GENELKURMAY BAŞKANLIĞINA
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
Genel kurmay başkanlığına ;Benim oğlum şu anda Manisa merkezde asker acemi birliğini tamamlıyor usta birliği Tunceli ye çıkmış benim oğlum evin tek erkeği eşimde öldü benim tek geçim kaynağım oğlum üstelik oğlum evli ve 1 yaşında kızı var oğlumun batıya geçme şansı yokmu
Efendim ben İzmir Şakran Aliağa cezaevi Askeriyim Cezaevinde psikolojim cok bozuldu En sonunda İntihar etme duruma gelcem Ne olur beni Cezaevinden Alın Allah aşkına ne olur yalvarıyorum size ben cok bunaldım psikolojim cok bozuk 10 kilo verdi m adım burda deliye cıktı ne olur yardım edin bana Allah rızası için gereğinin yapılması arz ederim
haha
Lan hepsini okudum aranizda bi tane akilli insan yok.oglum sonu com ile bitiyo sitenin yani ticari birsite.kaldi ki ticari site olmasa bile daha aranizdadilekce yazmayi bilen bi tane insan yok.sizin gibi aptallar akpye mhpye oy veriyo sonra bu haldeyiz.ha bu arada telefon numaralarinizi yazmaniz iyi olmus genelkurmay baskani arasin hepinjzi tek tek malmisiniz lan.bi de doguda askerlik yapmak istemiyorum diye aglayanlarinjz var e madem korkuyosunuz ne bok yemeye irkcilik yapiyisunuz ahmaklar.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Ben askerim mardin ilce jandarma evliyim çocukum çok rahatsiz kimsem yok napcam ben 05318819543
Re: SİZCE NE YAPMALIYIM..?
Gecirmisler olsun abicim devlete hicbirsey yapaman teroristlerle catismaya girdinde ne oldu olan sanaa oldu allah yardimcin olsun
Tertip emri
Komutanım 1996/2 tertibim kars merkezde usta birliği yapmaktayim haftada 2kez revir var ve suan agridan duramiyorum bakmiyolar kafayı yemek üzereyim nolursunuz birşeyler yapın ailemin yanına gitmek istiyorum yoksa aklıma kötü kötü şeyler geliyo yalvarıyorum komutanım yardım edin bana :(
Adım: Burhan Tuna
14mekanize pyd.tugayı hafız hakkı paşa kışlası 2.mekabize taburu 1.bölük
ben ahmet akerlik görevimi istanbul da yapmaktayım batıdaki askerlik hiç güzel deyil bnde doguda askrlik yapmak istiyorum lütfen yardımcı olun bana
Doğuda Askerlik
Ben Askerliğimi Doğuda yapmak istiyorum Askerliğim Bittiğinde ise Sözleşmeli er olmak istiyorum kesinlikle parasında Değilim Bir düzenli hayatım Hiç olmadı Vatanıma Görev yapmak istiyorum Gerekirse Parasız da Yaparım Hizet Etmek istiyorum Lütfen 2017 Yılında Doğuya Çıksın Askerliğim Aksi taktirde Askere Gİtmem. Doğudaki Zorlukları görmek yaşamak istiyorum Adım onur Soy adım saykolu Tcim. (29081303534 Lütfen beri Doğuya çıkartın Allah Nasip Ederse herşey Olucağına Varır Allahın Selamıyla Hosca kalın.
2013-02-03 11:11
Komutanım sizlerden istediğim tekbir ricam vardır hep hayaliyle yaşadığım komandoluk ve doğu görevi istiyorum.
Gereğini yapılmasını arz ederim.
sayın Genel kurmay başkanım bn askerliğimi doğuda komando olarak yapmak istiyorum tek hayalim bu ne olur bunu bana çok görmeyin saygılarımla arz ederim
askerligimi batıda değil doguda yapmak istiyorum
Sayın genelkurmay başkanımız ben jandarma er Ahmet Kaya ben askerliğimi batıda yapıyorum ama Burdanhiç memnun değillim Lutfrn beni doğuya gönderin bilgilerinize arz ederim
| This discussion has been closed. |
Re:
#1: -
Sayın Genelkurmay'ı ben su anda erzincan asker hastane de görev yapmaktayım 95 / 3 serkan dirhemsiz ordu görevimin gerisini hakkari de yapmak istiyorum saygilarimla arz ederim