SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
Re:
dosya açma yönetmenlik çıkacak turmobu aradım maliye bakanlığı olumlu sonuc vermiş resmi gazteye gönderilmiş bekle resmi gazetete yayınlanacak
Gerçekten var mı böyle bir yönetmelik,kasım sınavına hazırlanmaya başladım,lütfen gerçek olsun...
SÜPERRRRRRRRRR
Az önce yazmıştım hep aynı şeyler diye...dayanamadım odayı aradım az önce arkadaşlar,daha önceleri de çok aradım ve oda sekreterimiz hep bunlar oyalamaca yok öyle birşey dedi...inanın bu sefer de aynı şeyleri duyucam diyerek alo dedim ve bana bekle bu dönemi,çıkacak biz de duyum aldık bekliyoruz dediii,yemin ederim asla yalan değil,isim veremiyorum ama yıllardır tek dersten bekleyen biri olarak yemin ederim doğruyu söylüyorum,zaman veremem ama çıkacakmış dedi,ALLAHIM umarım hayırlısıyla biran önce çıkar...
müjdemi isterim...
Cevap Şekli : E mail ile cevapla
Verilen Cevap :
Sayın .....
İlgi 18.06.2014 tarih ve 15108 referans no&rsquolu bilgi edinme başvurunuz.
Birliğimiz tarafından Maliye Bakanlığı aleyhine sınav haklarının artırılması yönünde hükümler de içeren Yönetmelik değişikliğinin uygun görülmemesine ilişkin işlemin iptali talebiyle açılan davada, Ankara 8. İdare Mahkemesi tarafından işlemin iptaline karar verilmiş ve bu karar Bakanlık tarafından temyiz edilmiştir. İptal kararı uyarınca Yönetmelik değişikliği yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederim.
Saygılarımla,
Yücel AKDEMİR
Genel Sekreter
(bir ay once turmoba boyle bir dava var mı yok mu diye dilekçe yazmıştım cevap az once geldi sizlerle paylasmaktn mutluluk duyuyorum cunku haber mutluluk verici,soylenenler dogruymus elimizdeki en somut bilgi bu...dava kazanılmıs ve temyizden gecmiş yayımlanmak uzere ilgili bakanlıga gonderilmiş,şukurler olsun...demiştim Ramazan ayı hurmetine dualarımızı eksik etmeyelim kabul olur insallah...umutla bekleyen herkezi tebrik ederim ,içerigini bilmiyoruz,yine herseyin hayırlısı....
| This discussion has been closed. |