T.C Basbakanı Recep Tayyip ERDOĞANA/Ankara
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
yetimim
yeni anayasa
işsizlik amasya
sayın recep tayip erdogan baskanım ben sürekli bir işe giriyorum ama nedense kücülmeye gidiyoruz diyor iş yerleri bu yüzden amasyada iş sıkıntısı cekiyoruz benim bankalara ve banka harici toplam 20.milyar borcum var afedersiniz ben 3 aydan fazla oldu bankalara para veremiyorum işsiz oldugum icin ne yapalım şimdi adammı öldüreyim dagamı cıkayım askerlimi komando olarak tunceli hozatta yaptım özel harekat timlerinde bordo berelilerle görevlere cıktım komando bıcagı yani kasa tura kullanması benim icin cok kolay şimdi sana sesleniyorum başbakanım ya benim sesimi duy yada ben sesimi duyuracam ödeyemediyim 20 milyar parayı 1 ay dolmadan kanunsuz işler yaparak kendimi ölüm makiasına döndererek yaparım amasyada iş imkanı var ama nedense biz ilk okullular her zaman dışlanıyoruz
ben amasya ziyaret kasabasından
bilal yılmaz
ismet özaslan caddesi no 30
cep 0531 828 52 70
ev 0358 231 11 79
şimdi zor durumdayım ya senle bu durumdan cıkarım
yada sensiz bu durumdan cıkarım
gel yardım eli uzat büyüklüyünü göster
ama bu yazdıklarımı kulak ardı ederde duymamazlıktan gelirsen
nede olsa secimler yaklasıyor
secim zamanı bende sizi görmezlikten gelirim
amasya
ziyaret kasabası
ismet özaslan caddesi no 30
recep yılmaz oglu
bilal yılmaz
benim cep numaram 0531 828 52 70
babam recep yılmaz 0530 341 16 62
yardım edecenize inanıyorum canı gönülden
şimdiden sevgi saygıyla hoşca kalın
NOT:SAYIN BAİBAKANIM BEN BU DİLEKÇEYİ SİZE HARBİ VE DELİKANLIĞIMIN NAMUSUM ÜZERİNE YEMİN EDERİMKİ BU OLAY GERÇEK SİZİNDE BU DURUMU Bİ .ARE DÜŞÜNÜLMESİNİ ARZ EDERİM SAYIN BAŞBAKANIMA
yolsuzluk
sayın başkanım bukadar yolsuzluk ortaya çıkardınız birde kikboks sporlarına el atsanız neler oluyo gelinde görün neler çıkacak rüşvetler daha neler neler neolur bir soruşturun lütfen kısacası şocuklar kazanıyo baştakiler parayı cebe atiyo ve maçta olan rüşvetleri saymıyom kimin parası varsa o maçın galibi anlicanız
ben necatı mersın
Konu
sizden bi ricada bulunacağım eşim çoban .
iki çocuğum var okuyan durumu iyi değil
yağmur yağıyor evim damlıyor
bana çatı yardımı yaparsanız sevinirim
ben kaymakamlığa gittim
orda insana dilenci muhamelesi yapıyolar
siden bu masajımı dikate almanızı riaca ediyorum
sizden kısa sürede bir cevap bekli yorum
saygılarımla HAWA KORKMAZ
| This discussion has been closed. |
sayın başkanım sezi çok seviyoruz hep oylarımız size benim babam öldü annem çalışıyo ablam çalışıyo ewe ekmek parası getiriyorlar o yüzden bana üst baş fazla anlamıyorlar borçlarımızı ödüyorlar bana birşey alamıyolar dedimki benlKİ sevgili recep tayip erdoğan başkan bana yardım eder yaşımda 13 saygılarımla sevgilerimle elirinizden öperim