TTNET Adil Kullanım Kotası Saçmalığı
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
Devir "Digital Download" devri. Blizzard olsun, Steam olsun, Origin olsun. Paranı veriyorsun, LİSANSLI oyununu indirip kurup oynuyorsun. Ancak gel gelelim bu saçmalık sayesinde tam anlamıyla paramızla rezil oluyoruz. Ben internete ayda 50 60 lira ödüyorum, steam üzerinden oyunumu parasını verip satın alıyorum ancak ttnet'in adil kullanım saçmalığı sebebiyle yaklaşık 4 gündür SATIN ALDIĞIM bir oyunu indirmeye çalışıyorum. Tabi 80-90kb/s ile download yaparken interneti kullanmak da imkansız. Allah belanı versin ttnet ne diyeyim daha.
Re:
#103: - Devir "Digital Download" devri. Blizzard olsun, Steam olsun, Origin olsun. Paranı veriyorsun, LİSANSLI oyununu indirip kurup oynuyorsun. Ancak gel gelelim bu saçmalık sayesinde tam anlamıyla paramızla rezil oluyoruz. Ben internete ayda 50 60 lira ödüyorum, steam üzerinden oyunumu parasını verip satın alıyorum ancak ttnet'in adil kullanım saçmalığı sebebiyle yaklaşık 4 gündür SATIN ALDIĞIM bir oyunu indirmeye çalışıyorum. Tabi 80-90kb/s ile download yaparken interneti kullanmak da imkansız. Allah belanı versin ttnet ne diyeyim daha.
Kardeşim çok haklısın, aynı şey bana da oluyor, oyunu satın aldım, yüklemenin yarısında internet 1mb e çekildi, kafayı yemek üzereyim
slm
bir kaç linke tıkladıktan sonra tüketici şikayetleri ile ilgili gümrük ve ticaret bakanlıgının açtıgı bu sayfalar dikkatimi çekti
sizlerden ricam burda yazdıklarınızı bu sitelerede yazmanız ve daha cok insanı bu sayfalara yonlendirmeniz
eminim şikayet arttıkca ttnete gömeceklerdir şimdiden teşekkür ederim
http://www.tuketici.gov.tr
https://www.facebook.com/etuketici
Ttnetin adil kota saçmalığından ağustos ayında sözleşmem bittiği an kurtulmayı ve başka adil kota sınırlaması olmayan bir net kullanmayı düşünüyorum.Bu dilekçeyide sözleşmelerinden dolayı zavallı durumda olan kullanıcılar için yazıyorum.Nasipse benim ttnet adil kota uygulamasından dolayı olan zavallığım bitti bitecek ya sabır diyerek sözleşmenin bitmesini bekliyorum.Ttnet siz bu kafayla giderseniz daha çooooooook müşteri kaybedersiniz...........
Re: Re: kampanya
Şikayetimi bildirdim.Yönlendirme için tşk.Umarım ağızının payını alır bu ttnet........
Aylık 59 TL verip 8 Mbit tarifesi olan interneti 4 Mbit kullanıyorum kullanıyorum üstüne üslük ADİL KULLANIM KOTASI nı geçtiğim zaman ise hızım 1 Mbit e düşürülüyor. Bu kadar gereksiz, sinir bozucu ve saçma bir uygulama olmamalı, 2012 yılındayız teknoloji o kadar ilerlemişken 59 TL ye 4 Mbit hız ile internete bağlanmak... SAÇMA TTnet gibi bi firmaya :(
konu basıt arkadaslar
adil kullanım
türkiye gibi bi ülkede böyle şerefsiz bi kuruluşun yer almasından utanıyorum
ülkesi için çalışmıyorlar ceplerine apra girmesi için çalışıyorlar
sınırsız diye bağlattım 50 gb indiriyorum internete giremiyorum
internetten steamden oyun satın alyorum onları indiremiyorum ;
videolu görüşme yapamıyorum
bide 60 70 lira para veriyorum
ttnet senin adaletini......
başka internet şirketi olsada ona başvursam yokki tekeli eline almış adam hepsi aynı.. adam gibi bi servis sağlayıcı olsa tamam altyapısı ttnet olmayan ama yinede herşekilde en kısa zamanda ttnetten kurtulup başka ne varsa artık ona başvurucam
elin ukranyalısı 90mbitle giriyor biz burda 8 le giremiyoz ya ukranyanınn türkiyeden ne fazlası var türkiyede ortalama 4mbit dünyada 50mbit ondan sonra ülkemiz niye geride niye böyle ulan çalışan çabalayan adammı var
Online İşlemdeki Yazı
Ttnet online işlemlere girince kota sorgulamaya girince orda söyle bir yazı var ''Kullanmakta olduğunuz limitsiz tarifede kota kullanım limiti ve kota aşım riski bulunmamaktadır.'' peki şu adil kullanım dediğiniz lanet olsa şey nedir ?
Aptallıktan Başka Bir Şey Değil
| This discussion has been closed. |
Biz kullanırken adil olmaya davet ediliyoruz da siz parayı alırken neden adil olmuyorsunuz?
Bence adil kullanım kotası dolduktan sonra adil kullanım ücreti devreye girmeli. Madem 1 Mbit kullanıyoruz (1/8), geri kalan ücretin de 8 de 1ini verelim. O zaman adil olur işte.