SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
Re:
binlerce yetersize özel sınavlarla üstelik kopya çekmelerine bile göz yumarak belgeleri verdiklerinde alt üst olmadıysa bu meslek bize verilecek tek hakla hiç olmaz bana yolladıkları cevabı görüyorsunuz resmen yetersizlikle suçlanıyoruz ama asıl yetersiz olan biz değiliz türmob yetkililerinin ta kendisidir ben sınav sonucumu aldığım günden beri defalarca türmobu aradım yücel beyle görüşmek için kendisine ulaşamadım bile yerinde yokmuş yada yok dedirtti bilemiyorum görüşme ayarlayabilecek ulaşabilen arkadaşlar varsa ben tekrar söylüyorum ben yanınızda olacağım yeri ve zamanı belirtin yeter
özel smmm faciası
türmob ve şule denen sefil özel smmm sınavı için ne düşünüyorlar acaba? eğer özel smmm olmasaydı ben kendi adıma 2 yıl bekleyip 7 derse tekrar girecek ve sesimi çıkarmayacaktım.ama özel smmm bütün dengeleri alt üst etti çünkü lisans mezunu olmadan ve hatta maliyet ve finansal analiz olmadan smmm olunuyormuş mantığını kafalara yerleştirdi ve bu kadar basite indirgendiği için tek ders yüzünden(%99 maliyet muhasebesi) 7 derse girmek artık insanlar için zulüm oldu.bu aşamadan sonra açık söylüyorum bu yönetmelik eşşek gibi değişecek.bu vebalin altından kalkamazlar.yücel bey'in çok nazik olması ayrı bir olay fakat bir çok arkadaşımıza bizzat kendisi dosya açtırmayın bekleyin demişti.Üst düzey bir yetkili olarak ya lafının altında kalmayacaksın ya da o koltuğu bırakacaksın,asıl nezaket ve erdem bunu gerektirir.öyle maliyeye topu atarak kaçmak olmaz.
Re: özel smmm faciası
cok doğru yazmışsınız. yücel bey bizzat kendisi dosya actırmayın dedi bizlere. bu lafın altında kalmaması lazım bencede.bu kadar insanın ahını aldı ve de almaya devam ediyor.
Re: özel smmm faciası
çok doğru bende size katılıyorum ya yücel bey ve diğer yetkililer bu konuyu çözsünsünler yada çözebilecek yeterliliğe sahip birilerine o koltukları bırakıp gitsinler bize bizim sorunlarımızla ilgilenecek insanlar lazım bizi yetersizlikle suçlayacak insanlar değil
slm
.
[email protected]
isterseniz şu telefona mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz ( 05358644932 )
ve kınıyorum resmen dağ fare doğurmuş kendi kendilerini pislemişler
madem böyleydi neden haziran ayında miting yaptılar yoksa istediklerini aldılarda bizleri unuttularmı
kardeşler benden size bir arkadaş tavsiyesi
sakın bunlardan merhamet dilenmeyin dosyalarınızı açtırın ders çalışıp kurtulun bunlardan
inanın bunlar bu işi başaramazlar burda bir tane samimi adam var o da yücel bey onunda yanında kimse yok
bir türmob yetkilisi aynen şunu dedi bana hemde çok önemli bir kişi
maliye bakanlığı bize olumsuz yanıt verdi ama biz idari yollardan halleteye çalışıyoruz sınavlarınız yaklaştıysa dosyanızı açtırın dedi eğer bu arada kanun çıkarsa o haktanda faydalanırsınız dedi
bunu bir değerlendirin arkadaşlar
Re:
7 dersin sınav harcını boş yere niye ödeyelim. . işyerinden tekrar tekrar sınavlar için izin alıp ankaraya gitmek, otel parası,yol parası ayrı bir dert. ayrıca tek seferde 7 derse çalışmak ve vermek çok zor. zaten iş hayatı zor şartlar altında muhasebeciler için.tek seferde veremeyince tekarar sınav parası,yol parası,tekrar otel parası vermek birçok smmm adayı için imkansız. biraz da bu sebeblerden ek sınav hakkında diretiyoruz.
Re:
arkadaşlar haberin altına yaşadıgımız sınav işkencesini ve mağduriyetimizi yorum olarak yazalım. çektiğimiz sıkıntıları mutlaka okusunlar.
http://forum.alomaliye.com/stajyer-sorunlari/39087-yeni-sinav-yonetmeligi-32.html bu şulem01 ne yapmaya çalışıyor acaba. kendisi madem belgesini almış forumun stajer sorunları bölümünde yorrum yapıp durmasın. engin ve yüksek bilgilerini forumun diğer bölümlerinde paylaşsın.
alo maliye forum sitesine üye olmadığım için şulem01 e burdan cevap yazayım dedim.
| This discussion has been closed. |