TTNET Adil Kullanım Kotası Saçmalığı
İmza kampanyasının sahibi ile iletişime geç
aNANIN AMI TTNE T
Adil Kullanım Kotası Diye Adlandırıp,Aslında Hiç Adil Olmayan,Bu uygulamayla birlikte 8 MB hız 1'e çekilip,kullanıcılar adeta çile çektiren,8 MB parasında 1 MB internet kullanıyoruz.O zaman fiyatlarıda 1 MB ücretini alınız ? Böyle saçma sapan bir uygulama görülmemiştir.Sözde yaptığınız reklam'da TTNET ile Bu hıza alış Türkiye sloganıyla yapmış olduğunuz,evet gerçekten Canım Türkiye'min bu hıza alışması gerEkmekte.Bu uygulama ile birlikte +110 TL'lik paket'lere kullanıcalara dayatılması güzel bir ticaret politikası.En kısa sürede çevremde herkes dahil kendimin aboneliğini iptal ettirip,başka bir firmaya geçiş yapacağız.
Bu nedır ya adil kullanımmıs 70 kusur para ver adıl kullanım kotalı al daha rahat o zaman ne anladım ben bu ısten sozde 24mb ınternet ama 3 olarak kullanın sacmalık
amınaykoduğumun orospuçocukları ananızı götünden sikeyim sizin
Yazıklar olsun
Limitsiz diye aldığım internetim 10 gün sonra akk'ye giriyor 20 gün boyunca rezillik çekiyorum.Parayı alırken çok iyi ama hizmete gelince boşsun TTNET. Bu uygulamayı gördükçe birkez daha Türkiye'de yaşadığımı anlıyorum çünkü bütün bu acayip saçma insanları bezdirici uygulamalar bizde mevcut.Sonra birde ahkam kesersiniz devlet büyükleri olsun şirketler olsun şöyle büyüyoruz böyle hizmet veriyoruz diye.Bu milletin hakkını yemekten bıkmadınız yazıklar olsun hepinize hakkım kuruşuna kadar haram olsun...
AntiTTnet
Bu şirkette çalışanda HARAM yediğinin farkında. Paranın nereden geldiği şikayetler üzerine belli. Ben olsam ne bu şirketle çalışırım nede bu şirkete çalışırım.
This comment has been removed by the person who wrote it.
limitsiz 50gbakn diye internet mi olur banada bunu ttnet bayisinde sinirsiz diye bagladilar faturada 50gb kotadan bahsediliyo madem limitsiz diyosun 50 gb kota ne ? kotali internetten ne farki kaldi boyle bi rezaleti ben baska hic bi ulkede gormedim o kadar kotu gordugum Yunanistanda bile adamlarin kullandigi en dusuk paket 24MBs ve gercekten limitsiz kota adil kullanim gibi seyler yok ayrica daha da ucuz bence bu insalik ayibi ulkemizide rezil duruma dusuruyolar resmen....
akk
Arkdaslar size tavsiyem biriadsl'e geçin 16 mbps veriyorlar 125 tl akk yok eger ortak kullanıyorsanız bu pkaeti alın derim çünkü ben kullanıyorum şu anda ttneti iptal ettirdim ayın ortasında akk giriyor diye şu an çok memnunum 7/24 ındırme yapıyorum banamısın demiyor internet.
ttnet-anayın-amına-çam-dikiyim
ttnet-anayın-amına-çam-dikiyim
TTNET ANANI BACINI ADİL KULLANIM KOTANI SÜLALENİ SİKEYİM HARAM ZIKKIM OLSUN
Re: HAKLISIN
Öyle dediklerine bakma sen ben Kayserinin merkezinde oturuyorum internet yapyavaş
Re:
Al benden de o kadar.
Senin orospu çocukluğun yüzünden sadece text yazabilecek kadar netim var. Onu da sana küfür ederek harcayayım dedim.
ANANI BACINI SİKEYİM KANCIK KÖPEK SÜRÜSÜ ÇAYCISINDAN SİYOSUNA ORDA ÇALIŞANLARIN YEDİ CEDDİNİ SİKEYİM. SERMAYEDARINDAN SİGORTACISINA YÖNETİM KURULUNDAN SHAREHOLDERINA ORDAN PARA KAZANAN KİM VARSA HARAM ZIKKIM OLSUN. PARANIN YATTIĞI OKYANUS ADALARI GÖTÜNÜZE LAV FIŞKIRTSIN. OROSPU ÇOCUKLARI!!
Ananınzın amını yarıyim orospu cocukları
| This discussion has been closed. |