SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
Konu
Konu
yinede şansımızı zorlayalım
UMUTLARINIZIN YEŞERDİĞİ MUTLU BİR YIL...
Hepinizin sağlıklı,mutlu ve başarılı bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileklerimle...
MUTTLU YILLAR DİLERİM.GELECEK YILDA HAYIRLI HABERLER ALIRIZ UMARIM.
TEBRİK
damdan düşenin halinden damdan düşen anlar .belgeyi alıp bir yerlere gelmemiz gerekirki bizden sonrakilere yardımcı olalım
Re:
bence dosya açtırmayın.Çünkü mahkeme kazanılacak.asıl mahkeme ne alemde türmobu aradım, yücel bey yoktu.
dosya numarası verseler internetten takip edebiliriz.
iyi bir sonuç çıkaacağına inanmıyorum
Konu
Re: Konu
bir şey çıkmaz arkadaşlar bunu bugün değil defalarca yolladık ama sonuç hep hüsran
ilk girişte tüm desrlerin sınav harcını yatırmak zorundayız.7 dersin sınav harcı 595 tl. ankaraya gidip gelmek için otobüs parası,otel parası derken rakam gittikçe katlanıyor.birçok aday maddi olanaklar yüzünden tekrar sınava giremiyor.şimdi bu kadar parayı bulup buluşturup dosya açtırmak mı mantıklı,mahkemeyi beklemek mi mantıklı bilemiyorum.sadece kaldıgımız dersten sınav girsek 85 tl verip kurtulacaz. üstelik 7 dersin sınav stresini de tekrar tekrar yaşamayacagız. 7 dersin tek seferde verilnesi biz çalışan insanlar için mümkün değil. en 2-3 kere ankaraya gidip gelecez üstelik. tekrar sınav harcı,tekrar yol parası,otel parası.............
Konu
Konu
http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/yasar/2013/01/04/sirketlerde-denetim-yok-vatandasin-parasi-ucup-gidebilir
Sayın Süleyman yaşara yazalım o bizim sorunumuzla ilgilene bilir en azından gündeme getirebilir
başvuru dilekçesi
bu bilgiyi gazete haberlerinden görebilirsiniz
hepinize kolay gelsin sabredin lütfen
Memura disiplin affı geliyor
1 Ocak 1995 ile 11 Eylül 2012 bütün disiplin cezaları sonuçları ile affedilecek.
NTV- Memurların disiplin cezalarına af geliyor. 1 Ocak 1995 ile 11 Eylül 2012 bütün disiplin cezaları sonuçları ile affedilecek.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı hazırlıklara başladı. 1 Ocak 1995 ile 11 Eylül 2012 tarihleri arasındaki 17 yıllık süreçte verilen disiplin cezaları, bütün sonuçları ile birlikte affedilecek
| This discussion has been closed. |