SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
0312 4153867-68 NOLU TELEFONU ARAYIN
#626: Güneş - Re: Re: Re: 0312 4153867-68 NOLU TELEFONU ARAYIN
BEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYIN GÜNEŞ,BU MÜCADEYE VERMİŞ OLDUĞUNUZ KATKI İÇİN.HERKES SİZLER GİBİ BU OLAYIN BİR UCUNDAN TUTSA İŞİMİZ DAHA ÇOK KOLAYLAŞACAK.SAYGILARIMLA...
YENİDEN YAZALIM
ASLINDA BİR ARKA SAYFALARI OKUSAYDINIZ SORUNUZA CEVAP ALIRDINIZ AMA BEN BİR DEFA DAHA YAZAYIM.ARAYACAĞINIZ TELEFON NUMARASI 0312 415 38 67-68 DAHİLİ NUMARA ÇEVİRMEDEN DİREK SORABİLİRSİNİZ.ŞUNU SÖYLEYİN 20/11/2012 TARİHİNDE EVRİM HANIM SMMM ADAYLARI İLE İLGİLİ İMZA KAMPANYASI DİLEKÇESİ VERDİ SONUÇ NE OLDU DİYE SORABİLİRSİNİZ.DİLEKÇE TARİH NOSU 20/11/2012-157350
SAYGILARIMLA...
Re:
#630: - Dilekçeye cevap verilmeden önce gitmek lazım bence. Arkadaşlar bir de lütfen mail atmaya devam edelim, rehavete kapılmayalım. Bu adalatsizliğe boyun eğmeyelim. İlgililerin doğru kararı vereceğinden şüphem yok...Herkese çok teşekkürler.
ANKARALI KİMSE YOK MU?
kahretsin olan bize oluyor.herkesin hesabını biz çekmek zorunda kalıyoruz ya yazık değilmi 6-7 yılımız heba oldu
Re:
arkadaşlar panik yapmayın nasıl olsa dava açılmış ve hiç kuşkunuz olmasın kazanılacak.bırakın onu bunu aramayı yapsalar şimdiye kadar olurdu.Ayrıca akp den hiç umut beklemeyin zaten işi engelleyen bizzat akp ve yandaşları: kimler mi? Nurettin canikli ve meslekte birlik denen çakma mali müşavirler birliği.Bunların hakkından sadece hukuk gelir amaaaa orayıda bağlamadıysalar.Bence bu ülkede hala onurlu hakim ve savcılar çoğunlukta hiç merak etmeyin ve dava sonucunu bekleyin.
Konu
Şimdi birkaç bilgilendirme ile son veriyorum. Birincisi yönetmeliklerle ilgili geçen toplantıda da bilgi vermiştim. 7 tane yönetmeliğimiz en son yapmış olduğumuz 24 Ekim 2010 tarihli Genel Kurulumuzdan 7 tane yönetmelik geçirdik. Bu 7 tane yönetmeliğimizden 5 tanesiyle üç aşağı beş yukarı Maliye Bakanlığımızla anlaşmaya vardık; 2 tanesiyle birisi Sınav Yönetmeliği birisi Sürekli Eğitim Yönetmeliği, bunlarla bir uzlaşma sağlayamadık, anlaşma sağlayamadık. Demokratik hakkımız olan Genel Kurula saygımız ve sorumluluğumuzdan ötürü bu konuyu da yargıya taşıdık ama Gelir İdaresi bize dese ki bununla ilgili şu, şu şunları da gündemimize alıyoruz yargıdan davamızı çekmeye her an da hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bizim amacımız uzlaşmak ve sorunları çözmektir. 2 tane yönetmelikle ilgili mutabakatımız yok. 5 taneyle ilgili de özellikle Birlik Yönetmeliği açısından Genel Başkan olarak inisiyatif kullandım, birkaç haftadır ben bekletiyorum. Neden? Yeminli Mali Müşavirler Odalarının sempozyumuna katılan arkadaşlarımız hatırlayacaklar, Daire Başkanımız Sayın Faruk Gözübüyük sizlere de bir müddet önce yazmış olduğumuz yazı çerçevesinde yani mesleki anlamda iş sınırlamasına neden olabilecek bir düzenlemeyi orada açıkladı. Ben burada bir diyalog yakalar mıyız, birlikte yapabilir miyiz diye, o maddeyi çünkü çıkartmamızı istemişlerdi yönetmelikten, ben gündemde olduğunu bildiğim için halen bekliyorum o maddeyi birlikte yapabilir miyiz diye bir düzenleme girerse, o şekilde Resmi Gazete ’ye gitsin diye bekletiyorum işin açıkçası. Bunu da sizinle paylaşmış olayım.
