ttnet şikayet dilekçesi
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
Re:
Sizin ile aynı durumdayim tüketici hakları ile gorustum kullanmadığımız ve faturalandirildiginiz taahhüt bedeli ispat edildiği taktirde odenen parayı iade alma konusunda yardımcı olacaklarını öğrendim hepimizi bu tip para peşinde olan insanlardan Allah korusun kendimizi daha fazla kaziklanmadan kurtarma yollarına bakacağız
Re: ttenet tivibu
Selam ben nerdeyse bir yıl oldu tv bu aldım ttnetten almaz olayım
Modemi kullanmıyorum çağrı merkezlerine ulaşılamıyor
Ulasiyorsun servis gelecek diye oy alıyorlar ne yapmam gerek
Ankara da ahmet ler postanesinde çalışan ÖZÜM bey denen şahısla kaç kez gittim ilgilenmiyor
Ben engelli bir vatandaşın tv bu istemiyoruistemiyorum boşu boşuna para ödüyorum
Ödediğim parayı istiyor cihazın alınmasınırica ediyoruma
personelinizin müşteriyi azarlaması
merhaba. malasef tartışmaktan personelin ismini alamadım.17.01.17 de saat 09:00 civarları bayan bir personeliniz bütün stresini çıkardı.şirketimizin interneti yaklaşık 1 saattir kesik ve internet ayarlarıyla ilgili olan bölümü yaptığımı bunun dışında bir sıkıntı varmı aca dememe kalmadan personeliniz yüksek sesle ve kızgın bir şekilde konuşmaya başladı.biliyorsunuz o zaman işlemleri yapın tarzında başlayıp konuşmasını sürdürdü . sonuçta biz size para ödüyoruz siz bize hizmet veriyorsunuz buna ne hakkı var. arkadaşınıza müşteri odaklı konuşma dersleri verin hemde çok acilllll . azar işitmek için mi TTNETE para ödüyoruz ?
Re: müşteri temsilcisi
Ayın 30dan beri internet bağlantısı yok gelen gidende yok nasıl bir çalışma sistemi yazıklar olsun faturayı da aynı gelirse tüketici hakları gidecek yazık Türk Telekom gibi TTNET gibi bir şirkete yuh 7gunde bı çözüm bulamadılar faturayı da taktak yazıyorlar geçen aylarda kız gibi fatura gelirse zehir zıkkım olsun bunlara
internetim olmadığı halde talebim olmuş devan etmek için
kurumunuz 1845220088 internet nolu abonesi gözükmekteyim. bu abonelik üçyıldan beri kurumla sorunlu itirazlarımı yaptım hertürlü belgeyi defalarca kuruma ibraz ettim gereksiz yere alınan üçretlerin iadesini istedim çünkü internet adresideki evim yıkıldıtelefonum ve internetle iligili bilgilileri akhisar ve ilgili yerlere verdim bimer,e şikayet ettim0236 414 22 16 telefonumdan haksız yere alınan paraları iadesi yapıldı internet şikayetimde o tarihten itibaren devam ediyor defalarca kuruma bilgi verdim internet aboneliğim yok kurum hala mesaj yolluyor iş mahkemede bitcek gibi.telefunum 05322457747 lütfen duyarlı davranıp insanları rahatsız yapmayın bu bilgiler kurumun genl müdürlüğünde var.
Re:
Hocam ayni durumda bende varim ben durdurttugum halde beni icraya vermisler
Kimse ttnet abonesi olmasin berbat lar on gundur ariza var yapmiyorlar batmislar
Re: ttenet tivibu
Tivi bu yu şampiyonlar ve uefa ligleri için aldım ancak spor kanallari göstermiyor ve çağrı merkezi de yanıt vermiyor bas vuracak yer kalmadı sob çare şikayet dilekçesi ilgilenirseniz sevinirim ÖZHAN YÖRÜK 505 676 98 94
internet sözleşmesinde usulsüzlük
2 aylığına interneti dondurdum sözleşme bitimiine 2 ay kala faturalar yüzde 50 zamlı geldi bu farkın iade edilmesini talep ediyorum abone no 7013250986
Haram olsun aldiklari burunlarndan gelsin.ne modemde sorun var nede baska bsyde ama yinede kullanamiyorum neti.servis icin bile ek ucretler istiyorlar.serefsizlik diz boyu.nerde o eski ttnet.en azndan eskiden ilgi vardi simdi bilgisizlik alms basini gitms.her agzi olani masa basina getrmsler ama beyinlerin ici bos.hakkimi helal etmiyorum
| This discussion has been closed. |