SMMM SINAV YÖNETMELİGİ İÇİN İMZA KAMPANYASI
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi
DANIŞTAY-AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ
TÜRMOBA BASKI
Re: TÜRMOBA BASKI
EVET BENDE SİZE KATILIYORUM,TÜRMOBUN BU KADAR CESARETLİ DAVRANIP KONUYU AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE TAŞIYACAĞINA BENDE İNANMIYORUM.İSTANBUL BAROSU-ANKARA BAROSU-İZMİR BAROSU VE DİĞER BİRKAÇ BARO AHİM'E GİTTİLER VE LEHLERİNE SONUÇLAR ALIYORLAR VE ALMAYA DEVAM EDİYORLAR.BİR ÇOK KURUM KURULUŞ CESARETLİ VE DE BASİRETLİ DAVRANIP TÜRKİYEDEKİ BAĞIMLI YARGIYA GÜVENMEYİP KONUYU AVRUPAYA HAVALE EDİYORLAR.SIRA BİZE GELİNCE HERKES SUS PUS..ORTADA ÇOK BÜYÜK BİR HAKSIZLIK VE DE ZULÜM VAR,BU ZULUMÜ ORTADAN KALDIRACAK TEK KURUM DA AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ,BİZİM TEK ŞANSIZLIĞIMIZ BİREYSEL OLARAK BU KONUYU AVRUPAYA TAŞIYAMAYIŞIMIZ,BEN TEK DERSTEN KALDIM VE MAHKEME SONUCUNU BEKLİYORUM BİREYSEL OLARAK BENİM BAŞVURU YAPMAM MÜMKÜN AMA 2 YILDIR MAHKEMEM SONUÇLANMADI-SONUÇLANDIRMIYORLAR.BİLİYORSUNUZ Kİ TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE ADALET-HUKUK-İNSAN HAKLARI-ÖZGÜRLÜK GİBİ KAVRAMLAR YOK EDİLDİ.TÜRMOB KURUMSAL OLARAK BU İPİ GÖĞÜSLEYEBİLSE VE KONUYU AHİM'E TAŞISA HEM HAK GASPLARIMIZ ÖNLENECEK HEMDE MİLYONLARCA DOLAR MADDİ MANEVİ TAZMİNAT KAZANACAĞIZ.BİZDEN ÖNCEKİ MAĞDURLAR DA TAZMİNATLARINI ALACAK ORTADA ÇOK BÜYÜK BİR PARA OLDUĞU İÇİN AVRUPAYA DAVAMIZI TAŞIMIYORLAR.TÜRMOBA BASKI YAPALIM DERKEN,HERKES KONUNUN FARKINDA OLSUN KAZANACAKLARIMIZIN FARKINDA OLSUN,TÜRMOB DAN HERKES BU KONU HAKKINDA BİLGİ EDİNSİN,MEKTUPLAR FAKSLAR ÇEKİLSİN,BU KONUNUN PEŞİNDE OLDUĞUMUZU BİLSİNLER,EĞER BU DAVAYI AHİM'TAŞIMAZLARSA BİZDE BİLELİM Kİ TÜM ENGELLER TÜRMOB DA. AKP-MESLEKTE BİRLİK-NURETTİN CANİKLİ NE KADAR SUÇLUYSA TÜRMOBDA BU KONUDA SUÇLU.
Yeni Mağdurlar
Sayın GÖKMEN.. Sayfa sahibi olarak burayı hergün takip ediyorum.Ama artık yorum yapmıyorum.Zamanında o kadar çok ugraş verdik ki 3-5 insanı toplayıp ankaraya turmoba bile gidemedik.O kadar çağrı yaptık inanlara ama sadece yorum yazmaktan öteye gitmediler.İş eyleme döünüşünce ortadan kayboluyorlar.Ayrıca beni sayfaya reklam koyup para kazanmakla itham etmişsiniz hiç yakıştıramadım size bunu.ben yapacağım mücadeleyi yaptım sonuna kadar.2 yıldan fazladır bu konu ile uğraşıyorum ve hayatım sadece bundan ibaret değil.buraya yorum yazıp bilgilendirme yapmamam onca yapttıgım faaliyeti biranda silmiş süpürmüş...yazık... ayrıca bilgilendirme yapacak yeni bir durum söz konusu olmadı yönetmelikle ilgili. aynı şeyleri yazıp durmak istemiyorum.son olarak ruhsatınızı aldınız mı diye sormuşsunuz.ALMADIM.
