SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
Re:
arkadaşlar bugün bende aradım bora bey 1 haziranda işbaşı yapacakmış.başka biriyle konuştum oda tam birşey demedi daha çok ağırlık bizim yönetimde.onlar çabalarsa birşey elde ederiz.zaten süre kısaltımı yapılacak önemli olan tek ders sınav hakkı tanınması .biraz çbalıyalım heryere başvuralım.
Yeni Yönetmelik
Geçen günde Maliye bakanlığına yeni yönetmelik imza kampanyası için taahhütlü posta gönderdim.
İlgilerini cekmemiz gerekiyor.
Re:
#134: - evet maliyeyi arayan çok 1 hazirandada bora bey gelecek onu bizzat herkes arasın lütfen
Re: Re:
maliye bakanlığında görüştüğünüz kişiler ne diyor.Türmobu teyitliyorlarmı
Re:
yardımcı olacağına inanıyorum derken ne demek istediniz. ayrıca yardımcı olabilecek kimler varsa buradan mail adresini paylaşın lütfen. herkese mail atıp bu konudan haberdar edelim.artık kim olursa bir gazeteci,köşe yazarı. bakan, milletvekili bürokrat,parti çalışanları tanıdıgınız bildiğiniz aileden yada dostlarınızdan bu tür insanlar varsa lütfen bu konu hakkında bilgilendirelim ve yardım isteyelim.
FORUM MUMUZA KATILARAK SORUNLARINIZI
VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİZİ SUNARSANIZ,
ÇIKAN SONUCU ODA LARA TÜRMOB A
... MALİYE BAK ANLIĞINA İLETECEGİZ.
GELECEK SİZ SİNİZ LÜTFEN FORUM A KATILIN.
TARİH 6 HAZİRAN 2012
SAAT 17.
ASMMO KONFERANS SALONU 5 KAT
YER KUMRULAR CAD.NO 26. KIZILAY/ANKARA
6 haziranda yapılacak olan forumu ankara odası düzenlemiyor.''Bağımsız mali müşavirler'' grubu düzenliyor.odanın konferans salonunu kullanacaklar.meslekle ilgili tüm genel sorunlar konuşulacak.buna stajerlerin sorunları da dahil. Ankara'da olan adaylara duyurulur. http://www.facebook.com/#!/groups/bagimsizmm/admins/?order=default
| This discussion has been closed. |
Re:
araya araya arkadaşlarda osandı galiba ses seda yok