SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
arkadaşlar Yücel bey aradı.bakanlığın olumlu cavap vermediğini belirtti.bunun içinde 3-5 kişilik bir grupla yanlarına gidilirse bakanlığın vermiş olduğu kararı göstereceğini söyledi.bu konuda Yücel bey in gayet samimi olsuğuna inancımız tamdır.
yanlız arkadaşlar seviyesiz şekilde mailler yazılıyormuş.lütfen rakadaşlar ne kadar mağdur olsakta bunlar bize yakışmaz.
yücel bey de bu konudan baya sıkılmış.en az bizim kadar bu sınavı oda istiyor.
yücel bey in yanına gitmek isteyen arkadaşlar varsa telefon numarası var rendevu alıp beraber gidebiliriz
Re:
kararı göstermektense çözüm nedir onu söylese daha iyi değil mi? kararı vermişler nasıl olsa Allah kahretsin verenleri de türmob bu işi başka nasıl halleder onu söylese daha iyi olur.
Re:
bence şu an sılışmış durumdalar yılmayalım maillerimizi atalım.daha başkalarınada atalım ki bizimde bu ülke vatandaşı olduğumuzu anlasınlar
arkadaşlar ya 2-3 kişi biraraya gelip gidelim ozaman yanlarına derdimizi anlatalım.Yücel bey bundan kaçmıyor.Ankara daki arkadaşlarımız bir saatini ayırsın hiçte zor değil bir anlayalım dinleyelim.2 yıldır mail atmaktan sıkıldık artık.maille bir yere varılmıyor birde yüzyüze görüşelim.gerekirse bakandanda rendevu isteyelim.görüşelim.
derdimiz bu diyelim hiçte zor değil arkadaşlar
şimdi Ankara da olupta gitmek isteyenler ismini bildirsin.rendevu alıp gidelim.dökümanlarımızıda hazırlayalım.
yarın bu mesleğin sorunlarını sırtımıza alacak bizleriz.çünkü bizden iyi kimse anlayamaz
onun için isim bildirin önce Ankara daki arkadaşlar bir görüşsün akabinde bizlerde toplanıp gideriz
hayat bizim hayatımız.
ne olacaksa olsun artık. toplanmak bu kdar zor değil
basiret
Re: basiret
çok doğru söylüyorsunuz.kimse taşın altına elini koymuyor
bir yanına gidilse hiç maile ona bunada gerek kalmayacak.iş halolacak ama biz bunu bile beceremiyoruz
nedenide şu maliye bakanlığımın yeni smmm sınav yönetmeliğindeki tüm değişiklikleri bizim ek sınav hakkımız hariç kabul ettiğini ama ek sınav hakkı verilmediği için türmob tarafından resmi gazetede yayınlanmayacağını bu hakkın alınması için idari yollara başvurulduğunu ve olmazsa hukuki yollardan halladilmeye çalışıldığını ama zaman alacağından sınavla girmeye süresi kalmayanların dosya açtırması nın daha mantıklı olacağını fakat dosya açtırdıktan sonra olursaki bu yönetmelik kabul edilip yayınlanırsa bu haktanda faydalanabileceğimizi söyledi bana
benim bundan anladığım türmob bu işe son nokyatı koymamış daha mücadele devam ediyor
onun için yücel beye gayet nazik meillerle yardımcı olup cevap verelim inanın bu adam bu işi tek başına yürütüyor başka kimsenin umrunda değiliz
ha birde şu yücel bayle görüşmeye gidecek arkadaşlar artık gitsinler neden çekiniyorlar
yav ben ankarada veya 300 km yakınında otursam her aksam giderim
ama yinede toplanın randevu alın aynı gün gelmezsem namerdim
Re:
sınava girmeye süresi kalmayanların dosya açtırmasından kasıt nedir? cümle düşüklüğü olmuş tam anlayamadım ben. yani şunu mu demek istediniz; 2 yıl bekleme süresi dolanlar dosyasını açtırsın mı demek istediniz.
Re:
onca parayı ve zamanı nerden bulacaz bunu soran yok?ankara dışından gelecek olanlar için otel parası ayrı bir dert.milleti sömürmekten başka birşey degil yaptıkları.benim sürem doldu. aralık sınavına bilerek başvurmadım.bekliyorum.bakalım ne olacak .
| This discussion has been closed. |