ÖZÜR
Bu sıkıntılı süreç benim dengemi bozdu sizden özür dilerim.Burayı takip etmem tesadüfi oldu,aşağı yukarı tüm yorumları okudum.Süreci göğüsleyenleri meydanda göremeyince böyle abuk bubuk yazı yazdım ama inanın niyetim aslında kötü değildi.Sizden tekrar özür dilerim umarım bizleri yalnız bırakmazsınız.İyi günler dilerim.
ne oluyor
EK SINAV
DANIŞTAY-AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ
Ne oluyoru var mı güzel arkadaşım,Göz göre göre hakkımız yeniyor ve bunu Mahkemeler yapıyor.
Danıştay olumsuz görüş verirse AHİM'e gidilsin diyorum,hadi şimdi TÜRMOBA baskı yapalım davayı AHİM'e taşıyalım demiyorum ama olacakları şimdiden görelim diyorum.
Şuda var tabi tek dersten kalmış ve sonra tekrar bu sınavlara girip ruhsatını alan meslek mensupları da dava açabilir AHİM'e onu söylüyorum.
Zaten para kazanamıyoruz bari hakkımız olan Tazminatlarımızı alalım,ben DANIŞTAY'a da ANAYASA Mahkemesine de güvenmiyorum,zaten bölge idare mahkemesi davayı reddetmiş,Mahkemelere bu kadar baskı varken sizler nasıl DANIŞTAY'ın olumlu karar vereceğine inanıyorsunuz.
Bu ülkede hak hukuk kalmamış görmüyor musunuz?2002 yılına kadar var olan Af sınavlarını bu hükümet ve bürokratları kaldırmadı mı?Bu ülkede AKP nin üzerinde bir güç var mı?Bu güne kadar AKP ye karşı kim kazanabilmiş,adamlar hakkı hukuku kendi çevrelerine dağıtıyor ve bize zulmediyor.
İşte bu yüzden davamızın peşini bırakmayacağız,Danıştaydan gelen karar üzerine hiç zaman kaybetmeden AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE başvurmalıyız.
Hak yiyenle hakkını yediren arasında bir fark yoktur.
EK SINAV
Re: EK SINAV
AKP BÜROKRATLARI VE NURETTİN CANİKLİ DAVAYI REDDEDİN DEMİŞ,BÖLGE İDARE MAHKEMESİ DE REDDETMİŞ BU KADAR BASİT.ŞİMDİ DE DANIŞTAY REDDEDECEK GÖRECEKSİNİZ.
Re: Yeni Mağdurlar
#1007: GÖKMEN - Yeni Mağdurlar
Gökmen Bey,sıkıntınız sıkıntımızdır bunda en küçük bir şaşma sözkonusu değildir... ama kesin netice henüz çıkmayınca aynı şeyleri yazmamak adına laf kalabalığı olmasın diye yazmadım... ancak kararın lehimize çıkacağı umudu bende hala mevcut.. belgeden bahsediyorsanız bizde sizin gibi belgeyi almadık ve sınavlarada olumlu karar çıkana kadar girmeyeceğim...
Re: Re: Yeni Mağdurlar
#1019: BİLGEHAN TAMYÜREK - Re: Yeni Mağdurlar
Çok haklısınız ama yinede sizleri görmek istiyoruz çünkü sizler burada oldukça daha çok ümitli oluyoruz.Arada sırada da olsa sizleri görmek umudumuza umut katıyor.Saygılarımla..
AYIP AYIP SİZLERE..........
