TTNET Adil Kullanım Kotası Saçmalığı
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
hız bırak 1 i, 0,40 gelemedi 2 gündür.
gözünüz doysun dicem ama o daimkansız sizde haklısınız...
bu TTNET kadar dangalak bir kurum pardon bakkal yok olmadı seyyar satıcı yok pardon şerefsiz dolandırıcı aadi rezil bir kurum ömrü hayatımda görmedim 2 aydır arızam var en azından 50 tane arıza kaydım var en son geçen hafta ayın 12 sinde arıza kaydı yaptım bugün aradım kardeş nezaman yapılacak daha ekiplerimiz çalışıyor demiş bukadar şerefsizlik hataımda olmadı ben şahsen superonline geçiyorum herkesede söylüyorum sakın ama sakın bu ttnete bulaşmayın hayatınızı karartırsınız internet zevkiniz ölüp gider hem para verip hem rezil olup hem sinir kırizi geçirirsiniz sakın ama sakın ttnet kullanmayın.
slm
Bu yasal olarak doğrudur,anlaşma üzerinde bu madde vardır. Ancak; 4077 sayılı tüketici koruma kanununun, "Tüketicinin,hizmet alımında yapılacak değişiklikler,ancak tüketicinin yararına olursa yapılabilir."der.
Yani,hizmet alma sözleşmesi yapıldıktan sonra ve hizmet alıyorken;aldığımız bu hizmet niteliklerinde Ttnet'in değişiklik yapma hakkı yoktur.Yine sözleşmede bulunan "Ttnet tarifelerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar." ibaresi kanunen geçersizdir.
Ttnet'in verdiğini ilan ettiği hizmet (8 MB'i 1 MB düşüreceğini ilan etmesi),ayıplı hizmet konumundadır.4077 sayılı tüketici koruma kanununun, 4.maddesi;"Sağlayıcı tarafından bildirilen reklam ve ilanlarında veya standardında veya teknik kuralında nitelik veya niteliği etkileyen niceliğine aykırı olan ya da yararlanma amacı bakımından değerini veya tüketicinin ondan beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi,hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren hizmetler,ayıplı hizmet olarak kabul edilir".
Re: TTNET ADİL KULLANIM SAÇMALIGI
Konu
“Tövbekâr olanlar hakkında hukukullah dâvâsı takip edilmez. Ancak hukuk-u şahsiye dâvâsı kalır.”
( Hak Dini Kur’an Dili)
Siz yonettiklerini zannedenler ve telekom calisnlari
Hic birimiz HAKKIMIZI helal etmiyoruz,
AKK uygulanan tarife paketlerinde iyileştirme yapılmasını, kota limitlerinin yükseltilmesini talep etmekteyiz
Konuyla ilgilenmenizi ve gereğinin yapılmasını arz ederim.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥ B U - H I Z A - A L I Ş - T Ü R K İ Y E ♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
:D :D :D TİTİNET İŞİNİ BİLİR :D :D :D
| This discussion has been closed. |
Re:
#1: -
Superonline dahada kötü. 25gb kota veriyorlar :S