SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
yeter artık
arkadaşlar kaba sözlerden sakınalım - hepimizin sıkıntısı ortak - kaba sözlerle , hakaretlerle bir yere varamayız...saygılar..
diyorlar ki insan nasıl terörist oluyor işte böyle!!!
Geldi çattı ÇARŞAMBA,hayırlı haberler alırız işllh...
eee hadi bekliyoz...
Herhalde bundan sonra derler yarın yarından sonra haftaya gibi bahaneler oyalamalar.
insallah bizide gözlerine kestirmemişlerdir. 8 dersi kaldıramam... bu nasıl bir anlayış ve üç maymun oynamaca geçilen derslerden tekrar sınava tabi tutulmak nerede var...hayırlısıyla yine beklemedeyiz...
YÖNETMELİK ÇIKALI 24 GÜN GEÇTİ.
hadi artık tesmerrr hadiiii....
Bugünde akşam oldu.........................
ÇARŞAMBAYA ÇOK ŞARTLAMIŞTIM KENDİMİ AMA BU DA YALAN OLDU!!!
Keşke yalan olan sadece çarşamba olsa.
tesmeri mi arasak ne yapsak acaba arkadaşlar ??...hani sizin açıklamanız vardı ayın 10-11 gibi falan diye - bu cumaya kadar beliycem , açıklama olmazsa pazartesi arıycam ben ... siz bize açıklama yapacaktınız ne oldu diye ?
çarşamba çarşafa dolandı... ve bu gün perşembe!
perşembe perişanlık olmaz inşallah...
bence beklemeden aramaya başlayalım...
arkadaşlar gelişmeler hakkında hiç bilgisi olan varmı lütfen paylaşsın ben bir hafta daha belirsizlik halinde bekleyemem.
ARKADAŞLAR ŞİMDİ ARADIM TESMERİ,ÇIKAN KİŞİ DAHA BELLİ OLMADI BİZ DE BEKLİYORUZ DEDİ,NE ZAMAN BELLİ OLACAK DEDİM BİZ DE BİLMİYOUZ BEKLİYORUZ DEDİ;)GÜLERMİSİN AĞLARMISIN!!!PEKİ DOSYA YAKANLARLA İLGİLİ BİR BİLGİNİZ,YORUMUNUZ VAR MI DEDİM,BİŞEY SÖYLEMEM DOĞRU OLMAZ DEDİ...İŞTE BÖYLE ARKADAŞLAR,BU ARADA TLF DA ARARKEN AZ DAHA BAYILACAKTIM HEYECANDAN,NE KADAR UMUT BAĞLAMIŞIM KENDİM İÇİN ÜZÜLDÜM,UMARIM BU KADAR BEKLEMENİN SONUNDA SEVİNEBİLİRİZ...
E NE OLACAK ŞİMDİ , AYIN 11 ' İ DE OLDU - SES SEDA YOK - OLMAYACAK MI BU İŞ ACABA ?
OYALADILAR HEPİMİZİ BE YAZIKLAR OLSUN...
GÜNAYDIIIIIINNNN...
Dört yıl yönetmeliği bekledik Dört yılda açıklamayı bekleriz . Böylece ömrümüzü yerler.
mezarlarımızın yanlarına koyarlar artık ruhsatları ...valla yaşım 34 oldu . . . beklenen açıklama gelmezse ben 8 sınava girerim arkadaşlar...yapacak bi şey yok...
Ancak, yönetmelikle veya diğer bir düzenleyici işlemle avukatlık stajına kabulde, staj döneminde ve avukatlık mesleğine kabulde sınav veya benzeri bir rejim öngörülemez.”
ADALETİN BU MU DÜNYA...
| This discussion has been closed. |
YÖNETMELİK ÇIKALI 22 GÜN GEÇTİ...