SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
SEÇİMİNİZİ İYİ YAPIN - AKP GİTMEDEN OLMAZ ....
Re: Re: AKP GİTMEDEN OLMAZ
#1476: - Re: AKP GİTMEDEN OLMAZ
doğru bu sorunu ançak başbakan çözer
Re: Re: Re: AKP GİTMEDEN OLMAZ
#1485: - Re: Re: AKP GİTMEDEN OLMAZ
işi siyasileştirmeye lüzum yok.sorun bu sorunun nasıl çözüme kavuşturulacağı.yoksa zaman akıp gidiyor olan bizim yıllarımıza oluyor.Eğer gerçekten yapılacak birşey kalmadıysa biz de ona göre hayatımıza yön verelim.
burada zaman kaybediyorsunuz hiçbir ilerleme olmaz. Bekleme süresi dolan sınava girerse bence
iyi olur. Bir gelişme olacağını sanmıyorum....
ben 2003 yılında b grup sınavını veremeyip 7 yıllık tamammlanmış serbest muhasebeci stajeyim
Arkadaşlar buradan Masum TÜRKER in konuşması var bizlere aslında TÜRMOB istese ek sınav hakkı verebilir Maliye Bakanlığına topu atması yalan.
Re:
sonuna kadar katılıyorum. hayatımda böyle saçma, böyle adaletsiz bir sistem görmedim.
Re:
bende tek ders maliyetten dosya yaktım 2010 da , çok ümit ettim af çıkar diye iki yıl boyunca .Eşime bulunduğumuz ilin oda başkanı tek ders af kabul edildi ama maliye bakanlığında imzada bekliyor dedi .ama iki yıl ceza süresi bitti hala daha ses çıkmadı.şu an dosya açtırdım tekrar sınava girdim.dört dersi verdim . zor şartlar altında ders yaparak.üç dersim kaldı marttta sınava gireceğim inşallah bunlarıda verip belgemi alırım.değerli arkadaşlarım üzülerek şunu söylemek zorundayım boşuna beklemeyin hayal kırıklığına uğramanızı istemem.ne kadar tanıdık varsa ilettik olumlu bir cevap alamadık.eşimin mesleği dolayısıyla tanıdıkları çoktu ama işe yaramadı.eşim hukukçu olduğu halde biz bile vazgeçtik beklemekten ve dava açmaktan......SAYGILARIMLA
Re: Re:
Bu kadar zaman, bu kadar emek hepsinin sadece bir ders için yok olması çok kötü ve adaletsiz.Evet belki artık son çare olarak biz de tekrar sınava girmeyi düşünmeliyiz.Ama bir son şans varsa da onu değerlendirmek lazım.Neden kabul edilmiyor...
Re: ben 2003 yılında b grup sınavını veremeyip 7 yıllık tamammlanmış serbest muhasebeci stajeyim
AYNI DERTTE MÜZDARİBİZ BENİMDE 6 YIL SM STAJIM YOK SAYILIYOR. ŞİMDİ İŞLETMEYİ BİTİRDİM. 3 YIL DAHA STAJ OLACAK TABİ ÖNCE SINAV SONRA SITAJ
| This discussion has been closed. |
Re: AKP GİTMEDEN OLMAZ
#1475: SEÇİMİNİZİ İYİ YAPIN - AKP GİTMEDEN OLMAZ
kesinlikle size katılıyorum