SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
YILMAK YOK MÜCADELEYE DEVAM!!!
ARKADAŞLAR
Devam edelim
Konu
NURETTİN CANİKLİ
NURETTİN CANİKLİNİN BAŞBAKANLA YURTDIŞINA ÇIKMASI SEBEBİYLE DİLEKÇE ELDEN VERİLEMEMİŞTİR.AYRICA EVRİM HANIM YARIN ANTALYADA OLACAK BU İMZA DİLEKÇELERİNİ DE GELİRLER İDARESİ BAŞKANLIĞINA ELDEN VERECEK.EVRİM HANIM'I BU MÜCADELEDE YALNIZ BIRAKMAYALIM LÜTFEN.HERKES ELİNDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM ETSİN,BİR BİLGİ EDİNİLDİĞİ ZAMAN BU PLATFORMDA PAYLAŞILSIN.HEPİNİZE SEVGİ VE SAYGILARIMLA...
ama bu imza kampanyasındaki bir eksikliği de belirtmek isterim daha doğrusu üzüntümü
bu imza kampanyasına imza atanlardan hizç bir tanesi smmm oda başkanlarına ait değil ben mi yanlış okuyorum bilmiyorum ve ben bu imza kampanyasına imza atmayan smmm oda başkanlarını imza atmaya devet ediyorum
ya bu iş için kahramanca mücadele veren yücel akdemir yanlış yolda yada sayın smmm oda başkanlarımız daha neyi bekliyorlar ünvanlarını kullanıp su imza kampanyasına imza atsalar belki imza kampanyasının hızı artar
çaresizlik içinde kendime göre bir yorum yaptım sasgılarımla
YİĞİT 585
BİZ SMMM LERİ KİMSE BİR TARAFINA TAKMIYOR,BUNUN MÜSEBBİPLERİ ŞU AN Kİ ODA BAŞKANLARI.HANGİ BİR ODA BAŞKANI BU KONUDA BİRİNİZİ ARADI VE DERDİNİZİ SORDU?BUNUNLA İLGİLİ NE YAPILIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM VE KISA ZAMAN İÇİNDE NELER YAPABİLİRİZ'İ SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM.SEVGİ VE SAYGILARIMLA.
ANTALYA
UMARIM BU MÜCEDELEDEN BİR SES ÇIKAR VE AYRICA 2-3 GÜNDÜR BİR ORAYA BİR BURAYA KOŞTURAN EVRİM HANIM HAVA DEĞİŞİMİ NEDENİYLE HASTA OLMAZ.KENDİSİNE DE AYRICA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.SEVGİ VE SAYGILARIMLA..
FİKRİNİZİ ÖĞRENMEK İSTERİM
FİKRİNİZ VARSA PAYLAŞIN,SİZİN YUKARIDA BELİRTMİŞ OLDUĞUNUZ PROBLEMLERİ ZATEN BİLİYORUZ VE ÇIKAR YOL ARIYORUZ.
SEMPOZYUM
26 KASIM ACİL BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISININ GÖRÜŞMESİNDEN BİRİDE YÖNETMELİK TASLAĞI ARKADAŞLAR
İSSMMMO ODASININ SAYFASINDA BAKABİLİRSİNİZ SAYGILARIMLA
591
YANİ OLABİLİR AMA ŞU AN TÜM İNİSİYATİF GELİRLER İDARESİ BAŞKANLIĞININ ELİNDE.BİZ GEREKEN YERLERE SESİMİZİ DUYURDUK VE DUYURMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ.TÜRMOB ZATEN KONUYU MAHKEMEYE TAŞIMIŞ,EE BİZDE ZATEN HEMEN HEMEN HER GÜN EMAİL,FAKS VE TWİTLE HERKESE BU MAĞDURİYETİMİZİ ANLATIYORUZ.BİRDE ŞU VAR ODA BAŞKANLARI BU DİLEKÇEYE İMZA ATAR MI?ATSA BİLE BUNUN ORGANİZASYONU TÜRMOBUN TASARRUFUNDA DİYE BİLİYORUM.ASLINDA GÜZEL BİR FİKİR,BU FİKİR TARTIŞILABİLİR,YÜCEL BEY ARANIP BU TALEP DİLE GETİRİLEBİLİR AMA ETKİSİ NE OLUR ONU BİLEMİYORUM.SAYGILAR...
Re: Re: 591
İlaveten Evrim hanımın masraflarını da ortaklaşa karşılamalıyız...E-mail, tweet ve diğer girişimlere aynen devam edelim...
staj için
Re: staj için
İlk girişimde 12 günlük bir çalışma ile 6 ders geçtim. Kaldığım tek dersin 2 sınavına girebildim. Kaldığım not 40. Herkesin imkan ve özel koşullarının aynı olmadığını dikkate alman gerekir yorum yaparken...Bu forumu takip edip yukarıdaki saçma yorumu yapabiliyosan eminim aynı durumda olsaydın tek ders hakkının verilmesi için yetkililerin kapısında yatar kalkardın muhtar sarı çizmeli mehmet aga...
Konu
Smmm sınav yönetmeliği
| This discussion has been closed. |
ama bu iş olursa evrim hanımdan dileğim bu ezilmiş insanları bir araya toplayacak bir formül geliştirsin eğer mümkünse. kendisine çok teşekkür ediyorum hepinize saygılarımı sunuyorum