Re: ANKARALI KİMSE YOK MU?
#632: BATMAZ - ANKARALI KİMSE YOK MU?
ben yine giderim sayın batmaz hiç kuşkunuz olmasın..Önümüzdeki Salıdan sonra bir çalışma başlatalım ve kime ulaşabiliyorsak şartlarımızı zorlayıp baskımızı yapalım bu karar çıkmak üzre arkadaşlar birazcık ilgilenelim..
Re: Re: ANKARALI KİMSE YOK MU?
#637: EVRİM - Re: ANKARALI KİMSE YOK MU?
SİZİN MAŞALLAHINIZ VAR ZATEN EVRİM HANIM..SİZ OLMASAYDINIZ NE ANKARAYA GİDİLEBİLİRDİ NE DE ANTALYA YA.BEN SADECE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM,BİR KAMBUR YÜKLEMİŞLER BİZE ASLINDA 4000 KİŞİ DE DEĞİL TÜM MESLEK MENSUPLARINA AMA BU KAMBURU BURADA BİRKAÇ ARKADAŞ DIŞINDA KİMSE SIRTLAMIYOR.60-70 BİN ARASINDA MESLEK MENSUBUNUN OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA TÜRKİYEDE BU MESLEK MENSUPLARINDAN DAHA DİRENÇSİZ,DAHA PASİFİNİ AÇIKÇA GÖRMEDİM.HERKESİN İŞİ GÜCÜ VAR TAMAM,HERKESİN MADDİ MANEVİ SIKINTILARI VAR ONA DA TAMAM,AMA BİR BAKSANIZA ŞU ZULÜM DÜNYANIN NERESİNDE VAR YA.BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN DER GİBİ HERKES KÖŞESİNE SİNMİŞ,BİR İŞ VARSA MUTLAKA BU İŞİ KOŞTURACAKLARDA VARDIR DÜŞÜNCESİ BENCE İNSANİ DEĞİLDİR.O ATASÖZÜNDEKİ YILANLARDA BENCE BU İŞİN PEŞİNDE KOŞTURMAYANLARDIR,HEM KENDİLERİNE ZARAR VERİYORLAR HEMDE BİZLER GİBİ MÜCADELE EDENLERE ZARAR VERİYORLAR.ADAMLAR AÇIKÇA SÖYLEMEDİ Mİ EVRİM HANIM,4000 MAĞDURDAN SADECE 3-5 KİŞİ Mİ VARSINIZ DİYE!!ADAMLARDA HAKLI EŞEK BULMUŞLAR BİNİYORLAR..EĞER HER MAĞDUR OLAN KİŞİ SESİMİZE SES VERSE BİZİM KARŞIMIZDA KİM DURABİLİR.ŞU 4000 CİVARINDA KALANLARIN LİSTESİ ELİMİZE BİR GEÇSİN,UMARIM İLETİŞİM ADRESLERİDE VARDIR,HEPSİNİ TEK TEK ARAYIP BU MÜCADELENİN İÇERİSİNE KATMALIYIZ.EVRİM HANIMA-smmm_stajerleri ADRESLİ ARKADAŞIMIZA VE BURADA BU MÜCADELEYE DESTEK VERENLERE SEVGİ VE SAYGILARIMI GÖNDERİYORUM.
MAHKEME SONUCU BEKLENEMEZ
SAYGILARIMLA
NAMUSLULAR EN AZ NAMUSSUZLAR KADAR CESUR OLMALIDIR
KARDEŞİM BENİM YAZDIKLARIM BENİ BAĞLAR,BEN ORTAYA BİR GÖRÜŞ ATIP TARTIŞIYORUM,KATILIRSIN VE YA KATILMAZSIN BU BENİ İLGİLENDİRMEZ.BEN BU GÜNE KADAR YAPMAM GEREKEN MÜCADELEYİ YAPIYORUM ZATEN,YAPMAYA DA SONUNA KADAR DEVAM EDECEĞİM.EĞER YAZDIKLARIM BİRİLERİNİ RAHATSIZ EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORSAN ADIM SOYADIM İSMAİL BATMAZ BENİ ŞİKAYET EDEBİLİRSİN.
