SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
Re:
Evet haklısın arkadaşım katılıyorum bizlere tek ders yüzünden çıkarmaları lazım çok büyük haksızlık.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
arkadaşlar kolay gelsin
buradan daha önce defalarca yazdım
100 kişilik bir grup olalım 2 otbüs tutup maliye bakalığının kapısına gidip
haklı talebimizi iletelim
inanın bu iş orada çözülür
mail adresim : [email protected]
cep telefonum : 0533 482 5796
Teşekkürler,
Re:
ben maliye bakanlığına yazı yazdım tek ders afı için gelen cevap kişiler af talepinde bulunamazlar
Re: Re:
#1506: - Re: kardeşim uzmançavuşdu onlar mücadele edip en sonunda özlük haklarına kavuştular biz smmm birlik yok
This comment has been removed by the person who wrote it.
Başkanım Ankara odasının smmm yeterlilik sınavını kaldırma amaçlı bir rapor hazırlığı aşamasında olduğu bilgisini aldık. Stajeri rahatlatma açısından yararlı olmakla birlikte bu kadar kişinin mesleğe yönelmesi ve meslekte büyük yığılmalara sebep olacağından tamamen itibarsızlaşmaya karşı bir çalışmanız var mı?
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: içerik okunmuyor
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: içerik okunmuyor
SAYIN HÜSEYİN ÇELİĞİN KONUŞMASI
Maliye Bakanlığı’nın tüm tebliğlerini tek çatı altında toplamayla ilgili çalışma yürüttüğünü, muhasebe ve mali müşavirlik meslek grubuna yönelik yayınlanmamış yönetmeliklerin en kısa zamanda yayınlanması yönünde talimat verildiğini aktaran Çelik, TÜRMOB’un sürekli eğitim merkezi kurma talebini desteklediğine değindi.
SN HÜSEYİN ÇELİĞİN KONUŞMASI
Yönetmelik
Yönetmelik çalışması vardı bi ara ne oldu bir gelişme varmı?
Re:
neden kimsede hareket yok biz hakkımızı savunmazsak kimse bizim hakkımızı savunmaz .korkaklar ancak başarısız olur hep bir yürek olalım
sınav
| This discussion has been closed. |