SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
Herkes yazsın lütfen!
"Sayın yetkililer,
3568 sayılı kanun doğrultusunda hazırlanan Yeni SMMM (Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik) Sınav Yönetmeliğinin imzalanmak üzere Başbakanlığa gönderildiği TÜRMOB yetkililerince 1 aydan beri şifahi olarak belirtilmiş ancak bugüne kadar anılan Yönetmelik Resmi Gazetede yayımlanmamıştır. Sınavlara giren meslek mensubu adayları için neredeyse hayati bir öneme sahip bu yeni yönetmeliğin bir an önce Resmi Gazetede yayımlanması telafisi zor olası mağduriyetlerimizi engelleyecektir. Saygılarımla."
tamam hemen yazıyorum - herkes yazsın hadi . . .
Arkadaşlar yazanlar lütfen burada sıra numarasına ilave etsinler:
BİMER'e dilekçe gönderenlerin sayısı: 001
arkadaşlar acaba torba yasada mı yayınlanacak _ ? nasıl olacak , hepimiz çok yıprandık çokk - - yeter artık ya - inanın sıkıntımdan , stresimden gözyaşları ile yazıyorum bu satırları - her gören noldu , mali müşavir oldun mu , büro açtın mı diye sorular soruyo - okuduk da suç mu işledik ...neden kazanılmış davayı bir an önce yürürlüğe sokmuyosunuz da bizleri üzüyosunuz , amacınız nedir ... off off :-(((((((
yazıklar olsun yıllarımızı çalanlara yazıklar - yazıklar olsun bize mesleğimizi yaptırmayanlara....
BİMER'e dilekçe gönderenlerin sayısı: 002
Ben de gönderdim;
BİMER'e dilekçe gönderenlerin sayısı: 003
çok güzel arkadaşlar - dilekçeleri göndermeye devam ...
"607530" başvuru numarası ile mesajınız başarı ile iletilmiştir.Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: lutfen kufur iceren konusmalar yapmay?n?z.
insanları kfür ettiresiye kadar uğraşıyosunuz işe böyle - bende katılıyorum arkadaşlara - ergi kaydımızı açtirip düzgün düzgün çalışmak varken kaçak çalıştırmaya çalışıyosunuz - bir mali müşair böyle düşünürse düşünün o memleketin halini - vah memleketim vahh...
bir dilekçede benden 004
tamam çok güzel iyi gidiyor arkadaşlar - dileköelere devam . .
Başvurdum
007 dilekçeler hayırlı olsun
yılmak yok, mücadeleye devam....
Arkadaşlar ben resmi gazeteyide aradım bilgi veremiyoruz dediler nasıl bir iş anlamadım neden yayınlamıyorlar bir eksiklik olur dersin tamamla kardeşim bu eksikliği veya yasal değil alıp sümen altı yapmak denir buna.
Sayın 1748,
Arkadaşım Resmi Gazeteyi çıkaranları matbaacı olarak görebilirsin, onlar ne anlar yönetmelikten ! Kusura bakma ama Meslek mensubu adayı olarak asgari bazı bilgilere de sahip olmak gerekiyor. Yönetmelik başbakanlıkta diyoruz, hala anlamayanlar var. Başbakanlıktan imzalanıp çıkarsa zavallı Resmi Gazete çalışanları da hemen yayınlayacak zaten. Yanlış adrese gidiyorsunuz ve artık lütfen kanun nedir, yönetmelik nedir, Resmi Gazete nedir biraz öğrenelim.Saygılarımla.
Sıra No:008 Hayırlı olsun
haydi beyler boş durmayalım BİMERe dilekçeleri yollayalım...
| This discussion has been closed. |
Ben şahsen şu şekilde yazacağım;
"Sayın yetkililer,
3568 sayılı kanun doğrultusunda hazırlanan Yeni SMMM (Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik) Sınav Yönetmeliğinin imzalanmak üzere Başbakanlığa gönderildiği TÜRMOB yetkililerince 1 aydan beri şifahi olarak belirtilmiş ancak bugüne kadar anılan Yönetmelik Resmi Gazetede yayımlanmamıştır. Sınavlara giren meslek mensubu adayları için neredeyse hayati bir öneme sahip bu yeni yönetmeliğin bir an önce Resmi Gazetede yayımlanması telafisi zor olası mağduriyetlerimizi engelleyecektir. Saygılarımla."