SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
APTALLIK GENETİKTİR.
AKP gitmeden Türkiyeye huzur yoktur,bakın her geçen gün pakistandan daha kötüye gidiyoruz,bir kaç yıl sonra sınavlarda kalkacak,tüm meslek grupları ve memuriyet atamayla olacak.10 yıl önce ne dediysek çıktı,AKP ülkeyi uçuruma attı,bizim ne durumda olduğumuz AKP nin umurunda mı?Meslek mensubu arkadaşlar görmüyor mu bunu,bizi meslekten soğutmak için tüm angaryaları üzerimize atan ve bizi yaptıklarımız işlemlerle tehdit eden AKP değil mi?Bu günden sonra daha hızlı yıldırma politikaları üretip bizleri canımızdan bezdirecekler.ALLAH Rahmet eylesin büyük insan AZİZ NESİN.
Bayram Öncesi..
Peşin Dua
AMİNN
AMİNN..
BAŞKA ÇARE KALMADI..
BAŞKA ÇARE BIRAKTILAR MI?ÜLKEDE HAK HUKUK MU KALDI?ADALET YOK,İNSAN HAKLARI YOK,DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ YOK,EKONOMİ ÖZGÜRLÜĞÜ YOK..ÜLKEDE HER TÜRLÜ PİSLİK ARTMIŞ..ASKERE,POLİSE,SAVCIYA,HAKİME,YASAYA GÜVENEN YOK..ÇÜNKÜ AKP İKTİDARI BUNLARI EZİP YOK ETMİŞ..ÜLKEDE BU KADAR MAZLUM İNSAN KİME SIĞINACAK ELBETTEKİ ALLAHA SIĞINACAK..BEN AKILCILIĞIN ÖN PLANDA OLMASINI İSTERİM,HERŞEYİ ALLAHA HALAVE ETMEK AKILSIZLIKTIR AMA İNSANLARIN YAPACAĞI BİRŞEY KALMAMIŞ..GÖSTERİ YÜRÜYÜŞÜ YAPANLAR YA ÖLÜYOR YA DA İÇERİ ATILIYOR..HAK ARAYANLAR BİR BİR SUSTURULUP SATIN ALINIYOR..YANİ O KADAR SIKINTI VAR Kİ HANGİSİNİ YAZSIN BURADAKİ MAĞDURLAR..HERŞEYE AF ÇIKARAN BU HÜKÜMET TEK DERSTEN KALMIŞ SMMM ADAYLARINA AF ÇIKARMIYOR..YILLARCA MÜCADE EDİLDİ AMA SONUÇ SIFIR..BENDE BEDDUA EDENLERE KATILIYORUM..BURADAKİ İNSANLAR NE ŞARTLARDA OKUYOR VE NE ŞARTLAR ALTINDA ÇALIŞIYOR BUNU BİLEN YOK MU?SMMM LER ANGARYACI OLDU,ÜNİVERSİTEDEN SONRA 6-7 YIL DAHA OKU AMA SONUÇ SIFIR OLSUN,ÖYLE BİRŞEY VAR MI DÜNYADA..AMA TÜRKİYEDE VAR..TÜRKİYEYİ YÖNETENLER KİM AKP VE YANDAŞLARI..BENDE BEDDUAYA KATILIYORUM BUNLARIN ALLAH BELASINI VERSİN..AMİNNNNN..
oda mı?
2+2=4
AKP gibi bir belamız varken bu ülkeye hiç iyi bir haber gelir mi?Herkes şunu iyi bilsin,Adalet AKP olduğu sürece sadece AKP yandaşlarına verilecek,sizde AKP yandaşı olun alın adaletinizi..
STAJ HK.
Merhaba ben yazılarınızı okudum. Bende 2005 yılında 6 yıl staj yapmama rağmen b grubu staj sınavından geçer not almadığımdan dolayı stajım iptal edildi Sataj başlatma sınavından 89 puan almıştım. 18 yıldır muhasebe personeliyim şu an fakülte mezunu oldum tekrar staja baş vurmak istedim fakat bana Turmob da S.M dosyan açık dediler Hatay Antakya ya bağlı olan dosyam Antakya da kapalı iken Turmob da halen açık gözüküyordu ki Adana dan yardım alarak sistemden S.M. dosyamı kapattılar fakat sistemden hiç bir işlem yapamadık ve kaydım olmadı. Nedeni ni bulamadılar. Halen dosyamı açamadım. Ben de size katılıyorum ki staj başlatma sıkıntısına staj sınavına, daha sonra klasik yapılan sınava karşıyım. 18 yıllık muhasebe hayatımda tek imza atmıyorum ve halen ben muhasebeciyim diyemiyorum bu benim mi devletin mi Turmobun mu hatası bilemiyorum?
Teşekkür ederim
| This discussion has been closed. |