeye uygun degil deme lüksü yok hiçkimsenin..birçok şey sizin sayenizde gercekleşti. ben sadece gelir idaresinin aldıgı tavırdan yana şikayet ettim.buraya imza verenler başta bu sınav sisteminin ne kadar yanlış oldugunu gözler önüne sermek için, sonrasında da dosyası yanan adaylara ek sınav verilmesi için imza verdi. ek sınav ya da af sınavı yıllardır üniversite ve liselerde uygulanan bir durum. bunun bizler için de yapılmasında bir sakınca yok.bu insanlar hak arayan ya da hak arayanlara destek olan insanlar. imza atanların mağdur olup olmaması önemli degil bence.ama gelir iadresi diyor ki illa biz bu işi yokuşa süreceğiz..bunun başka bir açıklaması yok. ama yinede vazgecmeyecegiz bunu bilsinler..
EK SINAV
ARKADAŞLAR
ARKADAŞLAR
ADIYAMAN YUSUF ZİYA KIZIL İLE
ANTALYA SERPİL DEMİR İLE
BALIKESİR HALİL İBRAHİM SÜREN İLE
BOLU ADNAN DEMİR İLE
BU İLLERDE OLAN ARKADAŞLAR YUKARIDA İSMİ GEÇEN ARKADAŞLARIMIZLA HABERLEŞEBİLİR..
İSTENDİĞİNDE İLETİŞİM BİLGİLERİ VERİLEBİLİR.
| This discussion has been closed. |
ben aylar öncesinde sayın başbakanla görüşelim dedim ama tınlayan olmadı eğer gelen olursa bir milletvekili aracılığı ile randevu alabilirim bu günlerde mecliste plan bütce konuşuluyor sayın başbakanda orda olacak tam zamanı meclise gidelim yerinde meseleyi halledelim