TTNET Adil Kullanım Kotası Saçmalığı
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
Re: TTNET OROSPUSU
orospucocugu ttnet
orospu cocugu ttnet ananı avradını sikeyim amına koyduğumun evlatları
İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA İFLAS EDERSİN, BATARSIN TTNET(İLK BEDDUAM)
Re: TTNET OÇ
#209: TTNET AMINI SİKEM - TTNET OÇ
annenin amına bal dökiyim TTNET OÇU
OROSPUCOCUGU TTNET
TTNET ANANI AVRADINI SÜLALENİ SİKEYİM OROSPUCOCUKALRI İNTERNETNETİN ANASINI SİKTNİZ GOOGLE BİLE GİRİLMİYOR O AMINAKODM TTNETİNİ KURAN EMEĞİ GEÇEN HERKESİN AMINAKOYAYIM ÖLÜNÜZÜ SİKEYİM
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: şerefsiznet
senin gelmişine geçmişini amını sikim ttnet ben 6 dk lık video için izlemek için 10 dk bekliyom sadece 5.ci dakikasına kadar dolmuş amcık ttnet
Ben superonline da 0.1 mbit alıyorum halinize şükredin lan 3 mbit bile vermiyolar bana.
Re: TTNET ANANI AVRADINI SİKEYİM SOYSUZ OROSPU ÇOCUKLARI
Yeter Artık bıktım her 10 dakikaya bir internet gidiyor 1 dakikalık videoyu bile zor izliyorum TTNET Ta Amıkoyum Oruspu çocukları o kadar para alıyonuz işinizi iyi yapınsana
ulan surdan bıyerden duyuyorsanız ttnet ananızın amını sıkıyım ropsı cocukalrı
Re: Orospu çocu ttnet
HEPİNİZİN AMK
BU TTNETİ BULANIN 7 SÜLALESİNİ SİKEYİM KANTIR 1.6 OYNUYOM İNTERNET SÜREKLİ GİDİP GELİYOR LAQ OLUYOR SONRADA SÜREKLİ ÖLÜYORUM OROSPU ÇOCUKLARI BEN SİZİN GÖTÜNÜZE MODEM SOKAYIM AMK YENİ Bİ MODEM İSTİYOM ALMIYOLARDA AMK BEN BAŞKA Bİ MODEM ALIRIM SİZİN GİBİ PİÇLERE SÖVECEĞİME
TTNET ANA BACIN SİKE
YAPACAĞNIZ NETİN TA ANASINI AVRADINI IZDIRABINI GELECEĞİNİ GEÇMİŞİNİN TE AMINA KOYUM
TTNETİN AMINAKOYUM
titinet ANASNI SİKM YAPACAGIN NETİN AMINAKOYUM OROSPUCOCUKLARI 7 CEDDİNİ SİKİM
Arkadaşlar 19 dakikada 9 kez internetim gitti
19 dakikada 9 kez internetim gitti bu 1 aydır oluyor adil kulanım kotamda sorun yok siktiğimin evlatlarını arıyorum bi boka cevap verdileri yok! Müşteri hizmetleri modem değiş dedi değiştim. Yine aynı arıyorum yetkilide gemiyor mk şerefsiz put perest para göz piçleri
amına soktugumun ttneti yüzünden haxball oynayamıyorum amın çocukları verdiğiniz interneti sikiyim ananızın amına haxball topu girsin
annesini siktimin ttneti
orospu çocu
ananı sikiyim bu internet ne böle amını sikiyim amına kodumun çocu o kadar para alıyosun verdiğin hizmete bak amk telefonun interneti daha hızlı amını sikiyim
oooo rospu çoçukları
Sizin ananızı sikeyim orospu çoçukları
GÖTTERe: Re:
ARVADINI SİKTİKLERIM BOYLE YAVAS İNTERNET MI OLUR WAY OÇLAR WAY ARVATLARINI SIKTIKLERIMININKILER
EŞŞEK GİBİ SİKERIM BOYLE İŞ Mİ OLUR AMINA KOYAYIM FİLM İZLEYEMIYORUM İNETNET 1 MEGEBİTİN ALTINA DUSTU AYDA 72TL ODUYORUM YANİ 72TLYE GÖTUMU SIKTIRIIYORUM BOYLE ISIN TAAA ARVADINI SIKEYIM
| This discussion has been closed. |
OOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRROOOSPU ÇOCUĞU TTNET