Kazanmak Zorundayız
Re: ÖZÜR
Bu platformda bulunan herkes seni çok iyi anlıyor.Elbette ki herkesin dengesi bozuldu çünkü kimse bu duruma düşeceğini tahmin edemezdi.Konunun muhatapları İnsanlık elbisesini üzerlerinden çıkarmışlar.Sınavlara girerken nasil bir stres altında girdiğimizi kimse bilmiyor ve şu da var sınav sorularını hazırlayanlar Pratik denilen olaydan bihaber,iddia ediyorum işletme defterini bile tutamayanlar bu sınav sorularını hazırlıyor.Adamlar Profesör olmuş ama sorulan sorulara bakar mısınız?Bir dönem ilkokul çoçuğunun yapacağı sorular soruluyor bir dönem kazık.Ve eğer kimseniz yoksa arkanızda,hiç gözünüzün yaşına bakmadan 45 not ile bizi bırakıyorlar.İnsanda ne sinir bırakıyorlar ne de huzur,bu kadar insan enayi yerine konuluyor.Evet gökmen kardeş seni çok iyi anlıyoruz,sen mücadele etmeye devam et eden bulur dünyası mutlaka bize yapılanların hesabı bir gün bunlardan sorulur.
Re: AYIP AYIP SİZLERE..........
#1021: TAKVA SAHİBİ - AYIP AYIP SİZLERE..........
ya kardeşim yazdığın şeylere neremle nasıl güleyim hakta hukukta bahsetmişin ama bizim ülkede malesef bu yok hak hukuk olmayan yerde adaletmi aranır kafirler dediğin kul hakkı yemiyor ve adı üstünde insan hakları mahkemesi denilmiş kafirliği ile böyleyse senin müslüman dediğin con conların mahkemesine bak insana resmen işkence çektiriyorlar eğer danıştaydada sonuç çıkmazsa direk avrupa insan hakları mahkemesine dava açacağım üç yıldır neler çekiyorum hiç bunları düşündünmü sen takva sahibi benim hakkım ne olacak kimde alacam bana bunun cevabınıda bi zahmet yazarsan menmun olurum. daha fazla insanların canını sıkmadan toz ol burda
MÜSLÜMAN MÜSLÜMANIN YARGISIYLA YARGILANIR
#1024: - Re: AYIP AYIP SİZLERE..........
Sizi öncelikle saygıya davet ediyorum.Biliyorsunuz ki herşeyden önce saygı sevgi ve hürmet gelir.Biz beşerler olarak bazen şaşabiliriz.İnsana bakan şaşar Allaha bakan yaşar.Siz insanların dediğine bakıyorsunuz ve şaşıyorsunuz.Gözlerinizi açın,kalp gözlerinizi açın.Burada mağdur olduğunuzu yazıyorsunuz kime göre mağdur neye göre mağdur,şüphesiz ki siz sınanıyorsunuz.Bu sınamadan başarılı bir şekilde geçebilmeniz için Müslüman bir mahkemenin verdiği karara riayet ediniz.Bunları sizin iyiliğiniz için ikrar ediyorum,Müslümanın ne işi var Avrupa mahkemesinde.Müslümanın ancak Ehli Sünnet Müslümanla işi olabilir.Siz mahkemenizi Kafir bir yargıcın sonucuna göre mi değerlendireceksiniz,siz hem Yaşadığınız ülkeyi karalarsınız hemde Müslümanları rencide edersiniz.Bırakalım böyle işleri bu dünya sınama dünyası,tekrar çalışın ve bu sınava tekrar girin bakın herşey çok daha güzel olacak.Bu sınavlardan tekrar başarılı olamazsanız başka kapılarda kısmetinizi arayın,hiç şüphesiz ki bir kapı kapanır ancak başka kapılar mutlaka açılır.Sağduyuya davet ediyorum hepinizi,bu ülke güzel ülkedir ve bilinki en adil mahkemesi olan da bizim ülkedir,adaleti başka yerde aramayın.Hepinize Esenlikler dilerim..
| This discussion has been closed. |