ttnet şikayet dilekçesi
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
TTNet internet aldım ama telsiz telefon verilecek dendi ama verilmedi
Re: kesinlikle ttnet kullanmayın
#66: gülsüm - kesinlikle ttnet kullanmayın
kesinlikle haklısınız.
Ya evime internet bağlattım salı günü başvuru yaptım perşembe günü geldi bağladılar yani bugün internet açılcak diyolar ama açılmadı hala gereğinin yapılmasını arz ederim
açık tivibu kanalları kapatıyorsunuz boşamı para ödeceyiz
ariza
Ben bu kadar sorumsuz simarik bir kurulus gormedim arkasdss bi insan 100 defa ariza kaydi alip bikez olsun care bulmazlar mui
Re:
Ne yazikki ayni sorunu bizde yasamaktayiz evde oldugumuz halde evde olmadigimiz dile getiriliyor ve kurulum icin gelen olmuyor
ttnet neden internetimi baglamaya gelmiyor
selam arkadaşlar 1 hafta oldu başvuruda bulundum gelecegiz dediler fakat gelmiyorlar ne yapabılırim yardımcı olurmusunuz
Re: ttnet illegal bir yapılanmadır
Arkadaşlar TTNET firmasına sakın ama sakın bulaşmayın illegal bir firma 29.3.2015 tarihinde dondurma işlemi Yaptım sonra sonra hattıma gelen 124 lira bir ve 30 lira bilmem ne ücreti geldi TTNET bayisine gidip dilekçe veremediğim için benim hattımı bugüne kadar kullandırmayıp kısıtlama getirip bu tarihe kadar kullanamadığım internet Faturası çıkarmışlar katmerli olarak 4 aylık 360 küsur ödemem gerektiğini söylediler müşteri temsilcileri iğrenç derecede bilgisiz kaba yardımcı olmadılar tüketici mahkemesinde gideceğim hadi 150 160 TL'nin faturasını ödeyim sulh olalım dedim siz kullanmadığınız hatta nasıl para kesilir bilgilendirme yapılmadan mafya bari bir şirket
Re: Ttnet çünkü dolandırmayı iyi bilir AKP'nin yandaşları nede olsa
Arkadaşlar TTNET firmasına sakın ama sakın bulaşmayın illegal bir firma 29.3.2015 tarihinde dondurma işlemi Yaptım sonra sonra hattıma gelen 124 lira bir ve 30 lira bilmem ne ücreti geldi TTNET bayisine gidip dilekçe veremediğim için benim hattımı bugüne kadar kullandırmayıp kısıtlama getirip bu tarihe kadar kullanamadığım internet Faturası çıkarmışlar katmerli olarak 4 aylık 360 küsur ödemem gerektiğini söylediler müşteri temsilcileri iğrenç derecede bilgisiz kaba yardımcı olmadılar tüketici mahkemesinde gideceğim hadi 150 160 TL'nin faturasını ödeyim sulh olalım dedim siz kullanmadığınız hatta nasıl para kesilir bilgilendirme yapılmadan mafya bari bir şirket
Re: ttenet tivibu
Bunda ne var asıl iptal edince haber vermiyolar ve çizgi derecede fatura yolluyorlar para tuzağı
Re: Re: FATURA İTİRAZI VE PERSONEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TTNET Aboneliğimi iptal ettirdim .ETTİRMEDİN DİYOR
20.05.2015 te aboneliğimi iptal ettirdim. Aradan 1 yıl geçti şimdi toplu halde 2016 yılına ait 6 adet ödenmemiş faturam varmış. Türk tele koma gittim müşteri hizmetlerini aradım ilgilenmiyorlar. İnternetten araştırdım çok sayıda benim durumumda mağdur insanlar var TTNET'in organize suç olduğu. t. C Başbakanlığına internetten şikayet sitesinden başvurulmasını diyenler var çözüm için. Müşteri hizmetlerine iptal ettirdiğimi söyledim eğer açtırdıysam tekrar internet kontratı sözleşmesi nerede dedim cevap vermiyor. Hattınız kesilecek diyor bağlı olmayan hattı nasıl kesiceksin diyorum cevap yok. Ses kaydı nerde bir de ben dinleyim diyorum cevap yok. Süper vayzirina bir üssüne beni yönlendir diyorum cevap yok yok yok robot gibi koymuşlar konuşuyorlar
| This discussion has been closed. |
Ttnet firmasından hiç memnun değilim bize 7 iş günü içinde diyorlar fakat 36 gün oldu nerde bu hizmet anlamış değilim dağdami yaşıyoruz dicem ama dağda bile çözüm var artık yani musteri veli hizmetimizdir dersiniz ama birsey yapılamıyorsa müşterinin üstüne atmayin bari