SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
Re:
selam ayşe arkadaşım pek bir ilerleme kaydedildiğini sanmıyorum. Tavsiyem bu meslek sabır işi sabırla çalış derim ve sakın yılma, benim dersaneye gitme imkanım dahi yok ama sabırla çalışıyorum. bir de iyi tarafından bak- şayet delirmek istemiyorsan,çünkü ben bir ara deliricem sandım :)))- çalıştığın her konu muhakkak iş hayatında karşına çıkan hatta mali müşavirinin dahi bir çok zaman yetersiz kaldığı konular olabiliyor, bir prestij,üstünlük oluyor. Biraz da bu pencereden bakınca insan az da olsa kendini teselli ediyor. SAYGILARIMLA
Re: Re: ışık
İYİ GECELER 1450. GÖNDERDİM. FAKAT NE KADAR KAİLE ALINDIM ONU BİLEMEM. SAKALDA BIRAKSAM PEK BİR EHEMMİYETİ YOK SANIRIM :)))))
Re: Re: Re: ışık
#1454: İNADINA YAŞAMAK - Re: Re: ışık
burdayım arkadaşım
Re: Re: Re: ışık
#1454: İNADINA YAŞAMAK - Re: Re: ışık
aklıma şu geliyor acaba bu oda bzi bahane edip çok şeymi istedi, yoksa bakanda olsa kralda olsa bu kadar acımasız olmaz
İNADINA YAŞAMAK
#1456: 1450 - Re: Re: Re:
ODANIN, HÜKÜMETTEN ÇOK ŞEY İSTEMESİYLE FALAN ALAKALI DEĞİL. ODANIN ÜST KURULLARINDA VE SÖZÜ GEÇEN ÜYELERİNİN DURUMLARIYLA VE EKONOMİYLE ALAKALI. ODADA YILLARDIR MALİ MÜŞAVİR OLAN ŞAHISLAR VAR, BUNLARIN MÜŞTERİ POTANSİYELLERİ YÜKSEK. BİZLER BU MESLEĞE ADIM ATTIKÇA EKMEKLERİ BÖLÜNÜYOR,AYRICA ŞİMDİKİLER DAHA BİLGİLİ VE DİNAMİKLER. İŞİ İYİ BİLEN MALİ MÜŞAVİRLERİ TENZİH EDERİM. AYRICA STAJERLER ODANIN EN BÜYÜK PAYA SAHİP GELİR KAYNAĞI. GERİSİNİN MUKAYESESİNİ SEN YAP.BELKİ DAHA BAŞKA NEDENLER VARDIR FAKAT BENİM BİLGİM DAHİLİNDE DEĞİL.
İNADINA YAŞAMAK
ELBETTEKİ EVVELA ODADAN KAYNAKLANIYOR. HAYATIMDA ÖĞRENDİĞİM TECRÜBELERDEN BİRİ DE ''TIRNAĞIN VARSA BAŞINI KAŞIRSIN'' SÖZÜDÜR. :))) BU BELGEYİ ALDIKTAN SONRA, ALLAH KISMET EDERSE ODA YÖNETİM KADROSUNDA YER EDİNMEYE ÇALIŞICAM. MADEM ALTTAYKEN BİR ŞEYLERİ DEĞİŞTİREMİYORUZ BİZDE ÜSTTEN DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIRIZ.BENCE TÜM MALİ MÜŞAVİR ADAYLARI MALİ MÜŞAVİR OLDUKTAN SONRA ODA YÖNETİMİNDE AKTİF YER ALMA MÜCADELESİ DE VERMELİDİR
nerde kaldı sodalar
bencil yaratıkların
hepsi de ordalar.
İNADINA YAŞAMAK
bu arkadaşın (!) hangi dersten dolayı dosya yaktı? neden dosya yakanlarla dalga geçiyor ki anlamadım? ayrıca af gelsin de arkadaşında mahkeme başvursun sorun yok. bu arkadaşın hakkında tavsiyem, Öldür. :))))))
TEKRAR SINAV YOLLARI...
Re: TEKRAR SINAV YOLLARI...
#1466: - TEKRAR SINAV YOLLARI...
İnşallah bu sefer kazanırsın arkadaşım
doğum günü
doğum günü
Re: Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Teşekkürler arkadaşlar...ilk sınavla beraber yaklaşık 1000 tl yi buluyor,her gidişte yol parası,otel derken bi de şimdi çocuk var,nasıl çalışıcam nasıl gidicem gözümde büyüyor,daha kitaplara bakmadım bir de o kısmı var...herşeyi unuttum,derhaneye başlıcam...tabi çalışmamak,unutmak,çocuk yapmak vs... benim seçimim ama şu dosya yakma olayıyla kendime güvenim sıfır oldu ve herşeyi boşverdim...belki klasik olucak ama inanın son sınavı nasıl yapamadım hala inanamıyorum,günlerce maliyetle yattım kalktım,resmen ders veriyordum ve o en kolay sınavda resmen saçmaladım,otobüsle dönerken yol boyu ağladım,inanamadım,1 hafta çalışsam yeter artarmış ama dedim ya stresten heyecandan saçmaladım,soruyu anlamamışım bile...sonuç olarak bunu hakettiğimizi asla düşünmüyorum,tek dersten 2 yıl beklemek zaten yeterli bir ceza... tabi kii bu da uzun bir süre ama en azından tek dersten girseydik...insana bildiklerini unutturuyorlar,meslekten soğutuyorlar,kendi adıma bu süre olmasaydı şu anda herşeyim farklı olucaktı,çalışıyor olucaktım ama elimden sadece hayırlısı buymuş demek ki demekten başka birşey gelmiyor..en başta dediğim gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun ve bütün dersleri tek seferde verebileceğimiz sınavlar çıkarsın karşımıza,ne diyiim!!bu haksızlığa sebep olanları da allaha havale ediyorum...hoş sınavı kazananlar,kendi arkadaşlarımız bile belgeyi alınca o kadar sınav hakkı veriyorlar,çalışıp alsaydınız diyebiliyorlar,demeseler de imalar havada uçuşuyor... başta ki adamlar böyle düşünmüş çok muuu...
AKP GİTMEDEN OLMAZ
| This discussion has been closed. |
yok ya