ttnet şikayet dilekçesi
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
hakımı helal etmıyorum
ekserıde gunduzlerı
bune ya
Lütfen bana kulak verin
daha önceki aylardan arıza nedeniyle farklı aylarda 5 gün 10 gün 15 gün 16 gün gibi internetimden yararlanamadım ve müşteri hizmetlerini hergün aramama rağmen benim sorunum çözülmedi sonunda geçde olsa internet arızam yapıldı ve ben 8 limitsiz paket aylık sabit ücreti 117.50 kuruş olmasına rağmen ben hiç birzaman istenilen hızda 8 limitsiz paketi kulanamadım kurumunuzca resmen benimle dalga geçiliyor bundan 3 ay öncesine ttnet müşteri hizmetlerinden müşteri temsilcisi beni aradı telefonumdan ve bana söylenen şuydu sayın seyit bey bütün şikayetlerinizi inceledik ve kullanamadığınız geçmiş aylar dahil kaç günse bütün hepsi toplanacak ve faturanızdan ağustos ayındaki ödeminizden düşüş yapılacakdır gel gelelim ağustos oldu düşüş yapılmadı tekrar aradım yeniden bi dilekçe dolduruldu biriminizce eylül ayı fatura dönemi geldi ve bundada düşüş olmadı yeniden aradım ekim ayı kesin düşülecek faturadan denildi ve ekim ayıda geldi gel gelelim ne fayda dalga geçer gibi çoçuk avutur gibi yine düşüş gerçekleşmedi ben bu işin peşini bırakmam her ay 117.50 kuruş sabit ücret ödemisini biliyosam aksatmadan kurumunuza bununda peşini bırakmam bu işi artık yasal haklarımda çözüme kavuşduracam avukatıma sorunumu bildirdim en kısa sürede bu iş çözümlenmesse maddi ve manevi tazminat davasına başvuracam...
ak babalar ttnete dolmuş. milleti soyuyor.
NETLİMİTSİZ 8 Mbps'ye kadar Limitsiz TL 39 x 12 Ay TL 63
Net6 8mbps ye karad 6gb tl19 x12 tl 33 kanpaya yalın internet bağlatmıştım bundan kota
Aşımı oluyordu daha sonra 12 aylık netlimıtsiz 8mbps ye kadar kanmayası ine yatay geçiş yaptım bunda faturam 57.5 geliyor daha önceki faturalarımda iletişim parası yoktu yanliz kanpayda 39 tl yazıyordu ve müşteri hizmetlerini aradım bu kanmaya geçtim müşteri hizmetlerine tekrar tekrar sorudum 39 tl başka fatura edilecek mi yok dedi birde 3 tl bağlantı parası olacak dedi bende bu kanpaya geçtim geçmeden önce iletişim ücreti yoktu şimdi faturada iletişim üçret yazmıyor böyle olduğunu bilsem telefon bağlatırdım bu kadar iletişim ücreti alınırımı hiç değilimse telefon kullanırdım bu konu düzelmese ve( interneti nasil iptal ederim bili)
Aşımı oluyordu daha sonra 12 x 39 tl netlimıtsiz 8mbps ye yatay geçiş yaptım bunda
57.5 geliyor daha önceki faturalarımda iletişim parası yoktu yanliz kanpayda 39 tl yazıyordu ve müşteri hizmetlerini aradım bu kanmaya geçtim müşteri hizmetlerine tekrar tekrar sorudum 39 tl başka fatura edilecek mi yok dedi birde 3 tl bağlantı parası olacak dedi bende bu kanpaya yatay olarak geçtim konuşmamın dinlenmesi 15 tl iletişim ücreti alınacak demedi onay verdım geçmeden 2 ay fatura ödedim bu faturalarda önce iletişim ücreti yoktu şimdi faturada iletişim üçret yazmıyor yatay geçtikten sonra benim sözleşmemde bende bu yoktur faturamın düzeltilmesi ve mağduriyetimin gidermesi böyle telefonsuz yalın internet olacaksa olmaz olsun olduğunu bilsem telefon bağlatırdım bu kadar iletişim ücreti alınırımı hiç değilimse telefon kullanırdım bu konuda bilgi verilmesi arz ederim.
bu nasıl bir kuruluş nasıl bir hizmet aylardir arıyom soyliyom hizmet alamıyorum ilgilen yok monem deyişecek diyorlar gelen soran yok gunde 3 4 defa baglantı kopyo yokmu bunun soumlusu ilginize sunarım saygılarımla ayhan yelkuvan yeni akcalaan koyu KUMRU ORDU tlf 0533 760 39 90
ben ne adar ttnt musterı hızmetlerını aramıssam hep kayıt yapıorlar ama bısey yok ortada gelıp bakmıorlar benım cafeme ben cok sıkayetcıyım sonucta ben her ay bası para verıorum ve 10 15 dk kıada bır ınternetım gıdıor ınternetım en hızlı olanıdır ama yıne yavaştır bana yardımcı olursanız sevınırım sayın ttnt sahıbı benım ınternet hızım en yukseklerındendır yetkılı bırının cıkıp lutfen mudahale etmsını rıca edeyorum lutfen iş yerıdır bana yardımcı olur musunuz
internet
ttenet tivibu
butun herkez Suç duyurusunda bulunuyoruz tivibu hakında bize haber vermeden kanalları kapatiyorlar yok neymiş üst gruba geçmiş diyorlar
| This discussion has been closed. |
ayrıca bırkere telefonunuza evet deme gafletınde bulundum onuda yuzunuze gozunuze bulastırdılar yanlıs formlar ve yanlıs ucretlı anlasmalar gonderdıler bu ıs guzalıklarınızla benı ve esımı bırdaha ugrastırırsanız sıkayette bulunacagım ılgılı bırımlere ve kuruluslara once sısıtemınızı duzeltın tum ılcelerden herkesı aramayın bır dogru sozlesmelı gondermeyı ogrenın ttnet ıstemıyoruz.................................