SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
ama ben bu ak partiye sandıkta gereken cevabı vermezsem namerdim
bu maliye brokratlarının ordan inmeleri lazım sanki başbakanınında bunlara gücü yetmiyor gibi görünüyor çünkü ne esnaf kaldı ne mevzuat
artık millet manyamaktan gülmeye başladı iş te burası çok önemli çünkü mlllet gülmeye başladımı sonu iyi olmaz
baksana türmom elinden gelen her şeyi yapmış yücel bey çok samimi bir şekilde aylardır bu işle uğraşıyor ama maliye bakanlığı hiç umursamıyor
adalet bakanlığı bu işi barolara yapsa yer yerinden oynar
Re:
gercekten görüşme şansınız varsa mutlaka bizlerden bahsedin. .dün yücel bey antalyada yaptıgı bilgilendirme toplantısında, millletvekili,bakan ya da bürokrat tanıdıgı, akrabası olan varsa stajerlerin de mutlaka görüşmelerini söyledi. yani bu olay turmobun yetkisinden çıkmış durumda şu an. iş maliye de bitecek bu anlaşıldı kesin olarak.en azından 1 defaya mahsus olmak üzere af sınavı istediğimizden bahsedin.çünkü benim anladıgım kadarıyla yönetmelik kabul olsaydı ek sınav hakkı sürekli olarak verilecekti stajerlere. maliye acaba bu yüzden mi kabul etmiyor. yeni yönetmelik yerine sadece dosyası yanan adaylara 1 defaya mahsus olmak üzere af sınavı yapılsın. bu şekilde iletebilirmisiniz.
KURUMSAL İLETİŞİM BAŞKANLIĞI
cumhurbaşkanlığına meil göndermiştim meiliniz ulaştı diye mesaj geldi
Re:
antalyada toplantı için dosyası yanan 60 kadar kişiyi aramışlar ama gelenler 25 kişi civarındaydı.
Re:
1 kere mail atıp bırakmayın arkadaşlar. ben hergün atıyorum.her gün yazıyorum, derdimizi anlatıyorum.altına da bu dilekçeyi ve imzaların listesini koyuyorum.dilekçeyi ben oluşturdugum için imza listesinin toplu bir şekilde çıktısını alabiliyorum. sayı her gün artıyor o yüzden hergün yeni liste çekip gönderiyorum.
maliye bakanlığı sınav yönetmeliğini 6 ayda reddetti ve türmoba yolladı
en az 4 ayı geçti şimdi diyorsunuzki kasım 10 da 60 günlük süra dolacak
acaba yanlışmı anladım süre başladıda 10 kasım son tarihmi yoksa 10 kasımdan sonra 60 gün içinde dava açılacak
Re:
10 kasım son gün. yücel akdemir antalyada yaptıgı bilgilendirme toplantısında bizzat kendisi söyledi.
Re:
çok teşekkürler size. inşallah olumlu bir sonuç elde ederiz.
Re:
Arkadaş rapor halinde vermen cok güzel olmuş. İnşallah güzel neticeler elde ederiz.
radikal haber
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=SendenHaberDetay&ArticleID=68 bu sabah radikal gazetesine yazmıştım. haber olarak yayınlamışlar arkadaşlar.sizlerde bu haberin linkini facebook ve twitter hesaplarınızdan paylaşın.ayrıca haberin linkini ilgili mail adreslerine de gönderin ki ne kadar çok beklyen ve mağdur olan smmm adayı var anlasınlar.
aşagıdaki mail listesine bülent arınç'ın mailini de ekledim.
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected]
Re:
imza kampanyasının dökümünü isteyenler varsa bana mail atsınlar. [email protected] adresinden bana ulaşabilirsiniz. imzaların listesini dilekçe sahibi olarak sadece ben liste halinde çekebiliyorum.
| This discussion has been closed. |