UNUTTUM ŞU HAD MESELESİNİ
AYRICA SEN KİSİN Kİ BANA HADDİN NE OLDUĞUNU ÖĞRETMEYE KALKIYORSUN,ASIL HADDİNİ SEN BİLECEKSİN.BENİM YAZILARIMA YORUM YAPMA,BAŞKA İHSAN İSTEMEM.
Herkese Selam
Re: Herkese Selam
SAYIN SİNEM HANIM HAKLISINIZ,PROVAKATÖRLER OLABİLİR AMA PROVAKATÖRLERDE İNSANDIR,MAALESEF BU PLATFORMA YAZAN BU PROFAKOTERLER İNSAN DEĞİL.BUNLAR ARAMIZA SIZAN İNSAN GÖRÜNÜMLÜ YARATIKLARDIR.HİÇ KİMSE BİZİM HAKLI MÜCADELEMİZİ ENGELLEYEMEYECEKTİR.HERKES KENDİ KALİTESİNİ SERGİLER,NEYSE FAZLA UZATMAYAYIM.ONURLU VE HAKLI MÜCADELEMİZİ SONUNA KADAR SÜRDÜRMEMİZ GEREKİYOR.HER KİM Kİ BİZİM HAKLI MÜCADELEMİZE KATKIDA BULUNUR O GERÇEKTEN ONURLU DİK DURAN İNSANDIR.HERKESE SAYGILARIMI GÖNDERİYORUM..
Re: Re: Herkese Selam
#647: BATMAZ - Re: Herkese Selam
sizlere katılıyorum sayın batmaz.bir tarihte 3-5 kişi Ankara da toplanalım Yücel bey bizleri bekliyor.dediğimiz zaman 3-5 kişiyi bir araya toplayamadık.yine toplanılmıyor fakat içimizden sizler gibi öncülük edenler çıktıda sesimiz bir yerlere ulaştı.sizin çalışmalarınız taktire şayandır.tabi sinem hanımı unutmamak gerek liderlik herkesin yapacağı bir iş deği sen ve sinem hanımın bunu başarmış olduğunu görüyor ve sizlerle gurur duyuyoruz
Re: Re: Re: Herkese Selam
Sayın ziyaretçi,isminizle hitap etmek isterdim ama buraya yazanların çoğu isim kullanmıyor.Çok teşekkür ederim iltifatlarınız için ama ben çok küçük bir katkıyım bu mücadele içinde.Burada EVRİM hanım,smmm_stajerleri adresli arkadaşımız ve diğer YİĞİT-SİNEM-KOÇYİĞİT-M.S-BİLGEHAN TAMYÜREK arkadaşlarımız var onların emekleri çok büyük.Sizin katkınızdan ötürüde ayrıca teşekkür ediyorum.EVRİM hanım olmasaydı ANKARAYA ve ANTALYAYA gidilemeyecekti.smmm_stajerleri adresli arkadaşımız olmasaydı bu dilekçe başlatılamayacaktı.Sizin gibi duyarlı 5-10 meslek mensubu olmasaydı belkide bu hareket devam etmeyecekti.Lütfen herkesi bu mücadeleye ortak edelim,ve yılmadan usanmadan haklı olan talebimizi gündemden düşürmemek için çaba gösterelim.Saygılarımla..
Arkadaşlar TÜRMOB Sınav Yönetmeliğ dışındaki Diğer Yönetmelikleri yayınlanmak üzere RESMİ GAZETEYE Göndermiş.
Genel Kurul'da Kabul Edilen Yönetmelikler Yayınlanmak Üzere Başbakanlığa Gönderildi
03.12.2012
1- SERBEST MUHASEBECİLER, SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLERİN MESLEKİ FAALİYETLERİNDE UYACAKLARI ETİK İLKELER HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK
2- SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK
3- YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK
4- TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİ YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK
5- SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE SERBEST MUHASEBECİLİK STAJ YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: 0312 4153867-68 NOLU TELEFONU ARAYIN
#621: BATMAZ - Re: Re: 0312 4153867-68 NOLU TELEFONU ARAYIN
Teşekkür ediyorum bilgileriniz başlatığınız mucadele için. Umarım iyi haberler alırız.
Saygılarımla.