SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
sınav
oh be sonunda kurtuldum maliyet belasından stm tablosu ve gelir tablosunu full yaptım diğer sorudanda 1. dağıtımı bitttiiiiiiiiiii
ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZE SÖZÜMÜZ VAR. ANKARADA BULUŞMA VE TANIŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRMEK İSTERİZ. NE DERSİNİZ ?
OLABİLİR. BEN VARIM.
olur olur bana şu dersten bi 50 versin de ...
50 yetiyo 50 ver yeter hocaaaaaaaaaaaaaa
sadece tek dersmi benim iki dersim vardı başvurabiliyormuyum arkadaşlar
evet benim sadece bir ders...
ya odayı aradım adamlar cevap veremediler
bilen biri cevap verebilirmi
2 dersten dosyayı yaktım ve pişmanım
sadece bu iki dersten sınava gireceğim değilmi arkadaşlar
KAÇ DERSTEN KALDIYSAN O DERSLERDEN GİRECEKSİN ARKADAŞIM
odadaki adamlar cevap veremiyor üstüne birde intibak süresinide kaçırmışsın diyor
hani direk strese büründürüyor insanı
çok şükür
dilekçe sahibinden bu işin peşini bırakmayan tüm arkadaşlarımdan ALLAH razı olsun
sınav ne zaman açıklanır bilen varmı arkadaşlar
SINAV TARİHİNDEN İTİBAREN 2 AY SONRA AÇIKLANIR.
50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 . . . . . . . . . . . . .
ELLİİİİ PUAN VER SADECE HOCAAA...ALLAH CEZANI VERMESİN SENİN...VER BÜRO AÇACAM DAHA...
bu sınavlarda neler döndüğünü iyi biliyoz - türkiye burası kardeşimm...50 versin Allah bereket versin...
50 ver hocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yahu nerde bu mille ? öldük yandık bittik diyen ağlayan sızlayan insanlar nere gittiniz ? kimseler yok. işi biten kaybolup gidiyor :(
burdayız sınav sonucu bekliyoz kardeşim - ... herkese 50 lazım ...50 aldı mı kurtuldu millet - . . ama ben bi daha giricek gibiyim sınavlara.....50 ver hocammm 50 yetiyo...
ne ruhsatmış be - allah allah be ... yuh be ...yazıklar olsun size yazıklar satıyosunuz resmen o ruhsatı
SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR TAHMİNİZ NEDİR.
5 OCAK
bence bu ay cıkmadan acıklanması lazım
bu ay çıkmadan açıklanmazz çünkü giren sayısı fazlaydı artı yeni yönetmeliğe göre 20 güne kadar uzatma durumu söz konusu. bilgilerinize...
| This discussion has been closed. |
FİNANSAL TABLOLAR ANALİZİNİ NAPTINIZ ARKADAŞLA YA ... HEP YORUM HEP YORUM SORMUŞ...